Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Ρομέλου Λουκάκου: «Πάντα στη Γιουνάιτεντ έφταιγα εγώ, ο Σάντσες και ο Πογκμπά!»
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ρομέλου Λουκάκου: «Πάντα στη Γιουνάιτεντ έφταιγα εγώ, ο Σάντσες και ο Πογκμπά!»

Ρομέλου Λουκάκου: Τα παράπονά του για όσα έζησε το τελευταίο διάστημα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εξέφρασε ο Ρομέλου Λουκάκου σε podcast του μπασκετμπολίστα Τζος Χαρτ των Νιου Όρλιανς Πέλικανς

Ρομέλου Λουκάκου: Από την ώρα που ο Ρομέλου Λουκάκου έφτασε στο Μιλάνο και υπέγραψε στην Ίντερ ξαναβρήκε το χαμόγελό του. Σε κατάθλιψη κινδύνεψε να πέσει το τελευταίο διάστημα στη Μάντσεστερ Γ. και η βασική αιτία, όπως δήλωσε ο ίδιος, ήταν η κακή μεταχείριση που είχε από τη διοίκηση των «κόκκινων διαβόλων». Γι’ αυτό και στο φινάλε, λίγο πριν από την ολοκλήρωση της μεταγραφής του στην ιταλική ομάδα, δεν πατούσε στο Μάντσεστερ ούτε για προπόνηση.

“Κατηγορούσαν συνεχώς εμένα, τον Αλέξις Σάντσες και τον Πολ Πογκμπά για τα πάντα. Ποτέ δεν μας προστάτευσαν από φήμες και σενάρια. Ό, τι και αν έβγαινε στον Τύπο, οποιαδήποτε διαρροή, πίστευαν πως ήμουν εγώ” είπε μπροστά στην κάμερα, έχοντας χαλαρώσει από την κουβέντα στο podcast με τον NBAer Τζος Χαρτ των Νιου Όρλιανς Πέλικανς. Και δεν σταμάτησε εκεί ο Βέλγος επιθετικός, κατηγορώντας ευθέως τους ανθρώπους της Γιουνάιτεντ.

«Ασέβεια προς το πρόσωπό μου»

“Κανείς ποτέ δεν βγήκε να διαψεύσει τις φήμες γύρω από το όνομα μου. Περίμενα κάποιος από την ομάδα να πάρει θέση για τα δημοσιεύματα, όμως κανείς δεν ήταν εκεί για εμένα. Είπα στην διοίκηση πως δεν είμαστε χαζοί. Όλοι γνωρίζαμε από που προέκυπταν οι διαρροές. Απλά ήμασταν οι αποδιοπομπαίοι τράγοι και εγώ δεν ήθελα να είμαι κάπου που δεν με σέβονται και δεν με θέλουν” πρόσθεσε ο διεθνής Βέλγος στράικερ, που είχε ως σανίδα… σωτηρίας σε όλο αυτό το διάστημα την Εθνική ομάδα.

“Αναρωτιόμουν πως γίνεται να παίζω τόσο καλά στην εθνική και όλα να πηγαίνουν τέλεια και όταν γυρίζω πίσω στο Μάντσεστερ όλα να χαλάνε” υποστήριξε ακόμη ο Λουκάκου, ο οποίος θεωρεί ότι στο Μιλάνο θα είναι απερίσπαστος στη δουλειά του, που είναι να σκοράρει και να βοηθάει την ομάδα του να πετύχει τους στόχους της. Βέβαια από τη στιγμή που αποχώρησε από τη Γιουνάιτεντ, αν είναι αλήθεια όσα είπε, το βάρος των κατηγοριών από εδώ και στο εξής θα πέφτει στους άλλους δύο. Εκτός αν καταφέρουν τόσο ο Σάντσες όσο και ο Πογκμπά να φύγουν μέχρι το τέλος του μήνα από το Μάντσεστερ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις