Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Μελάνια Τραμπ G7: Οι βόλτες στην γαλλική επαρχία – Πάλι τράβηξε τα βλέμματα
ΚΟΣΜΟΣ

Μελάνια Τραμπ G7: Οι βόλτες στην γαλλική επαρχία – Πάλι τράβηξε τα βλέμματα

Μελάνια Τραμπ G7: Τα φλας των φωτογράφων στάθηκαν για άλλη μια φορά στην εμφάνιση της Μελάνια Τραμπ.

Μελάνια Τραμπ G7: Κάθε εμφάνισή της όταν συνοδεύει τον Ντόναλτ Τραμπ αναλύεται εξαντλητικά από τους ειδικούς της μόδας και ελάχιστοι έχουν να πουν κλατι αρνητικό. Ο λόγος για τη Μελάνια Τραμπ, που αυτή τη φορά έκανε τρεις εμφανίσεις στη Σύνοδο των G7 που απέσπασαν εγκωμιαστικά σχόλια. Φορώντας Gucci, Calvin Klein και γόβες Louboutin ήταν από τις πιο καλοντυμένες συζύγους που έφτασαν στο Μπιαρίτζ της Γαλλίας. Η άφιξή της στη Γαλλία είχε πολύ χρώμα. Η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ επέλεξε ένα έντονο κίτρινο φόρεμα του Calvin Klein. Το φόρεμα είχε ένα ροζ σχέδια και έτσι η Μελάνια Τραμπ το συνδύασε με ροζ, δερμάτινες γόβες στιλέτου Louboutin.

Η Le Figaro φαίνεται να επικροτεί την εμφάνιση, παρά τις όποιες ενστάσεις των χρηστών, ενώ την ίδια ώρα σημειώνει πως το φόρεμα αυτό αποτελεί μια πιο… προσιτή επιλογή σε σχέσει με επιλογές της Μελάνια Τραμπ στο παρελθόν. Το καναρινί Calvin Klein κοστίζει στον διαδικτυακό ιστότοπο του οίκου 534 ευρώ.

Το βράδυ στο επίσημο δείπνο με τους ηγέτες της G7, η Μελάνια εμφανίστηκε με μια μπεζ φόρεμα, του οίκου Gucci που παρέπεμπε σε αρχαιοελληνικό ύφος και φορώντας ασημί γόβες. Το πρωί της Κυριακής εμφανίστηκε στα λευκά με λευκές μπαλαρίνες.

Οι βόλτες των συζύγων

Μπορεί οι σύζυγοί τους να προσπαθούσαν να επιλύσουν μερικά από τα σοβαρότερα προβλήματα που απασχολούν τον πλανήτη στη σύνοδο των G7, στο Μπιαρίτς της Γαλλίας, αλλά oι σύζυγοι, απολάμβαναν τον καλό καιρό και τα αξιοθέατα στο παραθαλάσσιο θέρετρο.

Οι Πρώτες Κυρίες των αρχηγών κρατών που συμμετέχουν στη σύνοδο ξεναγήθηκαν την Κυριακή από τον δήμαρχο του Μπιαρίτς σε βασκικό χωριό κοντά στην πόλη. Ξεχώρισαν με την κομψότητά τους, όπως συνήθως συμβαίνει, οι Πρώτες Κυρίες των ΗΠΑ και της Γαλλίας.

Ντυμένη στα λευκά η 48χρονη Μελάνια Τραμπ και στα κόκκινα η 66χρονη Μπριζίτ Μακρόν μαζί με την σύζυγο του προέδρου του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, Μαλγκορζάτα Τουσκ, την Πρώτη Κυρία της Ιαπωνίας, Άκι Άμπε, την Πρώτη Κυρία της Αυστραλίας, Τζένι Μόρισον και την Πρώτη Κυρία της Χιλής, Σεσίλια Μορέλ, ξεναγήθηκαν στο βασκικό χωριό Εσπελέτ, γνωστό για το καλό κρασί του και τις καυτερές κόκκινες πιπεριές του.Μάλιστα, οι Πρώτες Κυρίες δεν δίστασαν να ποζάρουν με ένα ποτήρι κρασί στο χέρι δίπλα στον ιδιοκτήτη του καταστήματος, που φορά τον κλασικό γαλλικό μπερέ.

Μετά το βασκικό χωριό Εσπελέτ οι Πρώτες Κυρίες επισκέφθηκαν την μικρή γειτονική πόλη Καμπό λε Μπέν, όπου ξεναγήθηκαν στη Villa Arnaga, κάποτε κατοικία του συγγραφέα του «Συρανό ντε Μπερζεράκ», Εντμόν Ροστάν.

Η βίλα σήμερα λειτουργεί ως μουσείο. Οι σύζυγοι των αρχηγών κρατών της G7 ξεναγήθηκαν στους υπέροχους κήπους της βίλας και παρακολούθησαν παραδοσιακή παράσταση από Βάσκους χορευτές.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις