Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Πόρος: Η σύζυγος του πιλότου αποχαιρετά τον “άγγελό της”
ΕΛΛΑΔΑ

Πόρος: Η σύζυγος του πιλότου αποχαιρετά τον “άγγελό της”

Πόρος: Η πτώση του ελικοπτέρου που συνετρίβη στη θαλάσσια περιοχή του Πόρου το μεσημέρι της Τρίτης, έχει συγκλονίσει ολόκληρη τη χώρα.

Πόρος: Το δικό της «αντίο» είπε στον άνθρωπό της η σύζυγός του άτυχου πιλότου Νίκου Καρυστινού, ο οποίος έφυγε πρόωρα από τη ζωή, όταν το ελικόπτερό του μπλέχτηκε στα εναέρια καλώδια της ΔΕΗ που ηλεκτροδοτούν τον Πόρο και κατέπεσε στη θαλάσσια περιοχή μεταξύ του νησιού και του Γαλατά. Η Τ.Ν έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook: «Ο Άγγελος μου, ο φίλος μου, ο σύζυγός μου δεν θα με ξαναπάρει στην αγκαλιά του. Ένας Άνθρωπος, ένας Άνδρας σπάνιος που υπήρξα τυχερή να τον βρω αλλά τόσο άτυχη να τον χάσω τόσο γρήγορα».

Ο Έλληνας χειριστής του ελικοπτέρου, ο οποίος ήταν στην Πολεμική Αεροπορία, είχε φοιτήσει στη Σχολή Ικάρων και ήταν πατέρας τριών παιδιών. Νωρίτερα, τον άνθρωπό τους αποχαιρέτησαν με συγκινητικά μηνύματα στο διαδίκτυο η μητέρα των παιδιών του άτυχου πιλότου αλλά και η κόρη του. Ο γιος του, μίλησε στον Alpha και αποκάλυψε, προκαλώντας ρίγος, όσα του έλεγε ο πατέρας του για τα καλώδια της ΔΕΗ στον Λαγανά.

Πόρος: Δεν σου άξιζε πατέρα…

Στο μήνυμά της, το οποίο συνόδευσε με μια φωτογραφία του πατέρα της, ο οποίος είναι ντυμένος με τη στολή του πιλότου, η κόρη του έγραψε τα παρακάτω αποχαιρετιστήρια λόγια: “Σήμερα ξημερώνει η πιο εφιαλτική μέρα της ζωής μου… Μπαμπά μου εσύ που ήσουν το στήριγμα μου πάντα αποφάσισες να πετάξεις ψηλά… Δεν σου άξιζε πατέρα μου τόσο σύντομο τέλος. Θα σε αγαπάω και θα είμαι υπερήφανη πάντα που ήσουν πατέρας μου. Η πιο τυχερή κόρη στο κόσμο… Λυπάμαι τόσο μπαμπάκα μου. Καλό σου ταξίδι…”

Πόρος: «Ήσουν και θα είσαι ο καλύτερος πατέρας», έγραψε η πρώην σύζυγός του

Με ανάρτησή της αποχαιρετά τον πιλότο και η πρώην σύζυγός του, μητέρα των παιδιών του, γράφοντας: «Δεν έχει τέλος ο πόνος, σε θυμάμαι νεαρό με το αγαπημένο σου μπολντορ, το 900, σε χαρές, σε λύπες, σε ταξίδια, στιγμές, στιγμές, μιας ζωής τόσων χρόνων. Δεν υπάρχουν λόγια, μόνο σε αποχαιρετώ με αγάπη. Ήσουν καλός άνθρωπος για όλους μας. Άξιζες και είναι άδικο. 7 χιλιάδες ώρες πτήσης στην Πολεμική Αεροπορία με αεροπλάνα και ελικόπτερα, η ζωή σου όλη. Ήσουν και θα είσαι ο καλύτερος πατέρας, τα παιδιά μας ήταν και είναι υπερήφανα που είσαι πατέρας τους, Άδικα χάθηκες στους ουρανούς που πάντα λάτρευες. Η ευχή σου να ακολουθεί τα παιδιά μας πάντα, έκανες τόσα όνειρα για αυτά, αλλά η μοίρα σου άλλα έγραψε. Καλό ταξίδι, καλό παράδεισο, γιατί εκεί που θα πας δεν θα ξεχαστείς. Τα παιδιά και τα μικρά τους είναι η συνέχειά σου. Καλό ταξίδι Νίκο μου».

Λίγο αργότερα, με μία νέα ανάρτηση, αφιέρωσε στον άνθρωπο με τον οποίο έφερε στον κόσμο τρία παιδιά ένα τραγούδι του Νότη Σφακιανάκη.

Πόρος: Ο γιος του πιλότου στον Alpha

Γνώστης των κινδύνων που έκρυβε το μη αδειοδοτημένο ελικοδρόμιο στον Γαλατά ήταν ο άτυχος πιλότος, Νίκος Καρυστινός. «Το γνώριζε το σημείο και σε πολλές συζητήσεις μας έλεγε “αυτά τα καλώδια εκεί στον Πόρο με ανατριχιάζουν”» δήλωσε ο γιος του στον Alpha. «Και αυτά ήταν τα καλώδια που του κόστισαν τη ζωή» πρόσθεσε συγκλονισμένος ο γιος του Νίκου Καρυστινού.

Όπως είπε ο Γρηγόρης Καρυστινός «το ελικοδρόμιο είναι χωράφι, δεν υπάρχει τίποτα, δεν υπάρχει σήμανση και πόσες φορές μου έλεγε ότι είναι επικίνδυνο δεν τηρεί τίποτα από αυτά που θα έπρεπε να τηρούσε». Σύμφωνα με τον ίδιο συνάδελφοι του πατέρα του που είδαν το διαθέσιμο υλικό από την πτώση του ελικοπτέρου το απόγευμα της Τρίτης είπαν στην οικογένεια «το ελικόπτερο έπεσε 300 μέτρα από το σημείο που απογειώθηκε. Σε αυτά τα μέτρα έπρεπε να πάρει ύψος 100 ποδών και από τα βίντεο που φάνηκε ότι δεν μπορούσε να πάρει ύψος».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις