Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Φωτογραφίες φωτιά
LIFESTYLE

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Φωτογραφίες φωτιά

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Ποζάρει topless και «ρίχνει» το instagram.

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Η ξανθιά καλλονή έγινε γνωστή μέσα από τον πρώτο κύκλο του ριάλιτι μόδας My Style Rocks. Εκεί αμέσως ξεχώρισε τόσο για την απαράμιλλη ομορφιά της, όσο και για την ευγένειά της. Η Αλεξάνδρα έχει τη δική της μπουτίκ με ρούχα. Επίσης, την είδαμε να τα καταφέρνει περίφημα και σε πάνελ πρωινής εκπομπής στην τηλεόραση. Εξίσου εντυπωσιακός είναι και ο λογαριασμός της στο Instagram. Στην τελευταία ανάρτησή της κόβει την ανάσα. Σέξι και αποκαλυπτική, ποζάρει στον φακό topless, φορώντας ένα βασιλικό στέμμα. Γύρω της ένα πράσινο σκηνικό με καλαμποκιές κάνει μια… βουκολική αντίθεση.

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου γνωρίζει πως να τραβήξει πάνω της όλα τα βλέμματα. Και αυτό φάνηκε και από το τελευταίο της ποστάρισμα. Τα likes και τα σχόλια «έπεφταν» βροχή. Η ξανθιά καλλονή απέδειξε έτσι ότι έχει τεράστιο fanbase.

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Ανεβάζει τη θερμοκρασία

Η Αλεξάνδρα ανεβάζει συχνά φωτογραφίες στις οποίες αναδεικνύεται το καλλίγραμμο σώμα της. Όπως είναι φυσικό, αναρτήσεις σαν τις παρακάτω δημιουργούν φανατικό κοινό στο ανδρικό φύλο. Όλοι περιμένουν πως και πως κάποιο update για να θαυμάσουν την παρουσία της Αλεξάνδρας. Ιδίως δε αυτήν την εποχή, όπου η Αλεξάνδρα αναρτά φωτογραφίες από της διακοπές της, ποζάροντας με μαγιό. Σε κάθε περίπτωση πρόκειται για μια εκρηκτική παρουσία, που δεν περνά απαρατήρητη. Θαυμάστε τις φωτογραφίες:

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις