Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Ελένη Βαΐτσου: Νέος έρωτας για την ηθοποιό
LIFESTYLE

Ελένη Βαΐτσου: Νέος έρωτας για την ηθοποιό

Ελένη Βαΐτσου: Έχει κλέψει την καρδιά του «Θαλασσόλυκου»!

Ελένη Βαΐτσου: Νέος έρωτας στην ελληνική showbiz. Η ηθοποιός Ελένη Βαΐτσου, που έγινε ευρύτερα γνωστή από τις σειρές του Ανδρέα Γεωργίου, δηλώνει ευτυχισμένη και ερωτευμένη. Το αντικείμενο του πόθου της είναι ο chef Γιάννης Αποστολάκης. Ο Γιάννης Αποστολάκης έγινε γνωστός μέσα από τη συμμετοχή του στον πρώτο κύκλο του MasterChef που προβλήθηκε στο Mega. Το τελευταίο διάστημα παρουσιάζει και την ταξιδιωτική εκπομπή «Θαλασσόλυκοι» στο ΣΚΑΪ.

Κι αυτό γιατί ο πολυτάλαντος Γιάννης είναι και διαπιστευμένος skipper. Θυμίζουμε πως η τελευταία σχέση του Γιάννη Αποστολάκη που έγινε γνωστή ήταν με την τραγουδίστρια Ελισάβετ Σπανού, με την οποία χώρισε το 2016. Πατέρας του Γιάννη Αποστολάκη είναι ο Ευάγγελος Αποστολάκης. Ο Ευάγγελος Αποστολάκης είναι εν αποστρατεία ναύαρχος του Ελληνικού Πολεμικού Ναυτικού και επίτιμος Αρχηγός ΓΕΕΘΑ. Διετέλεσε υπουργός Εθνικής Άμυνας στη δεύτερη κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα.

Ελένη Βαΐτσου: Στα Κουφονήσια με τον έρωτά της

Οι δυο ερωτευμένοι απαθανατίστηκαν από τον φωτογραφικό φακό του περιοδικού ΟΚ στα Κουφονήσια μαζί με τους γονείς του Γιάννη Αποστολάκη. Η πανέμορφη ηθοποιός και ο γνωστός σεφ δεν έχουν, ακόμα, ανακοινώσει την σχέση τους. Πολλοί, βέβαια, τους έχουν δει μαζί, αλλά ούτε έχουν απαντήσει καν στα δημοσιεύματα που τους θέλουν μαζί! Εξακολουθούν να διατηρούν χαμηλούς τόνους, ενώ δεν έχει γίνει γνωστή η διάρκεια της σχέσης τους!

Η αποστομωτική απάντηση της Ελένης σε follower που της είπε ότι μοιάζει 50 ετών

Η ηθοποιός είχε ζητήσει από τους διαδικτυακούς της φίλους να της κάνουν ερωτήσεις στο Instagram. Η ίδια δέχθηκε δεκάδες ερωτήματα για πολλά διαφορετικά θέματα. Όπως ήταν φυσικό δεν θα μπορούσαν να λείπουν και κάποια αρνητικά σχόλια. Ένας από τους followers της ηθοποιού, την ρώτησε δημόσια πόσο χρονών είναι. Εξέφρασε παράλληλα την άποψή του, ότι μοιάζει με πενηντάρα. Ωστόσο η Ελένη Βαΐτσου του έδωσε μία χιουμοριστική απάντηση, γράφοντας: «67, οπότε είναι καλό που μοιάζω με 50αρα».

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις