Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Τασούλα Λαζοπούλου κηδεία: Ράκος ο Λαζόπουλος – «Θα έδινα τα πάντα για να γυρίσεις πίσω»
ΕΛΛΑΔΑ

Τασούλα Λαζοπούλου κηδεία: Ράκος ο Λαζόπουλος – «Θα έδινα τα πάντα για να γυρίσεις πίσω»

Τασούλα Λαζοπούλου κηδεία: Συγγενείς, φίλοι, συμφοιτητές και φίλοι ξεκίνησαν χθες από την Αθήνα για να πουν το τελευταίο «αντίο» στην Τασούλα που «έφυγε» μετά από τρία χρόνια μάχης με τον καρκίνο.

Τασούλα Λαζοπούλου κηδεία: Βαρύ πένθος για τον Λάκη Λαζόπουλο ο οποίος έχασε την σύζυγό του Τασούλα. Η Τασούλα Λαζοπούλου έφυγε από τη ζωή στα 60 της, το βράδυ της Πέμπτης μετά από σκληρή μάχη που έδωσε με τον καρκίνο. Η ταφή της Τασούλας Λαζοπούλου πραγματοποιήθηκε στη Δράμα, στο Β’ κοιμητήριο, ωστόσο το περασμένο Σάββατο έγινε η εξόδιος ακολουθία στο Α’ Νεκροταφείο παρουσία της οικογένειας και στενών φίλων.  Σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso πλάι στον Λάκη Λαζόπουλο και την κόρη τους Μαριέλλη, η οποία του κρατούσε διαρκώς το χέρι, βρέθηκαν οι δικοί τους άνθρωποι.

Πάνω στο φέρετρο, στον σταυρό από λουλούδια, και συγκεκριμένα στις δύο κορδέλες που υπήρχαν αριστερά και δεξιά, αναφερόταν: «Αντίο στην πιο δυνατή μανούλα» και «Στο καλό Τασούλα μου, Λάκης».

Τασούλα Λαζοπούλου: Τα λόγια του Λάκη Λαζόπουλου για την αγαπημένη του

Όταν η εξόδιος ακολουθία τελείωσε, ο Λάκης Λαζόπουλος μέσα από αναφιλητά, δάκρυα και φωνή που δεν έβγαινε είπε μίλησε για την αγαπημένη του Τασούλα, «Οι αναμνήσεις τρέχουν στο μυαλό μου σαν άλογο… Δεν ζήσαμε μια ζωή, ζήσαμε πολλές ζωές, Τασούλα μου, και συνεννοηθήκαμε σε όλες. Ποτέ σε όλα αυτά τα χρόνια δεν είπαμε μια βαριά κουβέντα ο ένας στον άλλον.

Σου είπα να μη μαζεύεις τις πέτρες που σου πετάνε, δεν είναι δουλειά σου, είναι δουλειά μου να τις μαζεύω. Αν έπρεπε να κάνω δέκα θάλασσες δάκρυα, θα τις έκανα για να σε κρατήσω δίπλα μου, θα έδινα τα πάντα, για να γυρίσεις πίσω… Δεν θα ξεχάσω ποτέ το μεθυστικό άρωμά σου… Μέσα από τη διακριτικότητά σου άφησες το στίγμα σου. Αντίο, κορίτσι μου, από εμένα και την κόρη σου».

Τασούλα Λαζοπούλου κηδεία: Πλήθος κόσμου στη Δράμα

Η κηδεία της συζύγου και μοναδικής συντρόφου στη ζωή του Λάκη Λαζόπουλου από τα φοιτητικά τους χρόνια, Τασούλας, έγινε στο Β’ Κοιμητήριο της Δράμας, εκεί που βρίσκονται ήδη η μητέρα της, ο πατέρας της και ο αδερφός της.

Συγγενείς, φίλοι, συμφοιτητές και φίλοι ηθοποιοί ξεκίνησαν χθες, Κυριακή, από την Αθήνα για να συναντήσουν και να ενωθούν με άλλους φίλους που μένουν στη Βόρεια Ελλάδα για να πουν το τελευταίο «αντίο» στην Τασούλα που «έφυγε» το βράδυ της Πέμπτης μετά από τρία χρόνια μάχης με τον καρκίνο.

Τασούλα Λαζοπούλου
Δείτε ακόμη

Τασούλα & Λάκης: Μια βαθιά αγάπη, μακριά από τα φώτα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις