Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Φωτιά τώρα: Συλλήψεις εμπρηστών για τις φωτιές σε Μανωλάδα και Μεσσηνία
ΟΡΓΗ

Φωτιά τώρα: Συλλήψεις εμπρηστών για τις φωτιές σε Μανωλάδα και Μεσσηνία

Φωτιά τώρα: Στα χέρια της Πυροσβεστικής βρίσκονται δύο άντρες, κατηγορούμενοι για εμπρησμό από πρόθεση.

Φωτιά τώρα: Δύο συλλήψεις για πρόκληση φωτιάς πραγματοποίησαν ανακριτικοί υπάλληλοι της Πυροσβεστικής. Συγκεκριμένα ένας 43χρονος συνελήφθη ως υπαίτιος για την πρόκληση τριών πυρκαγιών που είχαν σημειωθεί, η μία στις 18 Αυγούστου σε αγροτικές εκτάσεις στην περιοχή της Νέας Μανωλάδας, και οι άλλες δύο χθες με διαφορά μίας ώρας στην ίδια περιοχή. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί ενώπιον του Εισαγγελέα Αμαλιάδας.

Επίσης από ανακριτικούς υπαλλήλους της πυροσβεστικής Γαργαλιάνων συνελήφθη ένας 47χρονος ως υπαίτιος πυρκαγιάς που εκδηλώθηκε χθες στην περιοχή Κερασούλα, στη Χριστιανούπολη του δήμου Τριφυλίας, στη Μεσσηνία. Σχηματίστηκε δικογραφία και ενημερώθηκε σχετικά η Εισαγγελία Πρωτοδικών Κυπαρισσίας.

Φωτιά τώρα: Σε εξέλιξη πυρκαγιά στη Νέα Κίο

Στο μεταξύ σε εξέλιξη είναι πυρκαγιά που έχει ξεσπάσει σε αγροτοδασική έκταση στην περιοχή της Νέας Κίου Αργολίδας. Επί τόπου επιχειρούν 5 οχήματα και 10 άνδρες της πυροσβεστικής υπηρεσίας. Σύμφωνα με την πυροσβεστική η φωτιά δεν απειλεί κατοικημένη περιοχή, ενώ σύμφωνα και με τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας για τη Δευτέρα υπάρχει αυξημένος κίνδυνος πυρκαγιάς.

Φωτιά τώρα: Φωτιά και στα Καλάβρυτα

Πυρκαγιά ξέσπασε το μεσημέρι της Κυριακής σε δασική έκταση στο Μουρίκι Καλαβρύτων. Σύμφωνα με την ενημέρωση της Πυροσβεστικής, στο σημείο έσπευσαν 20 πυροσβέστες με εννέα οχήματα και τρεις ομάδες πεζοπόρων τμημάτων με 15 πυροσβέστες. Από αέρος συνδράμουν δύο αεροσκάφη, ένα ελικόπτερο και δύο PZL.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις