Αίγιο τροχαίο: Το σημείο της τραγωδίας – «Μην δει ανθρώπου μάτι αυτό το πράγμα»

ΕΛΛΑΔΑ

Αίγιο τροχαίο: Το σημείο της τραγωδίας – «Μην δει ανθρώπου μάτι αυτό το πράγμα»

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Αίγιο τροχαίο: Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία στις Καμάρες Αιγίου από το τροχαίο δυστύχημα με θύματα μια γιαγιά και το λίγων μηνών εγγονάκι της.

26.08.2019 | 11:08

Αίγιο τροχαίο: Κενά γύρω από το τροχαίο δυστύχημα στις Καμάρες Αχαΐας, κοντά στο Αίγιο όπου έχασαν τη ζωή του μια 67χρονη γυναίκα και το μόλις λίγων μηνών εγγονάκι της. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν έρθει μέχρι στιγμής το φως της δημοσιότητας, ο 28χρονος οδηγός του οχήματος έχασε τον έλεγχο του ΙΧ που οδηγούσε με αποτέλεσμα να θερίσει την άτυχη γυναίκα που βρισκόταν στο πεζοδρόμιο μαζί το εγγόνι της. Σημειώνεται ότι το τραγικό περιστατικό εκτυλίχθηκε λίγο πριν τις 19:00 το απόγευμα της περασμένης Κυριακής.

Το αυτοκίνητο παρέσυρε και τις δύο, χτυπώντας τους με δύναμη πάνω σε μάντρα, συνθλίβοντας τους στην κυριολεξία. Το εξοργιστικό της υπόθεσης, είναι ότι μετά την ασύλληπτη τραγωδία, ο 28χρονος οδηγός του αυτοκινήτου, όχι μόνο δε σταμάτησε να βοηθήσει τα θύματά του αλλά έσπευσε να εξαφανιστεί και έκανε τα πάντα για αυτό!Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, στην προσπάθειά του να ξεφύγει από τους αστυνομικούς  όταν εντοπίστηκε, έπεσε στη θάλασσα. Τελικά ο οδηγός συνελήφθη επεισοδιακά και αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον της Δικαιοσύνης.

Αίγιο τροχαίο: Ο οδηγός έτρεχε πολύ

Η τοπική κοινωνία είναι σοκαρισμένη και η φράση που βγαίνει από το στόμα όλων όσων έγιναν μάρτυρες  είναι μία «Μην δει ανθρώπου μάτι αυτό το πράγμα». Όπως περιέγραψε κάτοικος της περιοχής μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ ο οδηγός του οχήματος έτρεχε με ιλιγγιώδη ταχύτητα, ενώ το σημείο όπου σημειώθηκε το τροχαίο χαρακτηρίζεται ως ιδιαίτερα επικίνδυνο αφού και στο παρελθόν έχουν σημειωθεί αρκετά τροχαία.

Ωστόσο, αυτό που προκαλεί οργή είναι ότι μετά την τραγωδία ο οδηγός του οχήματος αντί να καλέσει για βοήθεια, τράπηκε σε φυγή. Μάλιστα στην προσπάθειά του να χαθούν τα ίχνη του έπεσε στη θάλασσα αλλά λίγο αργότερα έγινε αντιληπτός από τις αστυνομικές Αρχές και συνελήφθη. Από τις πρώτες έρευνες της Αστυνομίας εξάλλου προκύπτει ότι πιθανότερη αιτία για το τραγικό δυστύχημα ήταν η υπερβολική ταχύτητα.

Exit mobile version