Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Τζίτζι Χαντίντ Μύκονος: Επιμένει να δυσφημεί το νησί – “Δεκάδες ληστείες, πουθενά η Αστυνομία”
LIFESTYLE

Τζίτζι Χαντίντ Μύκονος: Επιμένει να δυσφημεί το νησί – “Δεκάδες ληστείες, πουθενά η Αστυνομία”

Τζίτζι Χαντίντ Μύκονος: Η Τζίτζι επανήλθε περιγράφοντας με λεπτομέρειες τη δυσάρεστη εμπειρία της στη Μύκονο, ενώ τα έβαλε και με τις Αρχές.

Τζίτζι Χαντίντ Μύκονος: Τα διάσημα μοντέλα και αδερφές, Τζίτζι Χαντίντ και Μπέλα Χαντίντ επέλεξαν τη Μύκονο για τις φετινές τους καλοκαιρινές διακοπές, όπως πολλές ακόμα διασημότητες του εξωτερικού. Ωστόσο, το δυσάρεστο συμβάν της κλοπής χάλασε απότομα το κλίμα των ξέγνοιαστων διακοπών τους. Όπως είχε αποκαλύψει η πανέμορφη Τζίτζι: «Με λήστεψαν. Δεν πρόκειται ποτέ να ξαναπάω. Δεν σας το συστήνω. Ξοδέψτε τα χρήματά σας αλλού».

Πολλοί ήταν εκείνοι που δήλωσαν ότι δεν είναι σωστό να απωθεί τον κόσμο από το να επισκεφθεί το νησί και να δυσφημεί σε ένα τόσο ευρύ κενό, όπως τα εκατομμύρια των followers της, μία χώρα, στην οποία ο τουρισμός αποτελεί μία από τις κυριότερες πηγές εσόδων. Ταυτόχρονα πολλοί ήταν εκείνοι που μίλησαν για μεμονωμένο και ατυχές συμβάν, που δεν συμβαίνει πάντα.

https://www.instagram.com/p/B07Nqn6hSVQ/?utm_source=ig_embed

«Και η Κιμ Καρντάσιαν έπεσε θύμα ληστείας αλλά δεν κλαψουρίζει»

Χιλιάδες χρήστες άρχισαν να την «κράζουν». Μια γυναίκα, έγραψε: «Είναι κατανοητό ότι η Τζίτζι Χαντίντ έχει συγκλονιστεί από την ληστεία, αλλά το να ντροπιάζει την Μύκονο και να λες πως δεν θα ξαναπάς είναι αρκετά ρηχό, την στιγμή μάλιστα που σπεύδει να γυρίσει στις ΗΠΑ, όπου άνθρωποι κυριολεκτικά πεθαίνουν στους δρόμους κάθε λεπτό. Τα ελληνικά νησιά είναι μεταξύ των ασφαλέστερων μερών για να επισκεφθεί κάποιος».

Κάποιος άλλος χρήστης, έγραψε: «Η Κιμ Καρντάσιαν έπεσε θύμα ληστείας στο Παρίσι και ο Λούις Τόμλινσον στο Λος Άντζελες. Τους είδαμε να κλαψουρίζουν και να γίνονται σκληροί με τις πόλεις αυτές;Όχι. Οι κάτοικοι της Νέας Υόρκης πέφτουν θύματα ληστείας συνέχεια. Τι σημαίνει αυτό; Ότι κανείς δεν πρέπει ποτέ να πάει στην Νέα Υόρκη;».

Τζίτζι Χαντίντ Μύκονος: Δυσφήμισε το νησί το διάσημο μοντέλο

Τζίτζι Χαντίντ Μύκονος: Επανήλθε με λεπτομέρειες

Φανερά ενοχλημένη, δίνει τη δική της απάντηση για όσα συνέβησαν στη Μύκονο η Τζίτζι Χαντίντ. Η Τζίτζι Χαντίντ, αποφάσισε να απαντήσεις στα σχόλια και τις αντιδράσεις, λέγοντας πως «εκείνο το βράδυ λήστεψαν εμένα και ακόμα 30 σπίτια».  Παράλληλα, έκανε λόγο για ανεπάρκεια της αστυνομίας, ενώ τόνισε πως η ανασφάλεια είναι διάχυτη στο νησί.

«Αφήστε με να ξεκαθαρίσω σε όποιον πιστεύει ότι δεν αξίζω να έχω άποψη για την εμπειρία που βίωσα αλλά και να προειδοποιήσω τον κόσμο με βάση αυτή – Λήστεψαν εμένα και άλλα 30 σπίτια εκείνο το βράδυ, κάποιους μάλιστα υπό την απειλή όπλου.

Δεν ήταν δυνατό να επικοινωνήσω με κανενός είδους επιβολής του νόμου παρά μόνο με τον προσωπικό μου security, ένα προνόμιο που δυστυχώς δεν έχουν πολλοί.

Εάν κάτι συμβεί όσο το αστυνομικό τμήμα είναι κλειστό, δεν μπορείς να κάνεις τίποτα για να προστατεύσεις τον εαυτό σου, και όταν το τμήμα ανοίξει, η εκπαίδευση τους και οι πόροι τους δεν είναι αρκετά έτσι ώστε ο κόσμος στο νησί να είναι ασφαλής ή για να καταφέρουν να αντεπεξέλθουν στα περιστατικά εγκληματικότητας που συμβαίνουν σε καθημερινή βάση στο νησί (μιλάω για το νησί συγκεκριμένα γιατί εκεί βίωσα την εμπειρία μου).

Αυτές οι πληροφορίες δεν γίνονται γνωστές στον κόσμο πριν την επίσκεψη τους στο νησί. Εάν γνώριζα τι συμβαίνει αλλά και ότι δεν μπορεί κάποιος να με προστατέψει δεν θα είχα πάει. Αυτή είναι η γνώμη μου η οποία βασίζεται σε αληθινά γεγονότα και εάν δεν σας αρέσει αυτό δεν είναι δικό μου πρόβλημα».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις