Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Έλενα Ράπτη: Ο γάμος, το υπέροχο νυφικό κι ο άγνωστος Κίμωνας
LIFESTYLE

Έλενα Ράπτη: Ο γάμος, το υπέροχο νυφικό κι ο άγνωστος Κίμωνας

Έλενα Ράπτη: Η γοητευτική Έλενα Ράπτη, παντρεύτηκε πριν από λίγες ημέρες κάτω από άκρα μυστικότητα τον αγαπημένο της.

Έλενα Ράπτη: Αιφνιδίασε τους πάντες η Έλενα Ράπτη η οποία παντρεύτηκε σε στενό οικογενειακό κύκλο, χωρίς να αντιληφθεί κανείς το παραμικρό. Το μυστήριο έγινε τον Μάιο σε μια εκκλησία της Θεσσαλονίκης και έμεινε κρυφό αφού το ζευγάρι θεώρησε πως δεν έπρεπε να «παίξει» ως είδηση μέσα στις εκλογές, κρατώντας την ιδιωτική ζωή της Έλενας και του Κίμωνα μακριά από την πολιτική και τους φωτογραφικούς φακούς. Κουμπάροι δύο στενοί φίλοι, διακοπές λίγων ημερών στην Χαλκιδική και σε λίγες μέρες ξανά στις υποχρεώσεις της βουλής που πλέον μετρά την Ωραία Ελένη στο club των παντρεμένων.

«Θέλω να μοιραστώ μαζί σας μια πανέμορφη στιγμή της ζωής μου. Πριν από λίγο καιρό ο σύντροφος μου κι εγώ ενωθήκαμε με το Ιερό Μυστήριο του γάμου. Παντρευτήκαμε όπως ακριβώς το είχαμε ονειρευτεί! Σε πολύ στενό οικογενειακό κύκλο προσευχηθήκαμε στο Θεό να μας χαρίσει έναν ευλογημένο γάμο και μια ζωή με αγάπη, σεβασμό και πίστη», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα.

Έλενα Ράπτη: Η ρομαντική φωτογραφία

Ανέβασε μια φωτογραφία με το νυφικό της και το υπέροχο πέπλο που στόλιζε το κεφάλι της, έχοντας πλέον δίπλα της τον σύζυγό της, η ταυτότητα του οποίου παραμένει άγνωστη. Επιπλέον, η βουλευτής της ΝΔ μοιράστηκε φωτογραφίες από τις μπομπονιέρες οι οποίες ήταν κουτιά που στο εξωτερικό είχαν το μήνυμα «Σ’ αγαπώ μέχρι το φεγγάρι», ενώ στο εσωτερικό τους είχαν μια εικόνα της Παναγίας.

https://www.instagram.com/p/B1TKsB4IuR6/?utm_source=ig_embed

Έλενα Ράπτη: Λίγο πριν ντυθεί νύφη

Η Έλενα Ράπτη λίγες ώρες πριν ντυθεί νύφη, σπίτι της χωρίς ίχνος μακιγιάζ με την Ράνια Μπουντούρη. Τη μακιγιέρ των διάσημων. Οι δυο γυναίκες γνωρίζονται πολλά χρόνια καθώς η Ράνια έχει κατάστημα καλλυντικών στη Θεσσαλονίκη.

Έλενα Ράπτη: Το υπέροχο νυφικό

Η Έλενα αποκάλυψε τον μυστικό της γάμο χωρίς να δώσει πολλές λεπτομέρειες ενώ η Σήλια Κριθαριώτη ήταν η σχεδιάστρια που ανέλαβε να σχεδιάσει το ονειρεμένο νυφικό της Έλενας με το μακρύ τούλι από δαντέλα! Όπως έγραψε η σχεδιάστρια ο γάμος έγινε σε ένα απομακρυσμένο μοναστήρι και η Έλενα δεν ήθελε να το αποκαλύψει λόγω εκλογών!

Η Celia Kritharioti, μετά την αποκάλυψη της Έλενας δημοσίευσε τη φωτογραφία γράφοντας πως το νυφικό της ήταν δικής της δημιουργία και ευχήθηκε στους νεόνυμφους τα καλύτερα! «Η αγάπη βρίσκεται στην απλότητα και τη διακριτικότητα» έγραψε η Σήλια.

Έλενα Ράπτη: Ποιος είναι ο τυχερός;

Μυστήριο παραμένει για τα μέσα ενημέρωσης και η ταυτότητα του γαμπρού, τον οποίο η Έλενα Ράπτη φαίνεται να θέλει να προστατεύσει από τα φώτα της δημοσιότητας. Εκείνο που γνωρίζουμε από τις διαρροές στο διαδίκτυο είναι πως το μικρό του όνομα είναι Κίμωνας.

Από το 2014 και ως τις αρχές του 2017, η Έλενα Ράπτη διατηρούσε σχέση με τον τραγουδιστή Λούκα Γιώρκα, η οποία και έληξε χωρίς τυμπανοκρουσίες. Τότε, ο τραγουδιστής που εκπροσώπησε την Ελλάδα στη Eurovision το 2011, έλεγε πως δεν ήταν μαζί με την βουλευτή, αλλά ότι συνέχιζε να τη στηρίζει στο φιλανθρωπικό της εγχείρημα.

Έλενα Ράπτη: Αν δεν μπει βέρα στο δεξί, είμαι ελεύθερη

Η Έλενα Ράπτη έχει εκφράσει στο παρελθόν την επιθυμία της να παντρευτεί και να κάνει οικογένεια και παιδί, ενώ στις αρχές του 2017 όταν ανακοινώθηκε ο χωρισμός της από τον τραγουδιστή Λούκα Γιώρκα είχε δηλώσει: «Δεν θέλω να μιλάω για τα προσωπικά μου. Είμαι ελεύθερη. Αν δεν μπει βέρα στο δεξί, είμαι ελεύθερη». Ο δεσμός της με τον Γιάννη Μαρακάκη ήταν ο πιο δημοσιοποιημένος και έληξε ειρηνικά. Κάποιες άλλες φημολογούμενες σχέσεις της έμειναν ως φήμη, την οποία η ίδια διέψευδε.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις