Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Ληστεία – Βόλος: Έπιασαν τους ληστές του προέδρου των περιπτεριούχων Μαγνησίας
ΕΛΛΑΔΑ

Ληστεία – Βόλος: Έπιασαν τους ληστές του προέδρου των περιπτεριούχων Μαγνησίας

Ληστεία - Βόλος: Όπως προέκυψε από την έρευνα, στις 4 χθες τα ξημερώματα οι δύο από τους τρεις δράστες εισήλθαν σε μίνι μάρκετ στο Βόλο. Σε αυτό εργαζόταν μια 31χρονη υπάλληλος.

Ληστεία – Βόλος: Στην περιοχή του Νοτίου Πηλίου εντοπίστηκαν οι τρεις ληστές του καταστήματος του προέδρου των περιπτεριούχων Μαγνησίας.

του Πέτρου Καρσιώτη

Συνελήφθησαν με επεισοδιακό τρόπο, καθώς ο ένας αντιστάθηκε σθεναρά. Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, στις 4 χθες τα ξημερώματα οι δύο από τους τρεις δράστες εισήλθαν σε μίνι μάρκετ στο Βόλο. Σε αυτό εργαζόταν μια 31χρονη υπάλληλος.

Έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους και με την απειλή πιστολιού, ακινητοποίησαν την έντρομη γυναίκα. Στη συνέχεια άρπαξαν από την ταμειακή μηχανή το χρηματικό ποσό των 1.400 ευρώ. Ο τρίτος συνεργός τους ανέμενε πλησίον του καταστήματος.

Ακολούθως, διέφυγαν επιβιβαζόμενοι σε δύο δίκυκλες μοτοσικλέτες. Η κινητοποίηση των αστυνομικών ήταν άμεση. Πληροφορήθηκαν γρήγορα το είδος των οχημάτων διαφυγής και διαπίστωσαν ότι κατευθύνθηκαν προς το Νότιο Πήλιο. Με το σήμα που δόθηκε στους αστυνομικούς στην περιοχή εκείνη, εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν.

Ληστεία – Βόλος: Τρεις ημεδαποί οι δράστες

Πρόκειται για τρεις ημεδαπούς, ηλικίας 22, 19 και 34 ετών. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για τα, κατά περίπτωση, αδικήματα της συγκρότησης εγκληματικής ομάδας, της ληστείας, της παράβασης των νόμων περί όπλων και περί ναρκωτικών, καθώς και της αντίστασης. Κατά την ακινητοποίησή τους, σημειώνει η Αστυνομία, ο 34χρονος προέβαλε σθεναρή αντίσταση.

Σε έρευνες που διενεργήθηκαν, παρουσία εισαγγελικού λειτουργού, στις οικίες τους και στην κατοχή τους, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν:

ένα αεροβόλο πιστόλι,

21 νάιλον συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους (111) γραμμαρίων,

μία ζυγαριά ακριβείας,

το χρηματικό ποσό των 919 ,30 ευρώ,

δύο κράνη και

δύο κινητά τηλέφωνα.

Επιπλέον, κατασχέθηκαν και τα προαναφερόμενα δίκυκλα ως μέσα τέλεσης της ληστείας. Την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου, ενώ οι τρεις συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις