Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Μουτσινάς – σχέση: Για πρώτη φορά, ο παρουσιαστής αποκαλύπτει πως δεν είναι μόνος
LIFESTYLE

Μουτσινάς – σχέση: Για πρώτη φορά, ο παρουσιαστής αποκαλύπτει πως δεν είναι μόνος

Μουτσινάς - σχέση: Το μεσημέρι της Παρασκευής, ο Νίκος Μουτσινάς με μια ανάρτηση που έκανε στο Instagram αποκάλυψε στους διαδικτυακούς φίλους του ότι βρίσκεται σε σχέση.

Μουτσινάς – σχέση: Ένα ιδιαίτερο καλοκαίρι περνά ο Νίκος Μουτσινάς, αφού μετά την επιτυχημένη τηλεοπτική σεζόν που είχε στο Open Beyond, ξεκίνησε περιοδεία με την παράσταση «Βερβερίτσα», γεγονός που δεν του επέτρεψε να ξεκουραστεί. Ωστόσο, ενόψει της γιορτής του 15Αυγούστου, ο γνωστός παρουσιαστής και ηθοποιός έκανε ένα μικρό διάλειμμα από τις επαγγελματικές υποχρεώσεις του και ταξίδεψε στην Σαντορίνη.

Ο προορισμός καθόλου τυχαίος δεν ήταν, αφού στο όμορφο νησί των Κυκλάδων βρίσκονται οι φίλοι του, όπως η Αθηνά Οικονομάκου. Το μεσημέρι της Παρασκευής, ο Νίκος Μουτσινάς με μια ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram αποκάλυψε στους διαδικτυακούς φίλους του ότι βρίσκεται σε σχέση!

«Ξυπολυταρία, μαγιό, καθισιό, φρούτα, φίλοι, σύντροφος, ήλιος, ύπνος, ασκεψιά (δεν ξέρω αν υπάρχει σαν λέξη,αλλά έμενα μου αρέσει) και ο χρόνος να ξεκουράζεται και αυτός και να περνάει αργά..ένα καλοκαίρι γεμάτο..το καλοκαίρι μου..
Κλέψε ιδέες και καντο κι εσύ», σχολίασε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της φωτογραφίας που δημοσίευσε.

Στον ΣΚΑΙ ο Νίκος Μουτσινάς

Ο Νίκος Μουτσινάς «μετακόμισε» από το Open στο κανάλι του Φαλήρου, τον ΣΚΑΪ, και θα παρουσιάζει την εκπομπή του την ίδια ώρα με την προηγούμενη, δηλαδή στη μεσημεριανή ζώνη. Όπως είναι ήδη γνωστό o Νίκος Μουτσινάς θα χρειαστεί να βρει άλλο τίτλο για το νέο του εγχείρημα στον ΣΚΑΪ, καθώς το «Για την παρέα» ανήκει στο Open και ως εκ τούτου δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί.

Παρόλα αυτά όλοι οι άνθρωποι της εκπομπής θα ακολουθήσουν τον παρουσιαστή στο Φάληρο, καθώς δεν υπάρχει κάποιο «κόλλημα» σε αυτό το σκέλος. Από εκεί και πέρα, όπως αναφέρει το nassosblog.gr, ο ΣΚΑΪ έχει βάλει ειδική ρήτρα στο συμβόλαιο του Νίκου Μουτσινά και η εκπομπή θα πρέπει να πιάνει τον ημερήσιο μέσο όρο τηλεθέασης του καναλιού.

Μουτσινάς ΣΚΑΙ: Πώς θα αντικατασταθεί

Την επόμενη μέρα μετά το τέλος του «Για την παρέα» εξετάζουν στο κανάλι του Open. Παρόλο που ο Νίκος Μουτσινάς έκανε ραντεβού με τη νέα διοίκηση του σταθμού σε καλό κλίμα, η πρόταση του ΣΚΑΪ φαντάζει πιο δελεαστική στον παρουσιαστή.

Κι ενώ όπως φαίνεται οι δύο πλευρές προσπαθούν να δουν τι θα γίνει με την ποινική ρήτρα των 200.000 ευρώ που ορίζεται στο συμβόλαιο ο σταθμός είναι κάθετος σε ό,τι αφορά τη χρήση του τίτλου της εκπομπής «Για την παρέα» αφού τον έχει κατοχυρώσει το κανάλι του Σαββίδη.

https://www.instagram.com/p/B06NONup-IQ/

Οι αντικαταστάτες του «Για την Παρέα»

Έτσι ο Μουτσινάς θα πρέπει να αναζητήσει άλλον τίτλο για την εκπομπή του στον ΣΚΑΪ ενώ μάλιστα κάποιοι στο σταθμό της Παιανίας υποστηρίζουν πως θα πρέπει να χρησιμοποιήσουν τον ίδιο τίτλο στην καινούργια εκπομπή που θα κάνουν. Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες η διοίκηση του σταθμού θέλει την καινούργια σεζόν να τοποθετήσει στην καθημερινή απογευματινή ζώνη την Κατερίνα Ζαρίφη με τον Παύλο Σταματόπουλο.

Η χημεία που έχουν οι παρουσιαστές της εκπομπής «Καλοκαίρι Not» , αλλά και τα εξαιρετικά νούμερα τηλεθέασης που σημειώνουν, στάθηκε αφορμή να σκεφτούν στο σταθμό να τους χρησιμοποιήσουν και την καινούργια σεζόν, σύμφωνα με δημοσίευμα του Γρηγόρη Μελά για το newsit.gr. Έτσι όπως φαίνεται αμέσως μετά το τέλος της καλοκαιρινής εκπομπής τους οι δύο παρουσιαστές θα ξεκινήσουν νέα εκπομπή. Για την οποία μάλιστα, κάποιοι στον σταθμό υποστηρίζουν πως θα έπρεπε να έχει τον τίτλο «Για την παρέα».

Σε κάθε περίπτωση πρόκειται για ένα σενάριο. Με βάση αυτό αναζητείται καινούργιος τίτλος αλλά και ιδέες για να μπορέσει η εκπομπή να κερδίσει τους τηλεθεατές…

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις