Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Λίνα Κοεμτζή εξελίξεις: Η υπόθεση που συγκλόνισε – Ταυτοποιήθηκε άντρας που έστελνε απειλητικά μηνύματα
ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ

Λίνα Κοεμτζή εξελίξεις: Η υπόθεση που συγκλόνισε – Ταυτοποιήθηκε άντρας που έστελνε απειλητικά μηνύματα

Λίνα Κοεμτζή εξελίξεις: Νέα συγκλονιστικά στοιχεία για τον μυστήριο θάνατο της Λίνας Κοεμτζή, της φοιτήτριας που έχασε τη ζωή της όταν έπεσε στο κενό από το μπαλκόνι της φοιτητικής εστίας όπου διέμενε.

Λίνα Κοεμτζή εξελίξεις: Εξελίξεις στην υπόθεση θανάτου της φοιτήτριας Λίνας Κοεμτζή, η οποία συγκλόνισε το πανελλήνιο πριν από 2,5 χρόνια στα Γιαννιτσά. Η 22χρονη φοιτήτρια έκανε βουτιά στο κενό από τον 9ο όροφο των εστιών του ΑΠΘ, μετά τη δημοσίευση φωτογραφιών της στο διαδίκτυο.

Η οικογένειά της από την πρώτη στιγμή υποστήριζε πως η Λίνα ήταν θύμα εκβιασμού, είχαν κινηθεί νομικά και είχαν καταθέσει μήνυση κατά αγνώστου διότι η οι συγγενείς της άτυχης Λίνας δεχόντουσαν απειλητικά μηνύματα μέσω facebook και συγκεκριμένα η αδερφή και η ξαδέρφη της άτυχης φοιτήτριας δεχόντουσαν απειλές για τη ζωή τους αν δεν σταματούσαν να ασχολούνται με το θάνατο της Λίνας.

Λίνα Κοεμτζή εξελίξεις: Η αστυνομία κατάφερε να ταυτοποιήσει τον αποστολέα των απειλητικών μηνυμάτων

Πρόκειται για άντρα που χρησιμοποιούσε ψεύτικο προφίλ, όπως αποδείχτηκε στη συνέχεια μετά από έρευνες που έκαναν οι άντρες της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος. Παράλληλα, βρέθηκε στο Λονδίνο φίλη και πρώην συνάδελφος της Λίνας, η οποία ήταν μαζί της λίγες ώρες πριν τον θάνατο της κοπέλας. Θα κληθεί από τις βρετανικές Αρχές για να καταθέσει ό,τι γνωρίζει για την υπόθεση.

Από έναν ερασιτέχνη φωτογράφο ξεκίνησαν όλα. Έταξε καριέρα μοντέλου στη Λίνα. Στα λόγια. Διότι κυκλοφόρησε το υλικό σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Το έστειλε και τους δύο φίλους του. Και οι τρεις κατηγορούνται για παραβίαση του νόμου προσωπικών δεδομένων.

Λίνα Κοεμτζή εξελίξεις: Βίντεο

Λίνα Κοεμτζή εξελίξεις: Το ξέσπασμα της μητέρας

«Ο ερασιτέχνης φωτογράφος έτσι πως τον αποκαλούν και θα τον αποκαλώ κι εγώ πάντα μια ζωή, είναι η αρχή και το τέλος της Γαλήνης μου. Έτσι ξεκίνησε όλη η ιστορία, από εκεί ξεκίνησε και κατέληξε εκεί που ήταν να καταλήξει. Είναι η αρχή και το τέλος αυτό θα το φωνάζω μια ζωή. Δεν σεβάστηκαν τίποτα πραγματικά. Δεν σεβάστηκαν ένα κορίτσι, μια ψυχή, πάνω από όλα έναν άνθρωπο», λέει η Σταυρούλα Τομπάζη.

«Αν όντως έχουν κάνει κάτι και αν όντως είναι ένοχοι ε ναι βέβαια δεν πρέπει να τιμωρηθούν με την ανάλογη τιμωρία που πρέπει; Λογικό ναι, γιατί ποτέ δεν σταματούν. Κάποια άλλη κοπέλα ίσως να έχει την τύχη της δικής μου της Γαλήνης και αυτό δεν θα το ήθελα, αυτό είναι ένα μήνυμα προς άλλα παιδιά έτσι. Και σε αυτά τα παιδιά που θέλουν να κάνουν κακό. Όχι δεν τους φταίει κανένας. Πραγματικά» τονίζει η κ. Τομπάζη.

Λίνα Κοεμτζή εξελίξεις: Τι λέει ο δικηγόρος της οικογένειας

«Μετά και την ταυτοποίηση του προσώπου που δρούσε απειλώντας την οικογένεια τη Λίνας Κοεμτζή , αναμένουμε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον από την πλευρά της αστυνομίας αν ενημερωθούμε για το αν σχετίζεται με τα γεγονότα της μοιραίας βραδιάς του θανάτου της άτυχης φοιτήτριας. Απόρροιας άξιο είναι για ποιο λόγο μέχρι σήμερα δεν καλούνται να καταθέσουν κατά αντιπαράσταση εξέταση οι δυο αστυνομικοί που επιλήφθηκαν εκείνο το βράδυ του θανάτου της Λίνας, ο φύλακας της εστίας, ο αυτόπτης μάρτυρας και όλοι όσοι βρίσκονταν στον ένατο όροφο.

Περιμένουμε εξελίξεις τις επόμενες ημέρες και μπορώ να πω ότι οι έρευνες είναι σε πολύ κομβικό σημείο και περιμένουμε τα αποτελέσματα από τα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛΑΣ των κατασχεθέντων μετά την έφοδο των αστυνομικών σε δυο σπίτια υπόπτων» λέει στο protothema.gr ο κ.Αντώνης Ξυλουργίδης.

«Σ΄αγαπώ, να προσέχεις…»

Αποκαλυπτικά ήταν τα όσα είχε πει στην Αγγελική Νικολούλη σε τηλεφωνική της επικοινωνία με την εκπομπή, η αδελφή του θύματος, Χριστίνα. Ανέφερε πως στις εννέα και μισή το βράδυ, λίγο πριν συμβεί το περιστατικό, η Γαλήνη επικοινώνησε μαζί της μέσω messenger. Της έστειλε τους προσωπικούς της κωδικούς στο Facebook και της έγραψε: «Μπες να δεις ό,τι θέλεις. Σ’ αγαπώ να προσέχεις…». Η αδελφή της δεν κατάλαβε γιατί της έστειλε αυτό το μήνυμα. Προσπάθησε να την βρει για να πάρει απάντηση, αλλά δεν τα κατάφερε. Λίγη ώρα αργότερα η όμορφη Γαλήνη βρέθηκε στο κενό…

Λίνα Κοεμτζή εξελίξεις: Ο μάρτυρας της μοιραίας νύχτας είχε μιλήσει στο “Φως στο Τούνελ”

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις