Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Μαρία Φραγκάκη: Γάμος στην Πάρο, σε μια πανέμορφη παραλία (pics)
LIFESTYLE

Μαρία Φραγκάκη: Γάμος στην Πάρο, σε μια πανέμορφη παραλία (pics)

Μαρία Φραγκάκη: Η Μαρία Φραγκάκη και ο Νίκος Μάρκογλου ενώθηκαν πριν από λίγο με τα ιερά δεσμά του γάμου στο εξωκλήσι της Ζωοδόχου Πηγής στην παραλία Λαγγέρι της Νάουσας της Πάρου.

Μαρία Φραγκάκη: Η Μαρία Φραγκάκη και ο Νίκος Μάρκογλου ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου, στο εξωκλήσι της Ζωοδόχου Πηγής στην πανέμορφη παραλία Λαγγέρι στην Νάουσα, της Πάρου. Το αγαπημένο ζευγάρι πήρε την απόφαση να κάνει το «μεγάλο» βήμα, μετά από 11 ολόκληρα χρόνια σχέσης. Το ιερό μυστήριο του γάμου έγινε σε στενό οικογενειακό κύκλο ενώ μέσα στους καλεσμένους ήταν και η παρουσιάστρια Σταματίνα Τσιμτσιλή, η οποία απαθανάτισε το νεόνυμφο ζευγάρι.

Η δημοσιογράφος και ο ραδιοφωνικός παραγωγός έχουν ήδη έναν μικρό γιο, ηλικίας οκτώμισι ετών, τον Νικόλα. Χαμόγελα, πολλές αγκαλιές και άλλες τόσες ευχές συνέθεσαν το συγκινητικό και υπέροχο κλίμα του γάμου τους! Η άμορφη Μαρία Φραγκάκη επέλεξε για αυτήν την ξεχωριστή περίσταση ένα λιτό αλλά σικ νυφικό, έπιασε τα μαλλιά της σε ένα «επιμελώς ατημέλητο» κότσο ενώ ο γοητευτικός γαμπρός εμφανίστηκε εξίσου σικ με το γαμπριάτικο κοστούμι του να έχει την απόχρωση navy.

https://www.instagram.com/p/B08yQRZgIml/?utm_source=ig_embed

Μαράι Φραγκάκη: Υπέροχες φωτογραφίες από το μυστήριο

Ο φακός του TLIFE βρέθηκε στην Πάρο και απαθανάτισε όλα όσα έγιναν στον παραμυθένιο γάμο του ζευγαριού. Η Μαρία Φραγκάκη επέλεξε ροζ και λευκά λουλούδια να στολίσουν το εξωκλήσι ακριβώς ίδια με αυτά της ανθοδέσμης. Όσον αφορά τα γλυκά του γάμου, το ζευγάρι κράτησε τις παραδόσεις του νησιού και κέρασε τους καλεσμένους του – οι οποίοι δεν ξεπέρασαν τους 60 – τα παραδοσιακά γλυκά της Πάρου, που δεν είναι άλλα από το παστέλι και το αμυγδαλωτό.

Η νύφη έφτασε στην εκκλησία συνοδευόμενη από όργανα και έλαμπε μέσα στο ρομαντικό νυφικό της! Η Μαρία Φραγκάκη προτίμησε να πιάσει τα μαλλιά της και να φορέσει ένα μακρύ τούλινο πέπλο, αφού τα μελτέμια του Αυγούστου ήταν δυνατά. Από το μυστήριο δεν θα μπορούσε να λείπει φυσικά ο γιος τους, Νικόλας, οποίος παρέδωσε την μητέρα του στον πατέρα του. Το παρών έδωσαν η Εύη Φραγκάκη αλλά και η Σταματίνα Τσιμτσιλή με τον Θέμη Σοφό και τα τρία παιδιά τους.

Μαρία Φραγκάκη: Λιτή και πανέμορφη

Μαρία Φραγκάκη: Τι ξέρουμε για την γλυκιά δημοσιογράφο

Από τότε που θυμάται τον εαυτό της, τα πάντα έχουν να κάνουν με τη μουσική. Ακόμα και για τις Πανελλαδικές διάβαζε πάντα με μουσική και οι γονείς της απορούσαν. Πέρασε τελικά στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, όπως είχε σχεδιάσει, για να σπουδάσει κάτι πολύ άσχετο από το επάγγελμα της δημοσιογράφου που τελικά ακολούθησε, Θεολογία. Τότε ήταν που της πρότειναν να δοκιμάσει και να δοκιμαστεί στον αέρα ενός ραδιοφωνικού σταθμού.

Λίγους μήνες αργότερα ήρθε και η τηλεόραση. Το κίνητρο όμως και πάλι ήταν η λατρεία της για τη μουσική. Από τα πρώτα της τηλεοπτικά ρεπορτάζ ήταν μια συνέντευξη από τον d.j. Tiesto, πολύ καιρό πριν εκείνος ανέβει στα decks του Ολυμπιακού Σταδίου για την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας. Ακολούθησαν συνεντεύξεις από τεράστια ονόματα της παγκόσμιας μουσικής βιομηχανίας, όπως Chemical Brothers, Faithless, Digweed κ.α.

Ξεκίνησε, λοιπόν, ως δημοσιογράφος με τα μουσικά θέματα στα media και, εκτός από ελάχιστες περιπτώσεις, παρέμεινε σταθερή σε αυτό τα τελευταία εννέα χρόνια της ζωής της. Παρουσίασε μουσικές και ψυχαγωγικές τηλεοπτικές εκπομπές, έκανε αρχισυνταξία σε άλλες, έκανε πολλές εκφωνήσεις και έγραψε σε περιοδικά και εφημερίδες αμέτρητες λέξεις για τη μουσική και όχι μόνο.Το πτυχίο της ωστόσο το πήρε.

Έως τον Φεβρουάριο του 2013, παρουσίαζε καθημερινά το δελτίο καιρού στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της τηλεόρασης του Alpha. Το motto της φυσικά είναι «έχει ο καιρός γυρίσματα», και φέτος ήρθε στον «Sfera».

Διατηρεί την δική της στήλη στο γνωστό site με θέματα για το παιδί και τους γονείς, mother.gr μέσα από το οποίο μοιράζεται τις σκέψεις της και τις ανησυχίες της σχετικά με το πως βιώνει την μητρότητα.

Μαρία Φραγκάκη: Η αδερφή της Εύη, γνωστή δημοσιογράφος
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις