Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Έλενα Ράπτη: Ο γάμος που δεν ήξερε κανείς – Παντρεύτηκε η όμορφη βουλευτής της ΝΔ
LIFESTYLE

Έλενα Ράπτη: Ο γάμος που δεν ήξερε κανείς – Παντρεύτηκε η όμορφη βουλευτής της ΝΔ

Έλενα Ράπτη: Η βουλευτής της Ν.Δ., Έλενα Ράπτη, παντρεύτηκε πριν από λίγες ημέρες τον αγαπημένο της και έκανε η ίδια την αποκάλυψη μέσα από το προφίλ της στο Instagram.

Έλενα Ράπτη: Η Έλενα Ράπτη, Βουλευτής της Α’ Θεσσαλονίκης με τη Νέα Δημοκρατία, παντρεύτηκε τον αγαπημένο της υπό άκρα μυστικότητα πριν από λίγο καιρό. Το ευτυχές γεγονός του γάμου τους αποκάλυψε και μοιράστηκε η ίδια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. “Θέλω να μοιραστώ μαζί σας μια πανέμορφη στιγμή της ζωής μου. Πριν από λίγο καιρό ο σύντροφος μου κι εγώ ενωθήκαμε με το Ιερό Μυστήριο του γάμου. Παντρευτήκαμε όπως ακριβώς το είχαμε ονειρευτεί! Σε πολύ στενό οικογενειακό κύκλο προσευχηθήκαμε στο Θεό να μας χαρίσει έναν ευλογημένο γάμο και μια ζωή με αγάπη, σεβασμό και πίστη”.

Ανέβασε μάλιστα φωτογραφίες από τις μπομπονιέρες του γάμου, αλλά και μία στην οποία είναι νυφούλα με ένα υπέροχο νυφικό με μακρύ πέπλο, δίπλα στον σύζυγό της.  Αμέσως μετά την αποκάλυψη από την Έλενα Ράπτη, η Σήλια Κριθαριώτη ανέβασε στον λογαριασμό της στο Instagram τη φωτογραφία με το νιόπαντρο ζευγάρι, αφού εκείνη ήταν η σχεδιάστρια του νυφικού της βουλευτού.  «Η αγάπη βρίσκεται στην απλότητα και τη διακριτικότητα», έγραψε η σχεδιάστρια.

https://www.instagram.com/p/B1TKsB4IuR6/?utm_source=ig_embed

Έλενα Ράπτη: Αν δεν μπει βέρα στο δεξί, είμαι ελεύθερη

Η Έλενα Ράπτη έχει εκφράσει στο παρελθόν την επιθυμία της να παντρευτεί και να κάνει οικογένεια και παιδί, ενώ στις αρχές του 2017 όταν ανακοινώθηκε ο χωρισμός της από τον τραγουδιστή Λούκα Γιώρκα είχε δηλώσει: «Δεν θέλω να μιλάω για τα προσωπικά μου. Είμαι ελεύθερη. Αν δεν μπει βέρα στο δεξί, είμαι ελεύθερη». Ο δεσμός της με τον Γιάννη Μαρακάκη ήταν ο πιο δημοσιοποιημένος και έληξε ειρηνικά. Κάποιες άλλες φημολογούμενες σχέσεις της έμειναν ως φήμη, την οποία η ίδια διέψευδε.

Έλενα Ράπτη: Ποια είναι

Η Έλενα Ράπτη (Θεσσαλονίκη, 9 Μαΐου 1975) είναι Ελληνίδα πολιτικός της Νέας Δημοκρατίας, μέλος του Ελληνικού Κοινοβουλίου από το 2004.Έχει διατελέσει μέλος στην Εθνική Αντιπροσωπεία της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης.

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη. Αποφοίτησε από το Αρσάκειο Λύκειο Θεσσαλονίκης. Είναι πτυχιούχος του Τμήματος Ελληνικού Πολιτισμού του Ανοιχτού Πανεπιστημίου Κύπρου και κατέχει μεταπτυχιακό τίτλο στη Διοίκηση Επιχειρήσεων. Είναι επίσης πτυχιούχος του τμήματος Ελληνικού Πολιτισμού του Ανοιχτού Πανεπιστημίου της Κύπρου. Εργάσθηκε ως ελεύθερη επαγγελματίας στο χώρο των οπτικοακουστικών συστημάτων επικοινωνίας. Είναι υπέρμαχος της αγωγής σεξουαλικής υγείας στα σχολεία, αλλά και συντονίστρια της Ευρωπαϊκής εκστρατείας κατά της σεξουαλικής βίας των παιδιών.

Εξελέγη βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης με τη Ν.Δ. στις εκλογές του 2004, του 2007 και του 2009, στις δύο εκλογικές αναμετρήσεις του 2012 και του 2015. Επανεκλέχτηκε στην Α’ Θεσσαλονίκης στις εκλογές Ιουλίου του 2019.

Έλενα Ράπτη: Όταν μίλησε πρώτη φορά για τον Λούκα Γιώρκα
Έλενα Ράπτη: Μιλώντας για όλα στον καναπέ του Dot, το 2018

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις