Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Βασίλης Κικίλιας: Αγωγή κατά του Στέφανου Χίου
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Βασίλης Κικίλιας: Αγωγή κατά του Στέφανου Χίου

Βασίλης Κικίλιας: Στρέφεται και κατά της εφημερίδας Μακελειό.

Βασίλης Κικίλιας: Ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας προχώρησε σε κατάθεση αγωγής κατά του Στέφανου Χίου. Σε αυτή στρέφεται και κατά της εφημερίδας Μακελειό. Αφορμή, σύμφωνα με δικηγορικό του γραφείο, «η συκοφαντική λιβελογραφία προς τον ίδιο και την οικογένειά του». Η τελευταία περιλαμβάνει «προσβλητικές και υβριστικές αναφορές και χυδαίους χαρακτηρισμούς».

Στη σχετική ανακοίνωση του δικηγορικού γραφείου που έχει αναλάβει την υπόθεση αναφέρεται χαρακτηριστικά: «Ο υπουργός Υγείας κ. Βασίλης Κικίλιας, μετά τη συνεχή συκοφαντική λιβελογραφία προς τον ίδιο και την οικογένειά του με προσβλητικές και υβριστικές αναφορές και χυδαίους χαρακτηρισμούς, που σε κάθε περίπτωση ξεφεύγουν του δημοσιογραφικού καθήκοντος και θίγουν έντονα την τιμή και την υπόληψή του, εξουσιοδότησε τη δικηγορική μας εταιρία ΝΙΚΟΣ ΑΓΑΠΗΝΟΣ, ώστε να προχωρήσει στην άσκηση αγωγών εις βάρος της εφημερίδας ΜΑΚΕΛΕΙΟ και του Στέφανου Χίου.

Βασίλης Κικίλιας: Το χρέος του πολιτικού

Χρέος όλων μας – και ειδικά ενός πολιτικού – είναι να καταβάλλεται κάθε δυνατή προσπάθεια, ώστε να εκμηδενιστεί το φαινόμενο της παραγωγής και αναπαραγωγής της χυδαιότητας και της συκοφαντίας στην κοινωνία μας και να περιφρουρείται η δημοκρατία και ο υγιής πολιτικός λόγος και δράση».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις