Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Έλενα Ράπτη: Ο γάμος με τον σωματοφύλακά της
LIFESTYLE

Έλενα Ράπτη: Ο γάμος με τον σωματοφύλακά της

Έλενα Ράπτη: Η Έλενα Ράπτη, Βουλευτής της Α’ Θεσσαλονίκης με τη Νέα Δημοκρατία, παντρεύτηκε τον αγαπημένο της υπό άκρα μυστικότητα πριν από λίγο καιρό.

Έλενα Ράπτη: Ξάφνιασε τους πάντες η Έλενα Ράπτη η οποία παντρεύτηκε σε στενό οικογενειακό κύκλο, χωρίς να αντιληφθεί κανείς το παραμικρό. Το μυστήριο έγινε στις 18 Μαΐου σε εκκλησία της Θεσσαλονίκης με 10 καλεσμένους και έμεινε κρυφό αφού το ζευγάρι θεώρησε πως δεν έπρεπε να «παίξει» ως είδηση μέσα στις εκλογές, κρατώντας την ιδιωτική ζωή της Έλενας και του Κίμωνα μακριά από την πολιτική και τους φωτογραφικούς φακούς.

Κουμπάροι δύο στενοί φίλοι, διακοπές λίγων ημερών στην Χαλκιδική και σε λίγες μέρες ξανά στις υποχρεώσεις της βουλής που πλέον μετρά την Ελένη στο club των παντρεμένων. «Θέλω να μοιραστώ μαζί σας μια πανέμορφη στιγμή της ζωής μου. Πριν από λίγο καιρό ο σύντροφος μου κι εγώ ενωθήκαμε με το Ιερό Μυστήριο του γάμου. Παντρευτήκαμε όπως ακριβώς το είχαμε ονειρευτεί. Σε πολύ στενό οικογενειακό κύκλο προσευχηθήκαμε στο Θεό να μας χαρίσει έναν ευλογημένο γάμο και μια ζωή με αγάπη, σεβασμό και πίστη», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα στην οποία αργότερα πρόσθεσε το όνομα της σχεδιάστριας του νυφικού της που δεν ήταν άλλη από τη Σήλια Κριθαριώτη.

https://www.instagram.com/p/B1TKsB4IuR6/?utm_source=ig_embed

Έλενα Ράπτη: Ο οίκος Celia Kritharioti

«Η αγάπη βρίσκεται στην απλότητα και τη διακριτικότητα». Με αυτή τη φράση, ο οίκος Celia Kritharioti μοιράζεται τη φωτογραφία της Έλενας Ράπτη και του συζύγου της πλέον από την ημέρα του γάμου της. Ο λογαριασμός του οίκου, σημειώνει πως η πρώτη σε σταυρούς στη Βόρεια Ελλάδα κράτησε την ξεχωριστή ημέρα της μακριά από τη δημοσιότητα ώσπου να περάσουν οι εκλογικές αναμετρήσεις.

Σύμφωνα με την ανάρτηση του οίκου, μαθαίνουμε επίσης πως ο γάμος έγινε σε στενό κύκλο και σε απόμερο μοναστήρι, ίσως κάπου στη Βόρεια Ελλάδα. «Είθε η δυνατή τους αγάπη και πίστη να τους οδηγεί για το υπόλοιπο της ζωής τους» κλείνει η ανάρτηση για τον γάμο της Έλενας Ράτπη.

Έλενα Ράπτη: Ποιος είναι ο γαμπρός;

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso, ο γαλανομάτης Κίμωνας είναι ο άνδρας της προσωπικής ασφάλειας της Ράπτη με τον οποίο είχε κάνει διακοπές στη Μύκονο το 2017. Είχε μόλις χωρίσει από τον Λούκα Γιώρκα και τα μέσα σχολίαζαν έντονα τις μοναχικές βόλτες της ωραίας Ελένης. Όπως η Γουίτνεϊ Χιούστον ερωτεύτηκε τον Κέβιν Κόστερ στην ταινία ο «Σωματοφύλακας» έτσι και η βουλευτής της ΝΔ έκρυβε τον έρωτά της για τον Κίμωνα, τον σωματοφύλακά της. Από το 2014 και ως τις αρχές του 2017, η Έλενα Ράπτη διατηρούσε σχέση με τον τραγουδιστή Λούκα Γιώρκα, η οποία και έληξε χωρίς τυμπανοκρουσίες.

Η Έλενα Ράπτη έκανε το ντεμπούτο της στα κοινά το 1998, σε ηλικία 22 ετών, όταν έβαλε υποψηφιότητα και εξελέγη δημοτική σύμβουλος στη Θεσσαλονίκη. Στις εκλογές του 2002 επανεξελέγη και μάλιστα πρώτη σε σταυρούς, ενώ το 2004 διεκδίκησε και πήρε με άνεση την έδρα της στη Βουλή την οποία κράτησε σε όλες τις εκλογικές αναμετρήσεις που έγιναν έκτοτε.

Η Έλενα Ράπτη και ο Λούκας Γιώρκας χώρισαν αρχές του 2017. Οι δυο τους αντιμετώπιζαν σοβαρά προβλήματα. Το πρώην ζευγάρι διαπίστωσε ότι ήθελε διαφορετικά πράγματα για την επόμενη μέρα στη σχέση του. Η μεγάλη ρήξη στη σχέση τους ήρθε το φθινόπωρο, γεγονός που τους οδήγησε στην απόφαση να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους. Το τέλος στον δεσμό τους γράφτηκε ήρεμα και πολιτισμένα. “Σαφώς ήταν μία μεγάλη σχέση… νομίζω ότι το παλέψαμε με όλες μας τις δυνάμεις μέχρι εκεί που ήταν… Με στεναχωρεί που φτηναίνουν μία ωραία κατάσταση… Σαφώς είτε εγώ έφυγα είτε η Έλενα, όταν τελειώνει μία σχέση υπάρχει στεναχώρια…”, είχε πει ο Γιώρκας.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις