Ισπανοί τουρίστες Αλβανία: Τρόμος για ζευγάρι – Εστιάτορας τους έσπασε το παρμπρίζ

ΚΟΣΜΟΣ

Ισπανοί τουρίστες Αλβανία: Τρόμος για ζευγάρι – Εστιάτορας τους έσπασε το παρμπρίζ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Ισπανοί τουρίστες Αλβανία: Για αρκετά λεπτά ο 51χρονος επιχειρηματίας, που τελικά συνελήφθη, είχε «κρεμαστεί» στο ταμπλό του οχήματος.

19.08.2019 | 06:45

Ισπανοί τουρίστες Αλβανία: Περιπέτεια… τρόμου έζησε στην Αλβανία οικογένεια Ισπανών τουριστών, καθώς Αλβανός εστιάτορας σκαρφάλωσε στο αυτοκίνητό τους και με τα πόδια του άρχισε να σπάει το παρμπρίζ. Το συμβάν έλαβε χώρα την περασμένη εβδομάδα στην Αλβανία και κατεγράφη από έναν εκ των Ισπανών τουριστών. Ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου φαίνεται να «κρέμεται» από το αυτοκίνητο έχοντας σπάσει το παρμπρίζ. Την ίδια ώρα, το όχημα διανύει μια μεγάλη απόσταση.

Όπως αναφέρουν αλβανικά μέσα ενημέρωσης, ο εστιάτορας «εξερράγη» όταν οι Ισπανοί αποφάσισαν να φύγουν από το μαγαζί του δυσαρεστημένοι επειδή δεν τους εξυπηρετούσαν. Η πραγματικά απίστευτη σκηνή ολοκληρώθηκε όταν μετά από αρκετά λεπτά. Ο 51χρονος εστιάτορας δεν άντεξε άλλο να κρατιέται και λίγη ώρα αργότερα συνελήφθη.

Ισπανοί τουρίστες βίωσαν τον τρόμο στην Αλβανία – Δείτε βίντεο

Να αμβλύνει τις εντυπώσεις προσπάθησε ο Μπλέντι Κλόσι

Σε μια προσπάθεια να ηρεμήσει τα πνεύματα, ο υπουργός Τουρισμού της Αλβανίας, Μπλέντι Κλόσι, συναντήθηκε με τους Ισπανούς τουρίστες. Σε δηλώσεις του σημείωσε ότι «είμαστε εδώ για να καταδικάσουμε αυτό που συνέβη και για να εγγυηθούμε σε όλες τις άλλες οικογένειες τουριστών που βρίσκονται στην Αλβανία ότι θα βρουν ένα ευγενικό καλοσώρισμα και φιλοξενία που θα τους αφήσει καλές αναμνήσεις».

Exit mobile version