Ληστεία σε μεταφορική: Η στιγμή που οι ληστές διαλύουν τα πάντα – Ξυλοκόπησαν τον σεκιουριτά

ΕΛΛΑΔΑ

Ληστεία σε μεταφορική: Η στιγμή που οι ληστές διαλύουν τα πάντα – Ξυλοκόπησαν τον σεκιουριτά

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Ληστεία σε μεταφορική: Έναν εφιάλτη φαίνεται πως έζησε ένας άνδρας εταιρείας σεκιούριτι, μετά από ληστεία στα γραφεία μεταφορικής εταιρείας στο Καλοχώρι Θεσσαλονίκης.

25.08.2019 | 08:05

Ληστεία σε μεταφορική: Βίντεο από την αιματηρή ληστεία σε εταιρία στο Καλοχώρι Θεσσαλονίκης έρχεται στο φως λίγες ώρες αφότου οι ληστές κατέστρεψαν τα πάντα στο πέρασμά τους. Η ληστεία είχε προκαλέσει σοκ στους κατοίκους της περιοχής, καθώς οι δράστες όχι μόνο έσπασαν ό, τι βρήκαν στο διάβα τους, αλλά ξυλοκόπησαν άγρια και τον άνδρα της ιδιωτικής ασφάλειας που βρισκόταν στο κτίριο.

Σύμφωνα με ανάρτηση του ιδίου του επιχειρηματία στην προσωπική του σελίδα στο facebook, πέντε άγνωστοι άνδρες παραβίασαν τα παράθυρα και τις πόρτες στις 2 τα ξημερώματα του Σαββάτου ενώ ξυλοκόπησαν άγρια τον υπεύθυνο ασφαλείας που φρουρούσε τον χώρο. «Ληστεία με παρά λίγο φόνο υπέστη το κατάστημα μας στη Θεσσαλονίκη στις 2:00 τα ξημερώματα αφού 5 άγνωστοι παραβιάζοντας τα παράθυρα και τις πόρτες και αφού προηγουμένως θανάσιμα χτυπήματα το άνδρα της ασφαλείας σεκιούριτι ο οποίος νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο προξένησαν καταστροφές στον εξοπλισμό των γραφείων αφαιρώντας χρήματα και υπολογιστές. Θέλω να ευχαριστήσω την άμεση και αποτελεσματική επέμβαση της Αστυνομίας καθώς και τους γιατρούς του Ιπποκράτειου νοσοκομείου για την άριστη επιμέλεια που δείξανε για να κρατήσουν στη ζωή τον άνδρα της ασφαλείας σεκιούριτι!», έγραψε χαρακτηριστικά ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης.

Ληστεία σε μεταφορική: Οι ληστές τα έσπασαν όλα για 500 ευρώ

Σύμφωνα με το τοπικό μέσο thesstoday που δίνει το βίντεο από τη ληστεία, οι δράστες ανέβηκαν στο δεύτερο όροφο, χωρίς να βρουν κάτι και στη συνέχεια κατέβηκαν στον πρώτο όροφο σπάζοντας γραφεία, υπολογιστές και κάμερες θεωρώντας πως έτσι δεν θα γινόντουσαν αντιληπτοί. Όταν εντόπισαν το χρηματοκιβώτιο έφυγαν και επέστρεψαν με βαριοπούλες. Κατάφεραν να βρουν μόλις 500 ευρώ, ενώ προκάλεσαν, σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη του γραφείου ζημιές ύψους πάνω από 7.000 ευρώ. Στη συνέχεια αποχώρισαν καθώς άρχισε να χτυπάει ο συναγερμός.

Ληστεία σε μεταφορική: Γύρισαν πίσω και ξυλοκόπησαν τον σεκιούριτι, οι ληστές

Κατά την διαφυγή τους, έπεσαν πάνω στον σεκιουριτά και του πήραν το αυτοκίνητο. Οι δράστες έφυγαν και γύρισαν πίσω με δεύτερο αυτοκίνητο προκειμένου να ξυλοκοπήσουν βάναυσα τον σεκιουρίτα αφήνοντας τον αναίσθητο. Ο σεκιουριτάς νοσηλεύεται στο «Ιπποκράτειο» νοσοκομείο.

Δείτε σε βίντεο τι δήλωσε ο άτυχος φύλακας

Σοκάρουν όσα εξιστορεί ο σεκιουριτάς μέσα από το Ιπποκράτειο Νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται τραυματισμένος, μετά από τον άγριο ξυλοδαρμό του, όταν διαρρήκτες εισέβαλαν σε μεταφορική εταιρεία στο Καλοχώρι και του επιθέτηκαν. Όπως αναφέρει ο ίδιος στο seleo.gr, του επιτέθηκαν με λοστούς και άρχισαν να τον χτυπούν.

Η αστυνομία αναζητά τους δράστες και βρίσκεται στα ίχνη τους, έχοντας συλλέξει δαχτυλικά αποτυπώματα καθώς αφαίρεσαν τα γάντια τους.

 

Exit mobile version