Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Ελένη Φουρέιρα ινστα: Δοκιμάζει τις αντοχές των followers δείχνοντας την… πλάτη της
LIFESTYLE

Ελένη Φουρέιρα ινστα: Δοκιμάζει τις αντοχές των followers δείχνοντας την… πλάτη της

Ελένη Φουρέιρα ινστα: Η μελαχρινή τραγουδίστρια δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram σέξι φωτογραφίες της.

Ελένη Φουρέιρα ινστα: Την εντυπωσιακή σιλουέτα της επέλεξε να αναδείξει για άλλη μια φορά η Ελένη Φουρέιρα σε φωτογραφίες που ανήρτησε στο instagram. Η δημοφιλής τραγουδίστρια επέλεξε για αμφίεση ένα γαλάζιο μπικίνι και για σκηνικό μια πισίνα με νερά στην ίδια απόχρωση. Παράλληλα φρόντισε να στείλει το μήνυμα – μέσω της λεζάντας στις φωτογραφίες – «κανόνας 1ος: Κάνε ό,τι σε ευχαριστεί».

Πριν μέρες μάλιστα, η Ελένη Φουρέιρα έκανε αναφορά στη σχέση της με τον Αλμπέρτο Μποτία. Η τραγουδίστρια, που έχει γίνει viral με το τραγούδι Loquita, σε συνέντευξή της στο περιοδικό Celebrity αναφέρθηκε στην προσωπική της ζωή. Ερωτηθείσα για το εάν πιστεύει ότι έχει προστατέψει περισσότερο την τωρινή της σχέση με τον Αλμπέρτο Μποτία από τις προηγούμενες, απάντησε: «Ποτέ δεν μου άρεσε να εκτίθεμαι και δεν μου αρέσει επίσης να εκθέτω και τον άνθρωπο που είναι δίπλα μου. Απλά πολλές φορές δεν μπορώ να το αποφύγω. Όσο και να προσπαθείς, δεν είναι πάντα εύκολο να μη σε ανακαλύψουν οι παπαράτσι».

Για το εάν είναι η πιο πολύτιμη σχέση της, η Ελένη Φουρέιρα είπε: «Κάθε άνθρωπος που έχει περάσει από τη ζωή μου ήταν πολύτιμος. Δεν θέλω να ξεχωρίσω κανέναν. Και εκείνοι ήταν πολύτιμοι και ο άνθρωπός μου τώρα είναι πολύτιμος και όσοι ενδεχομένως έρθουν θα είναι πολύτιμοι. Για κάποιο λόγο έχουμε επιτρέψει σε ορισμένους να βρεθούν τόσο κοντά μας στη ζωή, και αυτό σίγουρα τους καθιστά σημαντικούς».

https://www.instagram.com/p/B1MLB0SCJHN/

View this post on Instagram

#creatingmemories ❤️ @simsirikisv

A post shared by Eleni Foureira (@foureira) on

https://www.instagram.com/p/B1ENqz7i9uE/

https://www.instagram.com/p/Bz5co0ECBiX/

Ελένη Φουρέιρα: Νέο look

Την είχαμε συνηθίσει με μακριά πλούσια μαλλιά. Άλλωστε, ήταν και αυτά αναπόσπαστο κομμάτι της εικόνας της κι ένα από τα «δυνατά σημεία» της εμφάνισής της. Ωστόσο, η Ελένη Φουρέιρα δε δίστασε να αποχωριστεί τα μακριά της μαλλιά και να υποκύψει στην κλασική γοητεία του κοντού καρέ.

Η ριζική αλλαγή της τραγουδίστριας ενθουσίασε τους διαδικτυακούς της φίλους, οι οποίοι έσπευσαν να στείλουν τα σχόλια τους στη φωτογραφία που ανέβασε η Φουρέιρα στο λογαριασμό της στο Instagram. Κι εννοείται πως τα likes στην ανάρτηση των αποκαλυπτηρίων «έπεσαν» βροχή.

https://www.instagram.com/p/B0IuuIhC2rb/?utm_source=ig_embed

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις