Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Έγκλημα στην Τουρκία: Δολοφόνησε την πρώην σύζυγό του μπροστά στην κόρη τους (vid)
ΚΟΣΜΟΣ

Έγκλημα στην Τουρκία: Δολοφόνησε την πρώην σύζυγό του μπροστά στην κόρη τους (vid)

Έγκλημα στην Τουρκία: Ο Μπαράν μαχαίρωσε 20 φορές τη σύζυγό του ενώπιον των παρευρισκομένων, αλλά και της κόρης του και προσπάθησε να διαφύγει μπαίνοντας σε ταξί.

Έγκλημα στην Τουρκία: Φρίκη και οργή προκαλεί στην Τουρκία η άγρια δολοφονία μιας γυναίκας από τον πρώην σύζυγό της, μπροστά στα μάτια της κόρης τους. Σε βίντεο, καταγράφονται οι τελευταίες στιγμές του θύματος, ενώ το παιδί εκλιπαρεί τη μητέρα του να μην πεθάνει. Η Εμινέ Μπουλούτ, ηλικίας 38 ετών, δολοφονήθηκε την Κυριακή από τον πρώην σύζυγό της, ο οποίος τη μαχαίρωσε 20 φορές, αφού είχαν διαπληκτιστεί μέσα σε μια καφετέρια στο Κιρίκαλε. Ο φόνος διαπράχθηκε μπροστά στα μάτια της 10χρονης κόρης τους. Το βίντεο που διέρρευσε στα social media προκάλεσε την οργή πολιτών που ζητούν μέτρα ενάντια στη βία κατά των γυναικών.

Το βίντεο με τις τελευταίες στιγμές του θύματος, που είδε σήμερα το φως της δημοσιότητας, έγινε viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Με την ετικέτα #EmineBulut είναι σήμερα το πλέον διαμοιρασμένο μεταξύ των χρηστών του Twitter παγκοσμίως. Στα πλάνα, διακρίνεται το θύμα να κρατάει το λαιμό της και να φωνάζει: «Δεν θέλω να πεθάνω!». Δίπλα στην άτυχη γυναίκα, η κόρη της τραβάει τη μητέρα της από το μανίκι του πουκάμισού της, που έχει ποτίσει με αίμα. «Σε εκλιπαρώ μητέρα, μην πεθάνεις» ακούγεται να λέει.

Σκότωσα ένα ζώο

Ο δράστης προσπάθησε να διαφύγει με ταξί. Μάλιστα, είπε στον ταξιτζή ότι είναι γεμάτος αίματα επειδή «σκότωσε ένα ζώο». Η άτυχη Εμινέ δεν τα κατάφερε. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου και ξεψύχησε.  Μετά τη σύλληψή του, ο δράστης υποστήριξε ότι το έγκλημα οφειλόταν στην τιμή του, καθώς η τιμή ενός πολίτη, με βάση την τουρκική νομοθεσία, μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως ελαφρυντικό στοιχείο. «Μπορεί κάποιος να μετανιώσει εάν διακυβεύεται η τιμή του» ήταν τα λόγια του, όταν οι αστυνομικοί τον ρώτησαν, σύμφωνα με το Demirören News Agency.

«Δεν μπορώ να κοιμηθώ χωρίς τη μαμά μου. Πώς να πάω για ύπνο χωρίς αυτήν;», είπε αργότερα το 9χρονο κορίτσι…

Σκληρά βίντεο

Έγκλημα στην Τουρκία: Σοκαρισμένη η κοινή γνώμη

Το βίντεο συγκλόνισε την Τουρκία, όπου πολιτικά πρόσωπα και προσωπικότητες της σόουμπιζ απηύθυναν έκκληση να ληφθούν πρόσθετα μέτρα στη μάχη για την αντιμετώπιση της βίας κατά των γυναικών. Η τουρκική κυβέρνηση επισήμανε ότι παρακολουθεί στενά την έρευνα για τη δολοφονία της Εμινέ Μπουλούτ και θα κάνει τα πάντα προκειμένου ο πρώην σύζυγός της να καταδικαστεί σε βαριά ποινή κάθειρξης.

«Αυτό που θέλουμε, είναι ο δολοφόνος να τιμωρηθεί με τη βαρύτερη τιμωρία» δήλωσε ο εκπρόσωπος τύπου της τουρκικής προεδρίας Ιμπραήμ Καλίν. Για να δικαιολογήσει την πράξη του, ο πρώην σύζυγος υποστήριξε ότι η Εμινέ Μπουλούτ, με την οποία είχαν πάρει διαζύγιο το 2015, τον «προσέβαλε».

Σε κατάσταση σοκ, η κόρη του θύματος που βρισκόταν μπροστά στην δολοφονία της μητέρας της από τον πατέρα της, παρακολουθείται από ψυχολόγους, όπως έγινε γνωστό από το υπουργείο Κοινωνικών Υποθέσεων.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις