Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Βάσεις 2019: Η κόρη του Πολάκη πέρασε στην Ιατρική
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Βάσεις 2019: Η κόρη του Πολάκη πέρασε στην Ιατρική

Βάσεις 2019: "Πάντα δυνατή και ευτυχισμένη στη ζωή σου γιατρίνα μου!" έγραψε στο Facebook ο Παύλος Πολάκης για την κόρη του, μετά την ανακοίνωση των βάσεων.

Βάσεις 2019: Τα χνάρια του μπαμπά της φαίνεται ότι ακολουθεί η κόρη του Παύλου Πολάκη. Λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση των βάσεων για τις φετινές πανελλαδικές, ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας ανακοίνωσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ότι η κόρη του, Πέρσα, πέρασε στην Ιατρική Αθηνών!

Η χαρά του και το καμάρι του για την “μικρή” του δεν κρύβεται. Πιο συγκεκριμένα, ο Παύλος Πολάκης αναφέρει: «ΜΕΓΑΛΗ ΧΑΡΑ ΣΗΜΕΡΑ . Η Πέρσα μου μπήκε ΙΑΤΡΙΚΗ ΑΘΗΝΑΣ!! Συγχαρητήρια καρδιά μου ! Πάντα δυνατή και ευτυχισμένη στη ζωή σου γιατρινα μου!!!».

Στο τέλος του Ιουλίου ο Παύλος Πολάκης αναφέρθηκε στις δύο κόρες του από το βήμα της Βουλής κατά τη διάρκεια της συζήτησης για την άρση της ασυλίας του.

Ο Παύλος Πολάκης μίλησε για όσα του καταλογίζουν, κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στις κόρες του ευχαριστώντας, μάλιστα, τη μία που ήταν εκεί και παρακολουθούσε την ομιλία.

«Είμαι πολύ ψηλά, πάρα πολύ ψηλά. Τόσο ψηλά που δεν μπορείτε να με δείτε. Ξέρετε γιατί; Πρώτον γιατί οι κόρες μου, η σημερινή φοιτήτρια Νομικής η Σταυρούλα και η αυριανή φοιτήτρια Ιατρικής Πέρσα, που είναι και σήμερα εδώ και σε ευχαριστώ αγάπη μου, λένε ότι είναι περήφανες για μένα. Εσάς θα σας το λένε τα παιδιά σας; Εμένα το λένε.» είπε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ εμφανώς συγκινημένος.

Η ανάρτηση για την κόρη του
Η αναφορά του στη Βουλή

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις