Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Ολυμπιακός – Αστέρας 1-0: Μπλέξαμε με το VAR (vid)
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ολυμπιακός – Αστέρας 1-0: Μπλέξαμε με το VAR (vid)

Ολυμπιακός - Αστέρας 1-0: Με πέναλτι του Ελ Αραμπί από το 6ο λεπτό ο Ολυμπιακός νίκησε 1-0 τον Αστέρα, αλλά στο 80' το VAR δεν βοήθησε τον διαιτητή Κουμπαράκη να δώσει πέναλτι στους Αρκάδες

Ολυμπιακός – Αστέρας Τρ. 1-0: Δεν ξεκίνησε καλά το πρωτάθλημα αν κρίνουμε από όσα συνέβησαν στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Αστέρα Τρίπολης στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», όπου η πειραϊκή ομάδα πήρε τη νίκη με 1-0. Σωστό και χωρίς καμία αμφιβολία το πέναλτι με το οποίο κρίθηκε η αναμέτρηση στο 6ο λεπτό, με το χέρι του Πασαλίδη μετά τη σέντρα του Ραντζέλοβιτς. Ο Ελ Αραμπί το εκτέλεσε εύστοχα και πανηγύρισε… σημαδεύοντας με το όπλο την κερκίδα.

Το πρόβλημα στο παιχνίδι δημιουργήθηκε στο 80′ με το πέναλτι που δεν δόθηκε στον Αστέρα. Ο Ελ Αραμπί είναι ξεκάθαρο από ριπλέι του συνδρομητικού ότι τραβάει τη φανέλα του Μπαράλες. Τον ρίχνει κάτω και ο διαιτητής Κουμπαράκης είναι μπροστά στη φάση, αλλά δεν σφυρίζει την παράβαση. Το VAR ωστόσο μετά από αρκετή κουβέντα μαζί του, τον στέλνει να δει τη φάση. Αντί για το πλάνο που είδαν όλοι από το συνδρομητικό, ο Κουμπαράκης βλέπει ένα άλλο από μακρινή λήψη όπου δεν είναι εύκολο να διακρίνει το τράβηγμα. Γυρίζει στο γήπεδο, δείχνει «παίζετε» και ξεκινάει το πανηγύρι. Και ρωτάμε εμείς: Σας έλειψε το ελληνικό πρωτάθλημα;

Άλλαξε μισή ενδεκάδα ο Μαρτίνς

Σε σύγκριση με το ματς κόντρα στην Κράσνονταρ την περασμένη Τετάρτη, ο Πέδρο Μαρτίνς έκανε έξι αλλαγές. Ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος στο μεγαλύτερο διάστημα του 90λεπτου και είχε ευκαιρίες να καθαρίσει το ματς. Ο Αστέρας βγήκε μπροστά στο δεύτερο ημίχρονο και όσο περνούσε η ώρα άρχισε να το πιστεύει. Έχασε καλή ευκαιρία στο 71′ με τον Φερνάντεθ και στο 80′ που έγινε και η φάση του πέναλτι, ο Σίτο αστόχησε από ευνοϊκή θέση για την ισοφάριση.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Σα, Ομάρ, Σισέ, Σεμέδο, Κούτρης, Καμαρά, Γκιγιέρμε, Ποντένσε, Ραντζέλοβιτς (66′ Μασούρας), Σουντανί (66′ Βαλμπουενά), Ελ Αραμπί (90’+2′ Γκερέρο).

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Παπαδόπουλος, Κώτσιρας, Πασαλίδης, Αντζουλάς, Κυριακόπουλος, Βαλιέντε, Μπόρχα Φερνάντεθ, Ιγκλέσιας (83′ Καπίγια), Άντριαν, Λουίς Φερνάντεθ (67′ Σίτο)  Μαρκ Φερνάντεθ (72′ Μπαράλες).

Άστοχος ο Άρης, 1-1 με τον ΟΦΗ

Στο άλλο βραδινό ματς του Σαββάτου Άρης και ΟΦΗ έφεραν 1-1 στο «Κλεάνθης Βικελίδης» με τους γηπεδούχους να δημιουργούν πολλές ευκαιρίες αλλά να είναι άστοχοι στην τελική προσπάθεια. Ο Μιγκέλ Μεγιάδο με υπέροχο γκολ άνοιξε το σκορ για τους Κρητικούς στο 18′, αλλά επτά λεπτά νωρίτερα ο Μαρτίνες είχε δοκάρι για τους γηπεδούχους. Το ίδιο συνέβη και στο 48′ σε προσπάθεια του Ιντέγε, ενώ στο 55′ ο Ντιγκινί έχασε πέναλτι. Το 1-1 διαμορφώθηκε από τον Σάσα στο 69′.

Άρης (Παντελίδης): Έμαν, Σούντγκρεν, Ροζ, Δεληζήσης, Κόρχουτ, Σάσα, Ματίγια, Μαρτίνες (63’ Λάρσον), Φετφατζίδης (80’ Τόνσο), Ντιγκινί (88’ Γιουνές), Ιντέγε.

ΟΦΗ (Σίμος): Σωτηρίου, Μαρινάκης, Γιαννούλης, Νάστος, Κοροβέσης, Μεγιάδο, Νέιρα (89’ Μπράουν), Σεμέντο (71’ Σασί), Ναμπί (81’ Σακόρ), Τσιλιανίδης, Μάνος.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις