Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Μπρίτνεϊ Σπίαρς ψυχιατρείο: Η πτώση ενός ειδώλου και η “κραυγή” της
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Μπρίτνεϊ Σπίαρς ψυχιατρείο: Η πτώση ενός ειδώλου και η “κραυγή” της

Μπρίτνεϊ Σπίαρς ψυχιατρείο: Η 37χρονη τραγουδίστρια μίλησε για τους «ψεύτικους» ανθρώπους που έχει γύρω της και παραδέχτηκε ότι δεν ξέρει ποιον μπορεί να εμπιστευτεί.

Μπρίτνεϊ Σπίαρς ψυχιατρείο: Για τον αγώνα της με τα ψυχολογικά προβλήματα, αλλά και το αίσθημα μοναξιάς μίλησε η Μπρίτνεϊ Σπίαρς σε μία σπαρακτική ανάρτησή της στο Instagram. Η 37χρονη τραγουδίστρια μίλησε για τους «ψεύτικους» ανθρώπους που έχει γύρω της και παραδέχτηκε ότι δεν ξέρει ποιον μπορεί να εμπιστευτεί. «Δώστε ιδιαίτερη προσοχή στους ανθρώπους που δεν χειροκροτούν όταν κερδίζετε» έγραψε. Παράλληλα εξήγησε ότι τώρα πρόκειται να «αφήσει τους haters να την μισούν».

«Η ζωή στο Λος Άντζελες είναι ένα τέτοιο ταξίδι! Μπορεί να είσαι μόνος κατά περιόδους. Ποτέ δεν ξέρεις ποιον να εμπιστευτείς γιατί κάποιοι μπορεί να είναι ψεύτικοι. Έχω έναν πολύ μικρό κύκλο φίλων και απλά κάνω ό,τι με κάνει ευτυχισμένη!». Επίσης είπε ότι έχει συγκλονιστεί από το τρολάρισμα που δέχεται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. «Ραγίζει η καρδιά μου μερικές φορές από τα σχόλια στις αναρτήσεις μου… οπότε επιλέγω να μην τα βλέπω. Αφήστε τους έξυπνους haters να κάνουν αυτό που ξέρουν καλύτερα… να μισούν». Κάτω από αυτήν την ανάρτηση η ποπ σταρ δέχτηκε εκατοντάδες σχόλια συμπαράστασης από τους θαυμαστές της. Ένας από αυτούς έγραψε «δεν θέλω να τα διαβάζεις αυτά, έχεις μοιράσει αγάπη και ευτυχία, θα πρέπει να παίρνεις το ίδιο. Σε αγαπάμε Μπριτ, μείνε δυνατή και υπομονετική».

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Η ψυχική της υγεία έχει επιβαρυνθεί

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς αντιμετωπίζει προβλήματα με την ψυχική της υγεία από τις αρχές του 2000, ενώ το 2008 ήταν η πρώτη φορά που εισήχθη σε ψυχιατρική κλινική, μετά το δημόσιο ξέσπασμά που την είχε ωθήσει να ξυρίσει το κεφάλι της. Τον Απρίλη του 2019, χρειάστηκε να νοσηλευθεί ξανά.  Η ψυχική της υγεία έχει επιβαρυνθεί, όπως μεταδίδουν ΜΜΕ των Η.Π.Α, μετά τα σοβαρά προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει ο πατέρας της, με τον οποίο έχουν πολύ στενή σχέση. Ο Τζέιμι Σπίαρς υποβλήθηκε, σε μια δεύτερη χειρουργική επέμβαση μετά από καρκίνο στο παχύ έντερο.

Τον περασμένο Νοέμβριο, η βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια είχε «παγώσει» τις εμφανίσεις τού σόου της στο Λας Βέγκας για να τον φροντίσει και να είναι κοντά του. Τον Ιανουάριο έγραψε σχετικά στο Instagram: «Πριν από δύο μήνες, ο πατέρας μου νοσηλεύτηκε και παραλίγο να πεθάνει. Είμαστε όλοι τόσο ευγνώμονες που βγήκε ζωντανός, αλλά έχει ακόμα έναν μακρύ δρόμο μπροστά του. Έπρεπε να πάρω τη δύσκολη απόφαση να επικεντρωθώ στην οικογένειά μου αυτή τη στιγμή».

View this post on Instagram

I don’t even know where to start with this, because this is so tough for me to say. I will not be performing my new show Domination. I’ve been looking forward to this show and seeing all of you this year, so doing this breaks my heart. However, it’s important to always put your family first… and that’s the decision I had to make. A couple of months ago, my father was hospitalized and almost died. We’re all so grateful that he came out of it alive, but he still has a long road ahead of him. I had to make the difficult decision to put my full focus and energy on my family at this time. I hope you all can understand. More information on ticket refunds is available on britneyspears.com. I appreciate your prayers and support for my family during this time. Thank you, and love you all… always.

A post shared by Britney Spears (@britneyspears) on

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Η πτώση της πριγκίπισσας της ποπ

Ήταν 23 Οκτωβρίου του 1998 όταν κυκλοφόρησε στις ΗΠΑ το πρώτο single της Μπρίτνεϊ, δια χειρός Max Martin με τίτλο ‘Baby One More Time’ και τα κορίτσια σε ολόκληρο τον πλανήτη παραληρούσαν. Η Μπρίτνεϊ είναι βραβευμένη με Γκράμι αλλά και πολλά άλλα σημαντικά βραβεία, συμπεριλαμβανομένων και ενός MTV Video Vanguard Award των MTV VMA και ενός Ultimate Choice Award των Teen Choice Awards και ενός Millenium Billboard Award για τη συνολική προσφορά της στη μουσική. Κατέχει το ρεκόρ του καλλιτέχνη, εν ζωή, με τα περισσότερα μουσικά βραβεία παγκοσμίως. Είναι γνωστή ως το μεγαλύτερο pop είδωλο της γενιάς της και της έχει δοθεί ο τίτλος Πριγκίπισσα της Pop.

Οι δουλείες της έχουν βραβευτεί με εκατοντάδες βραβεία και επαίνους, συμπεριλαμβανομένου ενός Grammy, έξι MTV Video Music Awards, καθώς και ενός Lifetime Achievement Award, εφτά Billboard Music Awards, και ένα αστέρι στο Hollywood Walk of Fame. Το 2009, το Billboard της έδωσε την όγδοη θέση στην λίστα με τους καλλιτέχνες της δεκαετίας, και το 2016 της έδωσε το βραβείο της χιλιετίας.

Το 2018 στα βραβεία Beaty Awards βραβεύτηκε με τα βραβείο για το άρωμα της χρονιάς με το “Fantasy: In Bloom”. Με αυτό το βραβείο φτάνει στα 500 βραβεία και είναι η μονή καλλιτέχνης που έχει κατακτήσει τόσα βραβεία από οποιοδήποτε άλλο καλλιτέχνη στην καριέρα του.

Όταν βγήκε από την κλινική τον Μάη

Η 8η πιο εμπορική τραγουδίστρια των ΗΠΑ

Η Ένωση Δισκογραφικής Βιομηχανίας Αμερικής κατέταξε την Μπρίτνεϊ Σπίαρς ως την 8η πιο εμπορική τραγουδίστρια των ΗΠΑ, με πωλήσεις άνω των 45 εκατομμυρίων πιστοποιημένων άλμπουμ. Η Nielsen SoundScan την ονόμασε ως την δέκατη πιο επιτυχημένη καλλιτέχνη σε ψηφιακές πωλήσεις, με περισσότερα από 30.1 εκατομμύρια πωλήσεις σίνγκλς μέχρι τον Ιανουάριο του 2012.

Έχει πουλήσει πάνω από 110 εκατομμύρια άλμπουμ, κάτι που την κάνει μία από τους μεγαλύτερους και πλουσιότερους καλλιτέχνες όλων των εποχών. Το περιοδικό Rolling Stone αναγνώρισε την άμεση επιτυχία της ως μία από τους “25 κορυφαίες στιγμές πρωτοεμφανιζόμενου καλλιτέχνη όλων των εποχών”, ενώ το μουσικό κανάλι VH1 την κατέταξε στην ενδέκατη θέση με τις “100 κορυφαίες τραγουδίστριες όλων των εποχών”.

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Οι έρωτες, η απιστία και ο “άγγελός της”, ο Σαμ

Η Σπίαρς είχε σχέση με τον παιδικό της φίλο Τζάστιν Τίμπερλεϊκ από το 1998 ως το 2002. Τη νύχτα της 18 Σεπτεμβρίου 2004, παντρεύτηκε τον χορευτή της, Κέβιν Φεντερλάιν, σε σπίτι στο Studio City, στην Καλιφόρνια, ενώπιον ελάχιστων καλεσμένων. Το Σεπτέμβριο του 2005 απέκτησε ένα αγοράκι με καισαρική τομή διότι όπως και η ίδια είχε δηλώσει ανέκαθεν ήθελε να γεννήσει με καισαρική τομή λόγω του φόβου της για τους πόνους της γέννας, τον Sean Preston και το Σεπτέμβριο του 2006 ένα ακόμα αγόρι, τον Jayden James.

Το ζευγάρι χώρισε το 2006. Και οι δύο διεκδίκησαν την επιμέλεια των παιδιών τους. H τραγουδίστρια υποχρεώθηκε να πληρώσει τα δικαστικά έξοδα του πρώην συζύγου της και τα έξοδα αυτά πλησίασαν το 1 εκατομμύριο δολάρια. Το 2007, η Σπίαρς είχε απασχολήσει τα μέσα ενημέρωσης για την συμπεριφορά της. To Φεβρουάριο του 2007, η τραγουδίστρια εμφανίστηκε με τελείως ξυρισμένο κεφάλι, καθώς όπως η ίδια είπε αργότερα,θέλησε να πετάξει από πάνω της την εικόνα του Sex Symbol που κάποιοι άλλοι της φόρτωσαν. Επίσης εντοπίστηκε από τους δημοσιογράφους να χτυπάει με μια ομπρέλα ξένα αυτοκίνητα έξω από το σπίτι του πρώην συζύγου της.

Αφού είχε ξυρίσει το κεφάλι της μετά από 2 μέρες μπήκε μόνη της σε κλινική αποτοξίνωσης για τον εθισμό της στο αλκοόλ. Αποκορύφωμα τροφής για σχόλια, αποτελεί η εμφάνισή της στα Video Music Awards όπου χόρεψε και τραγούδησε το νέο της hit Gimme More εμφανώς νευρική και αγχωμένη.

Στη συνέχεια βγαίνουν στο προσκήνιο φωτογραφίες από την βραδιά που αποδεικνύουν πως είχε σπάσει το τακούνι της και είχε άγχος μην πέσει.

Το 2008 άρχισε στραβά για την Μπρίτνεϊ Σπίαρς αφού στις 3 Ιανουαρίου μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο σε κλινική του Λος Άντζελες. Έκτοτε επανήρθε στη φυσιολογική ζωή και μέχρι σήμερα,ο πατέρας της είναι conservator της από τον Ιανουάριο του 2008. Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς έχει πλέον στα χέρια της την επιμέλεια των δύο γιων της. Στα τέλη του 2008, μαζί με την κυκλοφορία του έκτου της δίσκου, κυκλοφόρησε ένα προσωπικό ντοκιμαντέρ με τίτλο For The Record, όπου η τραγουδίστρια έδωσε τις προσωπικές της εξηγήσεις για τα γεγονότα του 2007, δείχνοντας την τεράστια ωρίμανση και την εμφανή αλλαγή της.

Η απιστία 

Αρραβωνιάστηκε τον Δεκέμβριο του 2011 τον Τζέισον Τράβικ όπου χώρισαν τον Ιανουάριο του 2013. Από τον Φεβρουάριο του 2013 μέχρι και τον Αύγουστο του 2014 ήταν σε σχέση με τον δικηγόρο David Lucado, ο οποίος την απάτησε. Η Britney δε σιώπησε, αλλά σε συναυλία της δήλωσε: “Το καλύτερο πράγμα όταν σε απατάει το αγόρι σου, είναι πως μπορείς να ξαναβγείς πρώτο ραντεβού με κάποιον!”.

Από το 2016 μέχρι σήμερα έχει σχέση με το Περσικής καταγωγής μοντέλο Σαμ Αγκσάρ. Μπορεί ο Sam Asghari να έγινε γνωστός λόγω της σχέσης του με τη διάσημη ποπ τραγουδίστρια, ωστόσο διαθέτει ένα από τα πιο δημοφιλή Instagram fitness accounts, με πάνω από ένα εκατομμύριο followers.

Ο γνωστός personal trainer δημοσιεύει βίντεο με ορισμένες πολύ απαιτητικές ασκήσεις, πολλές εκ των οποίων, μάλιστα, περιλαμβάνουν ακόμα και την Μπρίτνεϊ Σπίαρς.

https://www.instagram.com/p/B0Cx72Sgk8z/

https://www.instagram.com/p/B1NmtMyAXtR/

View this post on Instagram

305 with my Lioness ♥️ @britneyspears

A post shared by Sam Asghari (@samasghari) on

My lonliness ain’t killing me no more, έλεγε στο Stronger το 2009… Κάτι που ίσως καταφέρει να πει ξανά.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις