Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Μητσοτάκης Χανιά: SUP και χαλαρές στιγμές με τη Μαρέβα (pics)
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μητσοτάκης Χανιά: SUP και χαλαρές στιγμές με τη Μαρέβα (pics)

Μητσοτάκης Χανιά: Κυριάκος και Μαρέβα Μητσοτάκη απολαμβάνουν τον ήλιο και τη θάλασσα και κάνουν SUP στα Χανιά.

Μητσοτάκης Χανιά: Στα Χανιά βρίσκεται ξανά ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τη σύζυγό του Μαρέβα, αμέσως μετά από την επιστροφή τους από την επίσημη επίσκεψη που πραγματοποίησαν στην Γαλλία και τη συνάντηση με τον πρόεδρο Εμμανουέλ Μακρόν και τη σύζυγό του Μπριζίτ. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η σύζυγός του απόλαυσαν την Κυριακή το μπάνιο τους στο Μαράθι, όπου ανέβηκαν και σε όρθια σανίδα (SUP), γνήσιοι λάτρεις του αθλητισμού και οι δύο.

Ευδιάθετοι και με χαλαρή διάθεση και οι δύο, συνομίλησαν με τους λουόμενους που έσπευσαν να υποδεχτούν και να καλωσορίσουν το ζευγάρι. Η σύζυγος του πρωθυπουργού εξέφρασε την έκπληξή της για την σχετικά απόμερη παραλία, στην περιοχή γνωστή και ως Σοσορίδες, αλλά και το ειδυλλιακό τοπίο με τα πεντακάθαρα νερά.

Σε άψογη φυσική κατάσταση Κυριάκος – Μαρέβα  (Pics zarpanews.gr)

Τα φιλαράκια από τα παλιά και οι φωτογραφίες

Ο πρωθυπουργός έσπευσε να χαιρετήσει όλους όσοι βρίσκονταν στο σημείο, ενώ συνομίλησε μαζί τους για την καλοκαιρινή σεζόν και την κίνηση που υπάρχει φέτος στον Νομό. Μάλιστα και το Σάββατο, ο Κυριάκος Μητσοτάκης βρέθηκε και πάλι στην κεντρική πλαζ στο Μαράθι, γνωστή και αγαπημένη και του αείμνηστου πατέρα του αλλά και όλης της οικογένειας, όπου έκανε το μπάνιο του και συνάντησε φίλους από τα παλιά.

Και εκεί δεν έλειψαν οι φωτογραφίες με τους λουόμενους που απολάμβαναν τον ήλιο και τη θάλασσα και έσπευσαν να του μιλήσουν, αλλά και οι συνομιλίες. Πέρσι την ίδια εποχή, ο Κυριάκος Μητσοτάκης βρισκόταν και πάλι στην Κρήτη, στον τόπο καταγωγής του και το σπίτι που παραθέριζε από μικρός.

Μητσοτάκης Χανιά: Συνάντηση με αθλητές

Το απόγευμα του Σαββάτου συναντήθηκε και με αθλητές της κολύμβησης και ειδικά του τριάθλου που ήταν στο Μαράθι.

Όπως αναφέρει η γνωστή αθλήτρια και ιδιοκτήτρια ναυαγοσωστικού κέντρου Νάντια Μπικοφ, ο Κυριάκος Μητσοτάκης συνεχάρη την Νάντια Συντζανάκη για την θέση και την επίδοση της στο ironman της Δανίας, ενώ έδωσε και πολλές ευχές για καλή επιτυχία στην συμμετοχή της κας Μπικόφ στον αγώνα Ironman στην Ιταλία σε 3 εβδομάδες.

Όπως αναφέρει η κα Μπικόφ στο flashnews.gr, «πέρα από τις πεποιθήσεις καθενός είναι σημαντικό να γνωρίζεις τον πρωθυπουργό εκτός «υπηρεσίας» και να σε εκπλήσσει θετικά ως ένας νέος άνθρωπος που έδειξε να αγαπά ειλικρινά τον αθλητισμό και να τον έχει σε προτεραιότητα. Μακάρι να ήταν λόγια καρδιάς και αληθινά. Ως κολυμβητής ανοιχτής θάλασσας πάντως τα καταφέρνει περίφημα.

Ο παλιός αθλητής του ΝΟΧ Κώστας Κόρακας, τον συμβούλεψε για την κολυμβητική τεχνική του έπειτα από δική του ερώτηση, ήταν ενήμερος για πολλούς αγώνες, ενδιαφέρθηκε να μάθει τα οφέλη της προπόνησης με χεράκια, pullboy κλπ.

Χάρηκε ιδιαίτερα για εμάς σε σχέση με την αθλητική παρουσία μας στο τρίαθλο, εντυπωσιάστηκε ιδιαίτερα που συνδυάζουμε ταυτόχρονα οικογένεια, επάγγελμα κ απαιτητικές προπονήσεις κ ένα παραπάνω που κάνουμε τα Χανιά ακόμη πιο γνωστά από τις πορείες μας».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις