Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Φωτιά Ελληνικό: Κάηκε φούρνος – Φόβοι εμπρησμού
ΕΛΛΑΔΑ

Φωτιά Ελληνικό: Κάηκε φούρνος – Φόβοι εμπρησμού

Φωτιά Ελληνικό: Πυρκαγιά ξέσπασε σε φούρνο στη συμβολή της Λεωφόρου Βουλιαγμένης και της οδού Λ. Ιασωνίδου στο Ελληνικό.

Φωτιά Ελληνικό: Πυρκαγιά ξέσπασε σε φούρνο-καφέ στην περιοχή του Ελληνικού. Σύμφωνα με τις σχετικές πληροφορίες, η Πυροσβεστική ενημερώθηκε για την πυρκαγιά λίγο μετά τη 01.30 της Τρίτης και αμέσως στην υπηρεσία σήμανε συναγερμός.  Η φωτιά προκάλεσε μεγάλη αναστάτωση στην περιοχή ενώ για την κατάσβεσή της κινητοποιήθηκε σημαντική δύναμη της Πυροσβεστικής.

Η πυρκαγιά, τα αίτια της οποίας διερευνώνται, ξέσπασε σε εγκαταστάσεις φούρνου επί της Λεωφόρου Βουλιαγμένης στη συμβολή της με την οδό Ιασωνίδου, στο Ελληνικό, ακριβώς στην έξοδο του μετρό. Το ενδεχόμενο του εμπρησμού εξετάζει η αστυνομία, μιας και στο χώρο βρέθηκαν έξι φιάλες προπανίου, οι οποίες θα μπορούσαν να προκαλέσουν ισχυρή έκρηξη. «Οι έξι φιάλες δεν υπήρχαν μέσα στο χώρο, οι δράστες τις φέρανε» δήλωσε αυτόπτης μάρτυρας στην κάμερα του ΣΚΑΪ, επικαλούμενος τον πατέρα της ιδιοκτήτριας του φούρνου.

Φωτιά Ελληνικό: Φούρνος στο Ελληνικό καταστράφηκε ολοσχερώς από φωτιά

Φωτιά Ελληνικό: Εκτεταμένες ζημιές στο κατάστημα του Ελληνικού

Στο σημείο για την κατάσβεση της πυρκαγιάς έσπευσαν τέσσερα οχήματα της Πυροσβεστικής, με 12 πυροσβέστες. Η πυρκαγιά προκάλεσε εκτεταμένες ζημιές στο ισόγειο του καταστήματος, ενώ δεν κινδύνευσαν τα γύρω κτήρια. Η επιχείρηση κατάσβεση ολοκληρώθηκε λίγο πριν τις 4 τα ξημερώματα της Τρίτης.

Φωτιά Ελληνικό: Η ανακοίνωση της Πυροσβεστικής

Ολοκληρώθηκε κατάσβεση #πυρκαγιάς σε φούρνο, στη συμβολή των οδών Λ. Βουλιαγμένης και Λ. Ιασωνίδου, στο Ελληνικό Αττικής. Στο συμβάν επιχείρησαν 12 #πυροσβέστες με 4 οχήματα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις