Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Κύπρος – θρίλερ: Νεκρή σε σαμανιστική τελετή
ΚΟΣΜΟΣ

Κύπρος – θρίλερ: Νεκρή σε σαμανιστική τελετή

Κύπρος – θρίλερ: Μυστήριο με Κολομβιανό πνευματιστή που διέφυγε.

Κύπρος – θρίλερ: Τεράστια αναστάτωση έχει προκληθεί στην Κύπρο από ένα πρωτοφανές περιστατικό. Μια 34χρονη γυναίκα έχασε τη ζωή της συμμετέχοντας σε τελετή σαμανισμού. Η γυναίκα ήταν λετονικής καταγωγής και βρέθηκε νεκρή στη Λάρνακα. Σύμφωνα με πληροφορίες, η άτυχη γυναίκα έλαβε μέρος σε μια πνευματιστική συνάντηση. Εκεί θα τελούταν μία τελετή «εξαγνισμού ψυχής και σώματος». Η τελετή περιελάμβανε τη λήψη άγνωστης μέχρι στιγμής ναρκωτικής ουσίας. Σύμφωνα με σχετική μαρτυρία στους συμμετέχοντες στη συνάντηση, προσφέρθηκε συγκεκριμένο ρόφημα. Αυτό πιθανόν να περιείχε ναρκωτική ουσία που περιλαμβάνεται στα ελεγχόμενα φάρμακα τάξεως Α.

Την τελετή διοργάνωσε 50χρονη Ρωσίδα σε σπίτι στη Λάρνακα. Συμμετείχαν σε αυτή περίπου 40 άτομα. Η συγκεκριμένη γυναίκα συνελήφθη χθες 29/08/2019 βάσει σχετικού δικαστικού εντάλματος και τελεί υπό κράτηση. Είναι μόνιμη κάτοικος Λεμεσού και το αξιοσημείωτο είναι ότι εγκυμονεί δίδυμα. Για τον λόγο αυτό η κράτησή της γίνεται σε ιδιωτική κλινική. Εκεί διεξήχθη χθες 29/8 και η συνεδρίαση του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας. Το τελευταίο διέταξε την 6ημερη κράτησή της.

Κύπρος – θρίλερ: Ο Κολομβιανός «πνευματιστής»

Η τελετή τελέστηκε, σύμφωνα με πληροφορίες, από έναν 42χρονο «πνευματιστή» από την Κολομβία. Αυτός δεν είναι άγνωστος στην περιοχή. Στο παρελθόν έχει τελέσει κι άλλες τελετές σε Λεμεσό, Λευκωσία και Πάφο. Μάλιστα, σε γνωστή ιστοσελίδα ταξιδιωτικών εμπειριών οι αναγνώστες μπορούσαν να σχολιάσουν και να αξιολογήσουν την τελετή.

Ο 42χρονος κατάφερε να φύγει από την Κύπρο με προγραμματισμένη πτήση από τη Λάρνακα. Σύμφωνα με την Ιντερπόλ, έχει έχει διερευνηθεί για το θάνατο άλλων δύο ανθρώπων. Οι πληροφορίες από τα ΜΜΕ της Κύπρου αναφέρουν ότι ο «πνευματιστής» είναι γκουρού του σαμανισμού. Πρόκειται για πολύπλοκο λατρευτικό και μαγικο-θρησκευτικό κίνημα που διαμορφώνεται γύρω από την τεχνική της έκστασης.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις