Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

25

Μαρτίου 2023

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Πόρος – πιλότος ελικοπτέρου: Συγκλονίζει η γυναίκα του Νίκου Καρυστινού (vid)
ΕΛΛΑΔΑ

Πόρος – πιλότος ελικοπτέρου: Συγκλονίζει η γυναίκα του Νίκου Καρυστινού (vid)

Πόρος - πιλότος ελικοπτέρου: Τι λέει η Τίνα Καρυστινού για τις τελευταίες στιγμές του συζύγου της αλλά και τις ανησυχίες που είχε εκφράσει για τα καλώδια στο συγκεκριμένο σημείο.

Πόρος – πιλότος ελικοπτέρου: Συντετριμμένη είναι η χήρα του άτυχου πιλότου που έχασε τη ζωή του με το μοιραίο ελικόπτερο στην τραγωδία στον Πόρο που συγκλόνισε όλη την Ελλάδα. Η χήρα του άτυχου πιλότου μίλησε στον ΑΝΤ1 και αποκάλυψε την ανησυχία του χειριστή για τα καλώδια που υπήρχαν στον Πόρο και που τελικά του στοίχησαν την ζωή, αλλά και για το προαίσθημα πριν την μοιραία πτήση. «Του άξιζαν τα καλύτερα. Δεν υπήρχε πιλότος τέτοιος. Δεν υπήρχε πιλότος σαν και αυτόν. Να έχει πετάξει με τα πάντα, με τα πάντα. Να έχει εκπαιδεύσει τόσο κόσμο. Δεν υπήρχε…δεν του άξιζε αυτό!

Θα μου λείψει ο άνθρωπος που ήταν ο,τι εξαιρετικότερο έχω γνωρίσει στη ζωή μου, ο άνδρας που είχε ένα λόγο που δεν έχουν πλέον οι άνδρες, ο,τι και να πω είναι τόσο λίγο για αυτόν τον άνθρωπο. Βοηθούσε όλο τον κόσμο, ο,τι περνούσε από το χέρι του το έκανε για όλους», είπε απαρηγόρητη. Ο άτυχος πιλότος πριν τη μοιραία πτήση έκανε κάτι που δεν το συνήθιζε. Έβγαλε φωτογραφίες και τις έστειλε στους οικείους του. Φωτογραφίες με φόντο τη θάλασσα στον Πόρο που λίγη ώρα αργότερα θα έμελλε να γίνει ο υγρός του τάφος.

Χήρα πιλότου: Γνώριζε πολύ καλά την επικινδυνότητα του σημείου

«Απλά ο τρόπος εκ των υστέρων με τον οποίο αντιληφθήκαμε ότι μας είχε χαιρετήσει όλους με τις φωτογραφίες που είχε στείλει σε όλους μας πριν την πτήση ίσως κάτι εσωτερικά εκείνος να ήξερες… δεν ξέρω δεν ξέρω τι να σας πω…”, τόνισε η γυναίκα

«Αυτό φυσικά το γνώριζε από πάρα πολύ παλιά, ήταν εκπαιδευτής χρόνια και γνώριζε πολύ καλά όλα τα σημεία. Όλα! Εκπαίδευε χρόνια κόσμο και το σημείο το γνώριζε πάρα πολύ καλά», ανέφερε ενώ μίλησε και για τα καλώδια που «τοποθετήθηκαν και πάλι στο ίδιο σημείο. Αν δεν υπάρχει κατάλληλη σήμανση, τι να λέμε τώρα θα είναι λόγια. Και γιατί να μην είναι υποθαλάσσιο θα ήταν πιο σωστό, είναι πιο μικρή η απόσταση. Κανείς δεν έχει ευθύνη για τίποτα, εγώ αυτό ξέρω. Όπως πάντα σε αυτή τη χώρα. Για αυτό και κάθε τόσο θα έχουμε κάποιο θύμα. Κάποιος θα χάνει τη ζωή του είτε στο δρόμο, είτε στον αέρα, είτε στη θάλασσα», ανέφερε η χήρα του άτυχου άνδρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις