Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Τζέφρι Έπσταϊν – Πρίγκιπας Άντριου: Σάλος στο Μπάκιγχαμ μετά το βίντεο που ήρθε στο φως
ΚΟΣΜΟΣ

Τζέφρι Έπσταϊν – Πρίγκιπας Άντριου: Σάλος στο Μπάκιγχαμ μετά το βίντεο που ήρθε στο φως

Τζέφρι Έπσταϊν - Πρίγκιπας Άντριου: Το βίντεο, φέρεται να εμφανίζει τον πρίγκιπα Άντριου να αποχαιρετά μια γυναίκα καθώς εξέρχεται από την έπαυλη του Έπσταϊν στη Νέα Υόρκη.

Τζέφρι Έπσταϊν – Πρίγκιπας Άντριου: Νέα τροπή παίρνει η εμπλοκή του πρίγκιπα Άντριου στην «υπόθεση Τζέφρι Έπσταϊν» μετά τη δημοσιοποίηση βίντεο του 2010 που τον δείχνει στην κατοικία του χρηματιστή στη Νέα Υόρκη να αποχαιρετά χαμογελώντας μια γυναίκα στο κατώφλι. Ο μεσαίος γιος της Βασίλισσας Ελισάβετ δήλωσε «σοκαρισμένος» από τις κατηγορίες για σεξουαλική κακοποίηση ανήλικης στο πλαίσιο της υπόθεσης Έπσταϊν: «Η Αυτού Υψηλότης αποδοκιμάζει την εκμετάλλευση κάθε ανθρώπινου όντος και ο υπαινιγμός ότι θα μπορούσε να εγκρίνει να συμμετέχει ή να ενθαρρύνει τέτοιες πρακτικές είναι φρικτός», ανέφεραν τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ σε ανακοίνωσή τους η οποία μεταδόθηκε χθες από το πρακτορείο ειδήσεων Press Association.

Το επίμαχο βίντεο αναρτήθηκε χθες -οκτώ μέρες μετά την αυτοκτονία του Έπσταϊν στο κελί του σε φυλακή της Νέας Υόρκης, στην ιστοσελίδα Mail on Sunday. Η βρετανική εφημερίδα αποκάλυψε ακόμη ότι ο πρίγκιπας Άντριου είχε υποδεχθεί τον Έπσταϊν και την ομήγυρη του στα βασιλικά ανάκτορα Μπαλμόρα στη Σκωτία το 1999 -περίοδο κατά την οποία ο Αμερικανός χρηματιστής είχε ήδη αρχίσει να στρατολογεί ανήλικα κορίτσια ως «σκλάβες του σεξ».

Έκανε ο πρίγκιπας Άντριου σεξ με ανήλικη;

Δύο χρόνια αργότερα ο πρίγκιπας Άντριου φέρεται να συνάντησε μια ανήλικη, που είχε στρατολογήσει ο Έπσταϊν, στο Λονδίνο, όπως είχε υποστηρίξει το 2014 στο δικαστήριο η Βιρτζίνια Τζιούφρι, παλαιότερα γνωστή ως Βιρτζίνια Ρόμπερτς- ένα από τα φερόμενα θύματα του χρηματιστή. Η τελευταία, που ήταν τότε 17 ετών, ισχυρίστηκε ότι έκανε τρεις φορές σεξ με τον Βρετανό γαλαζοαίματο, τη μία απ’ αυτές «σε μια μπανιέρα». Ωστόσο δεν προσκόμισε αποδείξεις και το δικαστήριο απέρριψε ως «αναίσχυντες» τις αιτιάσεις της.

Μια παλιά φωτογραφία, όμως, που προκαλεί πονοκέφαλο στον Άντριου, τον δείχνει να αγκαλιάζει τρυφερά την Ρόμπερτς σε ένα πάρτι. Η υπόθεση φέρνει σε δύσκολη θέση τον πρίγκιπα και τη βασιλική οικογένεια, που έχουν μπει πλέον για τα καλά στο στόχαστρο του βρετανικού Τύπου.

Ο Άντριου ήταν πρεσβευτής της χώρας του στο εξωτερικό για το εμπόριο και τις επενδύσεις επί δέκα χρόνια μέχρι το 2011, όταν παραιτήθηκε από την θέση του έπειτα από τις κατηγορίες για τις σχέσεις του με τον Έπσταϊν αλλά και με άλλα αμφιλεγόμενα πρόσωπα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις