Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Δαλάκα μαντίλα: Η απάντηση στα σχόλια για την πόζα στην Τουρκία
LIFESTYLE

Δαλάκα μαντίλα: Η απάντηση στα σχόλια για την πόζα στην Τουρκία

Δαλάκα μαντίλα: Στην Κωνσταντινούπολη βρέθηκε πριν από ημέρες η Κατερίνα Δαλάκα και επισκέφθηκε την Αγία Σοφία και το Μπλε Τζαμί.

Δαλάκα μαντίλα: Πλήθος αρνητικών σχολίων δέχθηκε στο Instagram και όχι μόνο η Κατερίνα Δαλάκα, μετά την φωτογραφία που τη δείχνει να ποζάρει με μαντίλα στη γειτονική Τουρκία. Η νικήτρια του Survivor 2 μίλησε στο Secret και απάντησε στα όσα… άκουσε, όταν ανέβασε στο Instagram φωτογραφίες από την Κωνσταντινούπολη, φορώντας μαντίλα στο κεφάλι. Στις επισκέψεις των γυναικών, τόσο στην Αγιά Σοφιά όσο κι στο Μπλε Τζάμι, οι Τούρκοι φροντίζουν να προμηθεύουν με ένα σάλι τις γυναίκες, προκειμένου να καλύπτουν το κεφάλι τους. Η Δαλάκα μάλλον θέλησε να αλλάξει λουκ, προσθέτοντας το σάλι στο κεφάλι της. Εκτός και αν ήταν… κάλεσμα προς τον Ατακάν, που την ίδια μέρα ανέβασε φωτογραφίες από το ίδιο μέρος.

«Οποιαδήποτε χώρα και να έχω επισκεφτεί, υπάρχουν συγκεκριμένοι κανόνες ανάλογα με τις θρησκείες τους. Όπως στην Ινδία και την Αφρική, έτσι και στην Τουρκία. Το ότι εγώ φόρεσα την υποχρεωτική φούστα και το μαντήλι δεν σημαίνει ότι δεν είμαι Χριστιανή ή ότι άλλαξα θρησκεία φορώντας τα υποχρεωτικά ρούχα. Την ώρα που φορούσα τα ρούχα αυτά ήμουν στην αυλή. Όταν μπήκα στην Αγιά Σοφιά δεν τα φόραγα.

Δεν στεναχωρήθηκα από τα σχόλια των ανθρώπων. Γιατί δεν έκανα κάτι λάθος και δεν πρόσβαλα κανέναν. Ο κάθε άνθρωπος βλέπει κάτι και το σχολιάζει. Εγώ ξέρω και τι πιστεύω και τι έχω κάνει για τη χώρα μου. Αγωνίζομαι δέκα χρόνια με την εθνική ομάδα, δεν νομίζω ότι δεν τιμάω την πατρίδα μου επειδή, όπως όλοι οι τουρίστες, φόρεσα αυτά τα ρούχα εκεί μέσα», είπε η Κατερίνα Δαλάκα.

https://www.instagram.com/p/B0egWV7IJWT/

Δαλάκα μαντήλα: Σκληρά σχόλια στο Instagram

Οι followers εξοργίστηκαν στη θέα της μαντήλας, αν και αρκετοί της τόνιζαν πόσο όμορφη είναι.

“Θα έπρεπε να ντρέπεσαι.. σε σιχαθηκαμε.. δεν ειναι Istanbul ρε ντροπη των Ελληνων.. και τι ειναι αυτα που φορας.. εκει εχει πεσει τόσο αιμα των Ελλήνων.. φτου σου”.

“Όλοι έξω από το παιχνίδι σε στηριζαμε για την ελληνικότητα σου που φοράς και τιμάς το ελληνικό εθνοσημο και πας σε μια λεηλατημενη ελληνική πόλη που είχε χυθεί τόσο ελληνικό αίμα και φοράς μπουργκα; ντροπή σου μόνο αυτό, δεν με νοιάζει αν θα με κράξουν οι φαν σου γιατί εγώ την τιμάω την ελληνική σημαία δεν τη ξεπουλαω για έναν Τούρκο που σε έβαλε να φορέσεις και μπουργκα ντροπή σου μόνο αυτό ντροπή”

“Βγάλε την μαντήλα θες να φοράς και το εθνόσημο τις χώρας μας έπρεπε να ντρέπεσαι”.

“Μια χαρα εισαι 🤣🤣🤣αλλα το να λεες την Αγια σοφια μουσείο μαλλον το εθνοσημο που φοραγες δεν ηξερες τι αξια εχει κριμα που αυτοι δεν σας μαθαίνουν και ιστορία”.

“Πως κατάντησες έτσι για ένα Τούρκο…απλά ξεφτίλα”.

“Ντροπή των Ελλήνων.. ποιος Ελληνας παει σε Ελληνικη λεηλατιμενη πολη.. με τοσο αιμα ελληνικό χαμενο.. και να φοραει μαντίλα. Θα κανεις πολυ περίφημους και τους γονεις σου και τους Ελληνες μπραβο. Μονο για τα λεφτα εεεεε”.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις