Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ / Μαρίνα Πατούλη: Τελετή ορκωμοσίας του δήμου Αμαρουσίου
ΕΛΛΑΔΑ

Μαρίνα Πατούλη: Τελετή ορκωμοσίας του δήμου Αμαρουσίου

Μαρίνα Πατούλη: Grande εμφάνιση στην ορκωμοσία.

Μαρίνα Πατούλη: Η κυρία Πατούλη έχει έρθει πολλές φορές στην επικαιρότητα με τις στυλιστικές της επιλογές. Με μια έμφυτη τάση προς το… μπαρόκ διαθέτει πολλούς φίλους και άλλους τόσους επικριτές. Αυτή τη φορά σχολιάστηκε η… grande της εμφάνιση στην ορκωμοσία του νέου δημοτικού συμβουλίου του δήμου Αμαρουσίου. Υπενθυμίζεται ότι εξελέγη δημοτική σύμβουλος του συνδυασμού του νέου Δημάρχου Θεόδωρου Αμπατζόγλου. Θυμίζουμε ακόμη ότι προεκλογικά είχε ανακοινώσει την υποψηφιότητά της για τη δημαρχία.

Το γεγονός αυτό προκάλεσε αναταράξεις στους κύκλους της ΝΔ και ενδεχομένως προβλήματα στον σύζυγό της και περιφερειάρχη πλέον Αττικής κ. Γιώργο Πατούλη. Τελικά, η κα Πατούλη αποσύρθηκε και συνετάχθη στο πλευρό του κ. Αμπατζόγλου. Και στην ορκωμοσία τράβηξε τα φλας των φωτογράφων. Στο πλευρό της ο σύζυγός της που σήμερα ορκίζεται και αυτός.

Η Μαρίνα Πατούλη με το εντυπωσιακό ροζ φόρεμα στην τελετή ορκωμοσίας μαζί με φίλες και ψηφοφόρους της

Μαρίνα Πατούλη: Η ανάρτηση στα social media

Η κα Πατούλη έκανε σχετική ανάρτηση στα social media, την οποία συνόδευσε με πολλές φωτογραφίες. Σε αυτή αναφέρει πως αναλαμβάνει τα νέα καθήκοντά της, με σεβασμό και αίσθημα ευθύνης απέναντι σε κάθε πολίτη που την τίμησε με την ψήφο του. Και προσθέτει: «Θα εργαστώ με υπευθυνότητα και εντιμότητα με στόχο να προωθήσω το συλλογικό όφελος και συμφέρον της πόλης μας. Αξιοποιώντας τη θετική παρακαταθήκη που παραλαμβάνει η νέα διοίκηση και το νέο Δημοτικό Συμβούλιο, σε πνεύμα συνεργασίας και συναίνεσης, ας εργαστούμε όλοι μαζί για μία πόλη ακόμη πιο αλληλέγγυα, ακόμη πιο φιλική και ανθρώπινη. Καλή αρχή και καλή δύναμη σε όλους τους συναδέλφους. Καλή θητεία στον νέο Δήμαρχο Θεόδωρο Αμπατζόγλου, καλή επιτυχία στη νέα διοίκηση κατά την άσκηση των καθηκόντων της».

Η επίσημη φωτογραφία του νέου Δημοτικού Συμβουλίου

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις