Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Έλενα Ράπτη – γάμος: Η φωτογραφία με τον Κίμωνα Μπάλλα και το πολύ σέξι νυφικό
LIFESTYLE

Έλενα Ράπτη – γάμος: Η φωτογραφία με τον Κίμωνα Μπάλλα και το πολύ σέξι νυφικό

Έλενα Ράπτη - γάμος: Την έκπληξη όλων προκάλεσε η πρόσφατη είδηση για τον "μυστικό" γάμο της βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Έλενα Ράπτη, με τον άνθρωπο που πάντα τη συνόδευε στις δημόσιες εμφανίσεις της.

Έλενα Ράπτη – γάμος: Πριν από λίγες ημέρες, η Έλενα Ράπτη εξέπληξε τους πάντες, όταν ανακοίνωσε πως παντρεύτηκε. Μάλιστα, η βουλευτής της ΝΔ, έκανε γνωστό το χαρμόσυνο γεγονός μέσα από μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Συγκεκριμένα, ανέβασε φωτογραφίες από την ημέρα του γάμου της. Σε μία από αυτές, βλέπουμε την ίδια να κρατιέται χέρι-χέρι με τον αγαπημένο της, χωρίς να φαίνονται τα πρόσωπά τους και χωρίς να αποκαλύπτει την ταυτότητά του.

Ωστόσο, μετά από λίγες ημέρες έγινε γνωστό ότι πρόκειται για τον σωματοφύλακά της, Κίμωνα Μπάλλα, ο οποίος είναι αστυνόμος Α’ κι έχει καταγωγή από τα Τρίκαλα. Η Έλενα Ράπτη έλαμπε μέσα στο νυφικό της σχεδιάστριας Σήλιας Κρηθαριώτη που επέλεξε. Η γνωστή σχεδιάστρια μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς φίλους της στο Instagram, μια φωτογραφία της Έλενας Ράπτη κατά τη διάρκεια της πρόβας και αποκάλυψε το νυφικό, το οποίο όπως φαίνεται αναδείκνυε άψογα τη σιλουέτα της νύφης.

Έλενα Ράπτη: Η ανάρτηση

«Θέλω να μοιραστώ μαζί σας μια πανέμορφη στιγμή της ζωής μου. Πριν από λίγο καιρό ο σύντροφος μου κι εγώ ενωθήκαμε με το Ιερό Μυστήριο του γάμου» έγραψε χαρακτηριστικά πριν από λίγες ημέρες η Έλενα Ράπτη για τον γάμο της.

«Παντρευτήκαμε όπως ακριβώς το είχαμε ονειρευτεί! Σε πολύ στενό οικογενειακό κύκλο προσευχηθήκαμε στο Θεό να μας χαρίσει έναν ευλογημένο γάμο και μια ζωή με αγάπη, σεβασμό και πίστη», πρόσθεσε η κ. Ράπτη.

https://www.instagram.com/p/B1TKsB4IuR6/?utm_source=ig_embed

Έλενα Ράπτη: Η ανάρτηση του οίκου μόδας Celia Kritharioti

Λίγο αργότερα, οι γνωστός οίκος μόδας αναδημοσίευσε τη φωτογραφία , γράφοντας «Η αγάπη βρίσκεται στην απλότητα και τη διακριτικότητα». Ο λογαριασμός του οίκου, σημειώνει πως η πρώτη σε σταυρούς στη Βόρεια Ελλάδα κράτησε την ξεχωριστή ημέρα της μακριά από τη δημοσιότητα ώσπου να περάσουν οι διαδοχικές εκλογικές αναμετρήσεις. «Είθε η δυνατή τους αγάπη και πίστη να τους οδηγεί για το υπόλοιπο της ζωής τους» καταλήγει η ανάρτηση.

Έλενα Ράπτη: Κίμων Μπάλλας, που της έκλεψε την καρδιά

Το γεγονός πως δεν αποκάλυψε το όνομα του συζύγου της προκάλεσε αίσθηση στα μίντια και τελικά το όνομα και λεπτομέρειες δόθηκαν στη δημοσιότητα. Εφημερίδες έκαναν γνωστό το όνομα του συζύγου της σήμερα ενώ σχετικά ρεπορτάζ υπήρξαν και σε εκπομπές.   Όπως έγινε γνωστό, ο σύζυγος της Έλενας Ράπτη ονομάζεται Κίμων Μπάλλας και υπήρξε ο προσωπικός της σωματοφύλακας.

Ο Κίμων Μπάλλας έχει καταγωγή από τα Τρίκαλα και είναι Αστυνόμος Α’, ενώ παλαιότερα υπηρέτησε στη φρουρά του Προέδρου της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλου και σαν χόμπι έχει την αγιογραφία. Σύμφωνα με τα parapolitika που δημοσίευσαν τη φωτογραφία του, ο Κίμωνας Μπάλλας, παντρεύτηκε την Έλενα Ράπτη στις 18 Μαΐου, σε εκκλησία της Θεσσαλονίκης μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και με μόλις 10 καλεσμένους.

Όπως αποκαλύφθηκε μάλιστα, την Έλενα Ράπτη είχε συνοδεύσει στην ορκωμοσία της στη Βουλή ο Κίμων Μπάλλας, έναν μήνα μετά τον γάμο τους. Ωστόσο τότε κανείς δεν γνώριζε για τον γάμο τους και η παρουσία του στο πλευρό της ήταν διακριτική, χωρίς να τραβήξει την προσοχή.

Έλενα Ράπτη: Μαζί με τον σύζυγό της στη Βουλή
Έλενα Ράπτη: Με τον Κίμωνα ήρθαν πιο κοντά όταν η βουλευτής έκανε διακοπές στη Μύκονο το καλοκαίρι του 2017

Παιδί ‘διαμάντι’

Όσοι τον ξέρουν από μικρό παιδί, μιλούν για ένα παιδί «διαμάντι». Σύμφωνα με πληροφορίες, ο παππούς του ήταν φύλακας φυλακών, ενώ ο πατέρας του ελαιοχρωματιστής. Η μητέρα του εργάζεται σε νοσοκομείο, ενώ έχει άλλα τρία αδέλφια. Οι συγγενείς του Κίμωνα έχουν χαρεί πολύ με το γάμο του με την Έλενα Ράπτη ωστόσο κρατούν χαμηλούς τόνους όπως και η οικογένεια της βουλευτίνας.

Έλενα Ράπτη: Η πρώτη φωτογραφία από τον γάμο

Το ένθετο My Secret των Παραπολιτικών φιλοξενεί εκτενές ρεπορτάζ καθώς και φωτογραφίες από τον γάμο που απασχόλησε τα ΜΜΕ. Από το εν λόγω ρεπορτάζ κυκλοφόρησε και η πρώτη φωτογραφία του γάμου της Έλενας Ράπτη.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις