Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Κριστιάνο Ρονάλντο – Τζωρτζίνα: Η Ροντρίγκεζ αποκαλύπτει πως κρατάει τον σταρ… “αναμμένο”
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Κριστιάνο Ρονάλντο – Τζωρτζίνα: Η Ροντρίγκεζ αποκαλύπτει πως κρατάει τον σταρ… “αναμμένο”

Κριστιάνο Ρονάλντο - Τζωρτζίνα: Έτσι διατηρείται ο έρωτας στην σχέση μας, δήλωσε το μοντέλο που είναι σε κάθε στιγμή δίπλα στον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Κριστιάνο Ρονάλντο – Τζωρτζίνα: Η σύντροφος του Κριστιάνο Ρονάλντο Τζωρτζίνα Ροντρίγκεζ αποκάλυψε πως υπάρχει ένα μυστικό για να κρατάει ζωντανή την σχέση της με τον διάσημο ποδοσφαιριστή, κι αυτό δεν είναι άλλο από το να φορά κάθε βράδυ στο κρεβάτι μόνο τα σέξι της εσώρουχα. Το ζευγάρι είναι μαζί από το 2016 και έχουν μια οικογένεια με τέσσερα παιδιά. Τον 9χρονο Κριστιάνο Τζούνιορ, τα δύο ετών δίδυμα Ματέο και Έβα Μαρία και την 18 μηνών Αλάνα, που είναι και βιολογική κόρη της 25χρονης Τζωρτζίνας, ενώ τα υπόλοιπα παιδιά απέκτησε ο Ρονάλντο με παρένθετες μητέρες.

Η Ροντρίγκεζ μίλησε στην βρετανική εφημερίδα The Sun: «Το να είσαι σύντροφος κάποιου τόσο διάσημου δεν είναι εύκολο, αλλά δεν θα το άλλαζα με τίποτα. Αυτό που νιώθω για εκείνον είναι πιο δυνατό από κάθε πίεση. Μαζί είμαστε πιο δυνατοί και υπάρχει αμοιβαίος θαυμασμός». «Αλλά το να αποπλανείς και να ονειρεύεσαι είναι πάρα πολύ σημαντικό. Πάντα κοιμάμαι με τα εσώρουχα και προτιμώ σέξι εσώρουχα», αποκαλύπτει το διάσημο μοντέλο για το μυστικό που κρατά την φλόγα της σχέσης τους αναμμένη.

«Είναι άνετο, είναι και σέξι και ρομαντικό. Τα συνδυάζει όλα και θα κάνει και τον άντρα σας χαρούμενο», συνεχίζει η Τζωρτζίνα Ροντρίγκεζ, παροτρύνοντας τις αναγνώστριες της συνέντευξης να υιοθετήσουν το «τρικ» της.

https://www.instagram.com/p/BwMefQ7nWLj/

https://www.instagram.com/p/BzDr4zAIdjG/

https://www.instagram.com/p/BzFp9LII6TH/

https://www.instagram.com/p/B1D3C0aInF5/

Κριστιάνο Ρονάλντο – Τζωρτζίνα: Η viral ανάρτηση της Ροντρίγκεζ

Τον Μάρτη, που ο τρομερός Κριστιάνο Ρονάλντο πέτυχε τρία γκολ και χάρισε τη νίκη-πρόκριση στην Γιουβέντους επί της Ατλέτικο Μαδρίτης, η Ροντρίγκεζ έκανε μία από τις πιο όμορφες αναρτήσεις, που απέσπασε αμέτρητα likes. Η όμορφη σύντροφος του “θεού”έγραψε για τον «μύθο» Κριστιάνο Ρονάλντο και έκλεισε την ανάρτησή της με το μήνυμα «σε αγαπάμε», για εκείνη και τα τέσσερα παιδιά του.

«Αυτό το 3-0 κανείς δεν σου το κλέβει. Το αξίζεις, όχι για τα τρία γκολ απόψε. Το αξίζεις για την αφοσίωσή του, για αυτά που προσφέρεις στο σύλλογο που βρίσκεσαι. Είσαι ένα ρυμουλκό για τους συμπαίκτες σου, προπονητής για όλους εμάς που σε θαυμάζουμε και σε στηρίζουμε κάθε μέρα. Το κάρμα υπάρχει. Ο Θεός το ξέρει, ο Θεός σου το προσφέρει, επειδή ο κόσμος του ποδοσφαίρου είναι δικός σου. ΣΕ ΑΓΑΠΑΜΕ. Κριστιανίτο, Ματέο, Έβα, Αλάνα, Τζωρτζίνα».

Κριστιάνο Ρονάλντο – Τζωρτζίνα: Η γνωριμία και το πανάκριβο δαχτυλίδι

Η όμορφη Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ συνάντησε για πρώτη φορά τον «γητευτή» της «στρογγυλής θεάς» τον Ιούνιο του 2016, σε μπουτίκ του οίκου Gucci στο κέντρο της Μαδρίτης, όπου εκείνη εργαζόταν και ο παίκτης μπήκε για να αγοράσει ρούχα.

Πάντως, πέρσι τον Ιούνιο είχαν κυκλοφορήσει φήμες για αρραβώνα του ζευγαριού, όταν η 23χρονη Τζορτζίνα εμφανίστηκε στο Μουντιάλ να πανηγυρίζει από την εξέδρα το γκολ του διεθνή άσου στον αγώνα της Εθνικής Πορτογαλίας με το Μαρόκο, φορώντας στο αριστερό της χέρι ένα διαμαντένιο δαχτυλίδι Cartier, αξίας 700.000 ευρώ.

Η Τζορτζίνα Ροντίγκεζ στήριξε τον σύντροφό της στο σκάνδαλο για βιασμό 34χρονης Αμερικανίδας το 2009, όταν η αστυνομία του Λος Άντζελες άνοιξε εκ νέου την υπόθεση.

Λίγο καιρό μετά την απόσυρση όλων των κατηγοριών σε βάρος του Πορτογάλου σούπερ σταρ έγινε γνωστό ότι ο ποδοσφαιριστής έδωσε 338.590 ευρώ το 2010 στην Κάθριν Μαγιόργκα για να μη μιλήσει δημόσια για όσα συνέβησαν μεταξύ τους ένα χρόνο νωρίτερα στο Λας Βέγκας.

https://www.instagram.com/p/B1lkGTTABb1/

Κριστιάνο Ρονάλντο – Τζωρτζίνα: Έτοιμοι για γάμο;

Ο superstar είναι έτοιμος για το επόμενο βήμα στη σχέση του και σύμφωνα με όσα δήλωσε η μητέρα του, Ντολόρες Αβέιρο, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό «Cristina», η Georgina είναι η μέλλουσα νύφη της! «Είναι η μητέρα της εγγονής μου. Είναι η μέλλουσα νύφη μου. Δεν είναι ακόμα νύφη μου. Είναι μέλλουσα νύφη. Είναι πολύ ήρεμος άνθρωπος», είπε χαρακτηριστικά η μαμά Ronaldo.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις