Sin Boy γενέθλια: Χαμός στον Σεφερλή – Τον “έλουσε” με χαρτονομίσματα (vids)

LIFESTYLE

Sin Boy γενέθλια: Χαμός στον Σεφερλή – Τον “έλουσε” με χαρτονομίσματα (vids)

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Sin Boy γενέθλια: Στην παράσταση του Μάρκου Σεφερλή «Ζητείται σεφ της κωμωδίας» στο Δελφινάριο βρέθηκε ο Sin Boy.

19.08.2019 | 12:58

Sin Boy γενέθλια: Τα γενέθλιά του είχε ο ράπερ Sin Boy το Σάββατο και θέλησε να τα περάσει με έναν πολύ ιδιαίτερο τρόπο. Πήγε στην παράσταση του Μάρκου Σεφερλή και έγινε χαμός. Ο Μάρκος Σεφερλής αυτό το καλοκαίρι βρίσκεται ξανά στο «Δελφινάριο» με την παράστασή του «Ζητείται σεφ της Κωμωδίας» και σε κάποια στιγμή υποδύεται τον γνωστό ράπερ, του οποίου το τραγούδι «Mama ?» σημειώνει τεράστια επιτυχία. Στο βίντεο που ανάρτησε στον λογαριασμό της στο Instagram, η σύζυγος του Μάρκου Σεφερλή, Έλενα Τσαβαλιά, φαίνεται ο ηθοποιός που υποδύεται τον ράπερ και κάποια στιγμή του ζητά να ανέβει στην σκηνή για να του δείξει την χορογραφία.

Ο Sin Boy δεν διστάζει λεπτό και αφού ανέβει στην σκηνή βγάζει ένα πάκο με χαρτονομίσματα, τα οποία δίνει στον ηθοποιό. Και μόλις ο Μάρκος Σεφερλής αρχίζει να τραγουδά το Mama ?», ο Sin Boy γελώντας, τον ραίνει με χρήματα.  Στο βίντεο που ανάρτησε ο Sin Bοy έγραψε στην λεζάντα πως πέρασε τα καλύτερα γενέθλιά του.

O Sin Boy έχει σαρώσει καλώς – κακώς την ποπ κουλτούρα. Λέγεται Augustin Gega ή Θεόδωρος Agustin Gega. Είναι 24 ετών (γεννημένος στις 18 Αυγούστου το 1994) κι έχει καταγωγή από την Αλβανία. Πριν δυο χρόνια κυκλοφόρησε τραγούδι με τη συμμετοχή της… Emilia Barack, που φέρει τον τίτλο “Άλλαξέ μου τα φώτα”. Το πρώτο του breakthrough έγινε με το τραγούδι DRACO πριν από 2 χρόνια και έπαιξε σχεδόν σε όλα τα εφηβικά κινητά. Η συνεργασία του με την Aλβανίδα τραγουδίστρια Rina για το κομμάτι Gigi, που κυκλοφόρησε τον περασμένο Σεπτέμβρη μετρά 31 εκατ. προβολές στο YouTube.

Tο τραγούδι “Mama?” των Sin Boy, MadClip, YΠΟ, Illeoo έχει κάνει 6,5 εκατομμύρια views από την πρώτη εβδομάδα, αφού πρώτα πέρασε από το Nο1 του ελληνικού Spotify. Tο “Mama?” μάλιστα, είναι το δεύτερο τραγούδι του για… μαμάδες, αφού έχει κυκλοφορήσει το “Μάνα”.

Exit mobile version