Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Αστυνομικός σκύλος – ναρκωτικά: Ο “Άτλας” έκανε ξανά περήφανη την ΕΛΑΣ
ΕΛΛΑΔΑ

Αστυνομικός σκύλος – ναρκωτικά: Ο “Άτλας” έκανε ξανά περήφανη την ΕΛΑΣ

Αστυνομικός σκύλος - ναρκωτικά: Το τετραπέρατο Λαμπραντόρ, σκύλος-ανιχνευτής ναρκωτικών ουσιών, με τη... μουσούδα του, είχε φέρει στο φως υπόθεση καμουφλαρισμένης μεταφοράς ηρωίνης από έναν 48χρονο.

Αστυνομικός σκύλος – ναρκωτικά: Ο “Άτλας”, το φοβερό και τρομερό Λαμπραντόρ της Δίωξης Ναρκωτικών Σερρών, έκλεψε για μία ακόμη φορά την… παράσταση.

Του Πέτρου Καρσιώτη

Ερευνώντας υπό τις οδηγίες του συνοδού του σε μεγάλη έκταση επιχείρησης στη Θεσσαλονίκη, όπου υπήρχαν πληροφορίες ότι κάπου είχαν αποκρυβεί ναρκωτικές ουσίες, τις ανακάλυψε σε κρύπτες κοντέινερ και τις… παρέδωσε στους συναδέλφους του αστυνομικούς! Είχε προηγηθεί έρευνα των αστυνομικών της Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Σερρών, η οποία τελικά με τη συνεργασία του “Άτλαντα” κατέληξε στη σύλληψη 44χρονου ιδιοκτήτη επιχείρησης.

Στην κατοχή του τελευταίου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν περισσότερα από είκοσι δύο κιλά κάνναβης. Συγκεκριμένα, σε χώρο της επιχείρησης, αναφέρει η Αστυνομία,  εντοπίσθηκαν κρυμμένες μέσα σε κοντέινερ,  είκοσι επτά συσκευασίες με ποσότητες κάνναβης συνολικού βάρους 22 κιλών και 940 γραμμαρίων.

Και χρυσός σταυρός κλεμμένος από τη Γλυφάδα

Στον χώρο επίσης εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν:

μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας,

μία πινακίδα κυκλοφορίας οχήματος για την οποία είχε δηλωθεί κλοπή στο Τμήμα Ασφάλειας Εχεδώρου,

ένας χρυσός σταυρός για τον οποίον είχε δηλωθεί απώλεια στο Τμήμα Ασφάλειας Γλυφάδας και

δύο κινητά τηλέφωνα, που χρησιμοποιούσε για την παράνομη δραστηριότητά του.

Μετρητά και αυτοκίνητα

Σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία του σε περιοχή της Θεσσαλονίκης βρέθηκε και κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των 900 ευρώ. Επίσης κατασχέθηκε και το όχημα που χρησιμοποιούσε ως μέσο μεταφοράς των ναρκωτικών. Τον περασμένο Απρίλιο, σε παρουσίαση της Αστυνομίας Σερρών ανάλογης υπόθεσης κατάσχεσης ναρκωτικών, ο “Άτλας”… παρέστη δίπλα στους αξιωματικούς όλο καμάρι.

Καμουφλαρισμένη μεταφορά ηρωίνης

Το τετραπέρατο Λαμπραντόρ, σκύλος-ανιχνευτής ναρκωτικών ουσιών, με τη… μουσούδα του, είχε φέρει στο φως υπόθεση καμουφλαρισμένης μεταφοράς ηρωίνης από έναν 48χρονο.

Ο “Άτλας”, χώνοντας βαθιά τη μύτη του στο χώρο της μηχανής του ύποπτου αυτοκινήτου, είχε ανασύρει τα ναρκωτικά από τη θέση της μπαταρίας του οχήματος! Όπως απεδείχθη τότε, ο μεταφορέας των ναρκωτικών, που είχε φθάσει από Βουλγαρία, είχε αλλάξει την κανονική μπαταρία με μικρότερη για να εξοικονομήσει έτσι ωφέλιμο χώρο, προκειμένου να αποκρύψει τις συσκευασίες.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις