Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Χάιντι Κλουμ Instagram: Οι φιλότιμες προσπάθειες να “μπει” σε στενό τζιν (vid)
LIFESTYLE

Χάιντι Κλουμ Instagram: Οι φιλότιμες προσπάθειες να “μπει” σε στενό τζιν (vid)

Χάιντι Κλουμ Instagram: "Στείλε μου ένα μεγαλύτερο παντελόνι" λέει με χιούμορ προς την Κιάρα Φεράνι, η οποία της έστειλε τα ρούχα αλλά σε μικρό μέγεθος.

Χάιντι Κλουμ Instagram: Ακόμα και η Χάιντι Κλουμ με τις εξωπραγματικές αναλογίες δικαιούται να ξεφύγει λιγάκι με το φαγητό. Η νιόπαντρη πανέμορφη Χάιντι, σε βίντεο που ανέβασε σε Instastory, καταβάλλει προσπάθειες να φορέσει ένα παντελόνι τζιν, μεγέθους small, το οποίο της έστειλε η influencer Chiara Ferragni. Όμως δεν τα καταφέρνει. Όπως λέει η Χάιντι Κλουμ στο βίντεο, φταίνε τα ζυμαρικά που έφαγε κατά τη διάρκεια του μήνα του μέλιτος στην Ιταλία.

Η 46χρονη Κλουμ παντρεύτηκε πριν από λίγες ημέρες τον αγαπημένο της Τομ Κόλιτζ από το συγκρότημα Tokio Hotel, σε μια εντυπωσιακή τελετή, πάνω στο θρυλικό γιοτ του Αριστοτέλη Ωνάση «Χριστίνα», στην Ιταλία ανοιχτά του Κάπρι. «Chiara Ferragni σε ευχαριστώ πάρα πολύ! Είσαι πολύ ευγενική που μου έστειλες το τζιν σε small νούμερο, αλλά νομίζω ότι φοράω medium ή large. Μάλλον έφαγα λίγα παραπάνω ζυμαρικά στο ταξίδι του μέλιτος στην Ιταλία» λέει στο βίντεο.

Και… θέαμα

Μάλιστα, κατά τη διάρκεια που προσπαθεί να ανεβάσει το στενό τζιν, αποκαλύπτεται και το σέξι εσώρουχό της. «Μέχρι εδώ φτάνει», προσθέτει δείχνοντας τα οπίσθιά της, την ώρα που προσπαθεί να μπει ανεπιτυχώς στο παντελόνι, με διάφορες μακαρονάδες να κάνουν την εμφάνισή τους στο βίντεο.

Μπορεί η Χάιντι Κλουμ, η οποία είναι μητέρα τεσσάρων παιδιών και να… έφαγε, ωστόσο εξακολουθεί να διαθέτει ένα καλογυμνασμένο και αδύνατο σώμα, που θα ζήλευαν πολλές γυναίκες.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις