Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Γουλβς – Μάντσεστερ Γ. 1-1: Απώλεια βαθμών με χαμένο πέναλτι του Πογκμπά (vid)
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Γουλβς – Μάντσεστερ Γ. 1-1: Απώλεια βαθμών με χαμένο πέναλτι του Πογκμπά (vid)

Γουλβς - Μάντσεστερ Γ. 1-1: Ο Γάλλος μέσος αστόχησε σε πέναλτι που απέκρουσε ο Ρουί Πατρίσιο και η Μάντσεστερ Γ. έμεινε στο 1-1 με τη Γουλβς στο «Μολινό»

Γουλβς – Μάντσεστερ Γ. 1-1: Δεν μπόρεσε να κάνει το δύο στα δύο η Μάντσεστερ Γ. που έφερε 1-1 με τη Γουλβς στο «Μολινό», στο ματς με το οποίο ολοκληρώθηκε η 2η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ. Αν και προηγήθηκε με τον Μαρσιάλ στο 27′, οι «λύκοι» μπήκαν δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο και ισοφάρισαν με υπέροχο γκολ του Ρούμπεν Νέβες στο 55′. Ένα λεπτό νωρίτερα είχαν και δοκάρι σε κεφαλιά του Ραούλ Χιμένες. Ήταν το διάστημα που πίεσαν περισσότερο οι γηπεδούχοι.

Η Γιουνάιτεντ πάντως είχε την ευκαιρία να πάρει τη νίκη στο 67′ όταν κέρδισε πέναλτι ο Πολ Πογκμπά από τον Ντόουντι. Ο Γάλλος μέσος έπειτα από συνεννόηση με τον Ράσφορντ (ο σπεσιαλίστας των «κόκκινων διαβόλων») πήρε εκείνος την μπάλα για την εκτέλεση. Σούταρε δυνατά στην αριστερή γωνία, όμως ο Ρουί Πατρίσιο έκανε μεγάλη απόκρουση και κράτησε την ισοπαλία. Αυτό είχε ως συνέπεια να εκνευριστεί αρκετά ο 26χρονος μέσος, ιδίως όταν ολοκληρώθηκε το 90λεπτο. Στο υπόλοιπο διάστημα το ματς ήταν ισορροπημένο και το τελικό 1-1 κρίνεται δίκαιο με βάση την εικόνα που παρουσίασαν οι δύο ομάδες.

Στην κορυφή Λίβερπουλ και Άρσεναλ

Μόνο η Λίβερπουλ και η Άρσεναλ κατάφεραν μετά την ολοκλήρωση της 2ης αγωνιστικής να παραμείνουν στην κορυφή της Πρέμιερ Λιγκ με ισάριθμες νίκες. Καμία άλλη ομάδα δεν έκανε δύο σερί νίκες. Οι δυο τους μάλιστα θα βρεθούν αντιμέτωπες το προσεχές Σάββατο (24/08, 19:30) στο «Άνφιλντ», στο σημαντικότερο ματς της 3ης αγωνιστικής. Αν υπάρχει νικητής δηλαδή θα είναι και μόνος του στην κορυφή από πολύ νωρίς στο πρωτάθλημα.

Γουλβς: Ρουί Πατρίσιο, Μπένετ, Κόουντι, Μπολί, Ντόχερτι (46′ Τραορέ), Ντέντονκερ, Νέβες, Μουτίνιο, Κάστρο, Χιμένες (90′ + 1′ Κουτρόνε), Ζότα (86′ Νέτο).

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ντε Χέα,  Μπισάκα, Λίντελοφ, Μαγκουάιρ, Σο, Πογκμπά, ΜακΤόμινεϊ, Τζέιμς (89′ Γκρίνγουντ), Λίνγκαρντ (81′ Μάτα), Ράσφορντ (89′ Περέιρα), Μαρσιάλ.

 Τα υπόλοιπα αποτελέσματα της 2ης αγωνιστικής:

Σάββατο (17/08)

Άρσεναλ – Μπέρνλι 2-1

Άστον Βίλα – Μπόρνμουθ 1-2

Μπράιτον – Γουέστ Χαμ 1-1

Έβερτον – Γουότφορντ 1-0

Νόριτς – Νιουκάστλ 3-1

Σαουθάμπτον – Λίβερπουλ 1-2

Μάντσεστερ Σίτι – Τότεναμ 2-2

Κυριακή (18/08)

Σέφιλντ Γ. – Κρίσταλ Πάλας 1-0

Τσέλσι – Λέστερ 1-1

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις