Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Ελένη Μενεγάκη παιδιά: Κάνει διακοπές στην Κεφαλονιά με τις κόρες της
LIFESTYLE

Ελένη Μενεγάκη παιδιά: Κάνει διακοπές στην Κεφαλονιά με τις κόρες της

Ελένη Μενεγάκη παιδιά: Τελειωμό δεν έχουν οι διακοπές για την Ελένη Μενεγάκη, που εξακολουθεί να βρίσκεται στα νησιά του Ιονίου.

Ελένη Μενεγάκη παιδιά: Χωρίς ίχνος μακιγιάζ και φίλτρων, η Ελένη Μενεγάκη απολαμβάνει μοναδικές στιγμές διακοπών και ξεκούρασης. Παράλληλα, η παρουσιάστρια ενημερώνει τους followers της στο Instagram, με φωτογραφίες από τα μέρη που επισκέπτεται. Την τελευταία εβδομάδα, άφησε για λίγο την λατρεμένη της Άνδρο και έβαλε πλώρη για τα νησιά του Ιονίου μαζί με την οικογένειά της.

Μπορεί ο γιος της Άγγελος Λάτσιος βρίσκεται σε διακοπές με τον πατέρα του στο Καμάρι Κορινθίας, η Ελένη έχει στο πλευρό της τις αγαπημένες της κόρες. Μάλιστα, τα τελευταία εικοσιτετράωρα η οικογένεια βρίσκεται στην Κεφαλονιά, ύστερα από μερικές ημέρες ξεκούρασης στη Λευκάδα. Μάλιστα, η παρουσιάστρια, μοιράστηκε μία φωτογραφία με τα κορίτσια της, όπως χαρακτήρισε η ίδια τις κορούλες της. “Στην Κεφαλονιά με τα κορίτσια μου”, έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της φωτογραφίας.

Ελένη Μενεγάκη παιδιά: Η ανάρτηση της παρουσιάστριας

Ελένη Μενεγάκη παιδιά: Η εξομολόγηση για την καθημερινότητά της

Η “ωραία’ Ελένη της μικρής οθόνης που μιλάει σπάνια στον Τύπο, έδωσε το περσινό καλοκαίρι μια αφοπλιστική συνέντευξη.  Για την ακρίβεια, η παρουσιάστρια φωτογραφήθηκε το εξώφυλλο της νέας Madame Figaro Ιουνίου και μίλησε για την καθημερινότητά της στο πλευρό του Μάκη Παντζόπουλου αλλά και των τεσσάρων παιδιών της.

Ξυπνάω λίγο πριν από τους υπόλοιπους στο σπίτι. Το πρώτο πράγμα που κάνω είναι να απλώσω το χέρι μου και να αγγίξω τον άνθρωπό μου. Αμέσως μετά θα μοιραστούμε λίγο χρόνο στο κρεβάτι, με τα καφεδάκια μας. Από κει και πέρα αρχίζει το πηγαινέλα στα δωμάτια, τα ξυπνήματα, οι τσάντες, τα πρωινά. Βαβούρα, φωνές, ζωή! Στις οκτώ, που έχουν φύγει πια όλα τα παιδιά για τα σχολεία τους, κάνω ντους, παίρνω πρωινό, βάζω τις κρέμες μου – τώρα πια δεν τις ξεχνάω όπως όταν ήμουν μικρή, ασχολούμαι σχολαστικά. Από τη στιγμή που μπαίνω στο αυτοκίνητο για τη δουλειά και για 25 λεπτά έχω το δικό μου χρόνο, ολομόναχη.

Θα μπορούσα να εκμεταλλευτώ αυτή την ώρα για να μιλήσω στο τηλέφωνο, αλλά δεν μπαίνω πια στον πειρασμό γιατί ξέρω… Όποτε το έχω κάνει, την έχω πατήσει, ακολουθώ το μπροστινό αμάξι και αφαιρούμαι, χάνομαι… Βάζω λοιπόν τέρμα τη μουσική και τραγουδάω, γεμίζω ενέργεια και, όταν φτάνω, είμαι γεμάτη όρεξη, έτοιμη για δουλειά. Είναι τόσο δυνατή η μουσική, που, όταν μπαίνω στο στούντιο, με καταλαβαίνουν από τη φασαρία που φτάνει μέχρι τα παράθυρα των γραφείων.

Μενεγάκη – Μπεκατώρου: Κανόνισαν στον αέρα τις καλοκαιρινές διακοπές με τους άντρες τους

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις