Τασούλα Λαζοπούλου: Ο Λάκης Λαζόπουλος θρηνεί για την σύζυγό του

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Τασούλα Λαζοπούλου: Ο Λάκης Λαζόπουλος θρηνεί για την σύζυγό του

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Τασούλα Λαζοπούλου: Μετά από τρία χρόνια μάχης με σοβαρό πρόβλημα υγείας, η σύζυγός του και μητέρα της κόρης τους, Τασούλα, έφυγε από τη ζωή, σε ηλικία 60 ετών, το βράδυ της Πέμπτης

23.08.2019 | 20:26

Τασούλα Λαζοπούλου: Την Πέμπτη το βράδυ «έφυγε» από τη ζωή, μετά από τρία χρόνια μάχης με τον καρκίνο, σε ηλικία 60 ετών, η σύζυγος του Λάκη Λαζόπουλου, Τασούλα Λαζοπούλου. Κατά τη διάρκεια της θεραπείας της, ήταν σιωπηρά δίπλα της και μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας ο Λάκης Λαζόπουλος, η κόρη τους, Μαριέλλη Λαζοπούλου, συγγενείς και φίλοι.

Η Τασούλα Λαζοπούλου και ο Λάκης Λαζόπουλος γνωρίστηκαν στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης, όταν οι δυο τους σπούδαζαν Νομική. Έγιναν ζευγάρι και στη συνέχεια, το 1983, παντρεύτηκαν στη Λάρισα. Η Τασούλα Λαζοπούλου ήταν η πιο φανατική θαυμάστρια του Λάκη. Έβρισκε το χιούμορ του έξυπνο και γελούσε πολύ με τη σάτιρα που παρουσιάζει.

Τασούλα Λαζοπούλου: Η γνωριμία και η κόρη τους

Νεαρά παιδιά, έζησαν μαζί τα φοιτητικά τους χρόνια που ήταν καθοριστικά για τη ζωή τους. Τασούλα και Λάκης δεν άργησαν να ανεβούν τα σκαλιά της εκκλησίας. Το 1983 παντρεύτηκαν στη Λάρισα, τόπο του ηθοποιού. Το 1987 ήρθε στον κόσμο η κόρη τους. Αν ρωτήσει κανείς τον Λάκη Λαζόπουλο, ποια ήταν η πιο ευτυχισμένη χρονιά της ζωής του, με σιγουριά θα πει το 1987. Θυμάται με κάθε λεπτομέρεια, την πρώτη φορά που πήρε αγκαλιά τη νεογέννητη κόρη του, τις ατέλειωτες ώρες που περνούσε πάνω από την κούνια της να την παρατηρεί, γεμάτος λατρεία για εκείνη.

Ο Λάκης επισκεπτόταν συχνά τους γονείς της Τασούλας στη Δράμα, με τους οποίους διατηρούσε στενούς δεσμούς. Τους σεβόταν και τους αγαπούσε, ενώ τα ίδια συναισθήματα είχε και όλη η οικογένεια της Τασούλας γι’ αυτόν.

Στη Δράμα έχουν περάσει τις πιο όμορφες οικογενειακές γιορτές, Χριστούγεννα και Πάσχα. Η Τασούλα Λαζοπούλου δεν είχε αλλάξει σχεδόν καθόλου την εμφάνισή της. Διατηρούσε πάντα το ίδιο στιλ στα μαλλιά της, ενώ το ντύσιμό της ήταν απλό. Ασχολείτο πολύ με το διάβασμα και ήταν πάντα στο πλευρό της κόρης τους, Μαριέλλης, 31 ετών σήμερα. Την μεγάλωσε με όλη της την αγάπη, όσο ο Λάκης απουσίαζε για να “χτίσει” την καριέρα του.

Τασούλα Λαζοπούλου: Την αγαπούσαν όλοι

Η διακριτική, σεμνή και σοβαρή Τασούλα Λαζοπούλου είχε κερδίσει και τη μεγάλη εκτίμηση όλων των ανθρώπων του θεάτρου. Όταν τη συναντούσαν στις πρεμιέρες του καλλιτέχνη, όλοι την πλησίαζαν για να της δείξουν την αγάπη τους. Τα τελευταία τρία χρόνια έδωσε σκληρή μάχη με τον καρκίνο και παρά τις προσπάθειες των γιατρών του νοσοκομείο «Υγεία» δεν κατάφερε να νικήσει την ασθένεια. Μάλιστα, όπως αναφέρεται στο altsantiri, το site του αγαπημένου ηθοποιού, το τελευταίο διάστημα μεγάλη συμβολή στη θεραπεία της είχε και η ογκολόγος, Αντωνία Διγκλία, που εργάζεται σε ένα από τα δέκα καλύτερα νοσοκομεία του κόσμου, στο Chuv της Λοζάνης.

Τασούλα Λαζοπούλου: Το 2014 στην Πάρο, με Λαζόπουλο, Χατζηγιάννη, Μακρυπούλια

Τασούλα Λαζοπούλου: ‘Εγώ είμαι εδώ…’

Όταν η Τασούλα διαγνώστηκε με καρκίνο, ο Λάκης έχασε την γη κάτω από τα πόδια του. «Μην σε νοιάζει τίποτα, εγώ είμαι εδώ» της είπε και ορκίστηκε όχι μόνο να καλύψει όλα τα έξοδα νοσηλείας της, αλλά και να παραμείνει στο πλευρό της μέχρι όσο εκείνη τον χρειάζεται. Ο Λάκης Λαζόπουλος στάθηκε στο πλευρό της κόρης του και πήρε την σύζυγό του από το χέρι ώστε να την πάει στην Ελβετία, στον γιατρό του αείμνηστου Θέμου Αναστασιάδη.

Τασούλα Λαζοπούλου: Η επιθυμία της οικογένειας

Η εξόδιος ακολουθία θα γίνει το Σάββατο στο πρώτο νεκροταφείο, ενώ σύμφωνα με επιθυμία της θα ταφεί στη γενέτειρά της, στην πόλη της Δράμας. Η ταφή θα γίνει τη Δευτέρα 26 Αυγούστου σε ώρα που θ’ ανακοινωθεί τις επόμενες μέρες. Επιθυμία της οικογένειας είναι να μην καλυφθεί η τελετή δημοσιογραφικά ή φωτογραφικά. Η οικογένεια δεν επιθυμεί καμία δημοσιότητα και καλούνται όλοι οι εκπρόσωποι του Τύπου και οι φωτογράφοι να σεβαστούν το πένθος της οικογένειας.

Λαζόπουλος: Τώρα… θέατρο

Ο Λάκης Λαζόπουλος, μετά την ολοκλήρωση της σειράς εκπομπών του για το «Αλ Τσαντίρι Νιουζ» στο Open Tv, ετοιμάζει ένα νέο θεατρικό έργο για τον επόμενο χειμώνα στο θέατρο Βρετάνια. Μαζί με τον Παύλο Χαϊκάλη θα πρωταγωνιστήσουν σε μια γαλλική κωμωδία (προσωρινός τίτλος εργασίας «Βρε, καλώς τους») σε σκηνοθεσία Πέτρου Φιλιππίδη – με τη Μαρία Σολωμού και τον Νίκο Πολυδερόπουλο.

Τον Ιούνιο, έριξε αυλαία η εκπομπή και στο φινάλε, ο παρουσιαστής είχε έναν ιδιαίτερα συγκινητικό λόγο. Ο ίδιος ο μίλησε στην εφημερίδα Espresso για το τέλος της συνεργασίας του με το Open. «Με το Open ήταν μια καλή επαγγελματική σχέση. Γιατί να κινηθώ νομικά; Δεν υπάρχει οικονομικό θέμα μέχρι σήμερα και πιστεύω ότι θα τηρηθεί μέχρι το τέλος η συμφωνία μας. Τώρα θέλω να γράψω, να ζωγραφίσω, να ηρεμήσω και το φθινόπωρο έχουμε θέατρο», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Πριν 4 χρόνια, ο Λάκης Λαζόπουλος αποχαιρέτησε και την αγαπημένη του μητέρα, για την οποία μιλούσε σε κάθε εκπομπή

Exit mobile version