Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Ματίας Πογκμπά: «Ο αδερφός μου θα πάει στη Ρεάλ!»
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ματίας Πογκμπά: «Ο αδερφός μου θα πάει στη Ρεάλ!»

Ματίας Πογκμπά: Καλεσμένος στην τηλεοπτική εκπομπή «El Chiringuito» ήταν ο Ματίας Πογκμπά και ξεκαθάρισε ότι ο αδερφός του, Πολ, είναι πιθανό να αναχωρήσει για τη Μαδρίτη μέχρι το τέλος του μήνα

Ματίας Πογκμπά: Η εκπομπή «El Chiringuito» είχε καλεσμένο τον αδερφό του Πολ Πογκμπά το βράδυ του Δεκαπενταύγουστου. Ο Ματίας Πογκμπά (φωτό πάνω) εμφανίστηκε φυσικά όχι για να μιλήσει για τον εαυτό του (ποιος ασχολείται άλλωστε μαζί του;) αλλά για τον προβληματισμένο Πολ που δεν θέλει με τίποτα να συνεχίσει στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο σκοπός του από την αρχή του καλοκαιριού ήταν ξεκάθαρος, προκειμένου να πάρει μεταγραφή στη Ρεάλ Μαδρίτης.

«Ο Πολ θέλει να φύγει. Δεν μπορεί να κάνει αυτά που θέλει στη Γιουνάιτεντ» είπε ο Ματίας, με ύφος που δεν σήκωνε αμφισβήτηση, αναφερόμενος στον αδερφό του και πρόσθεσε: «Ο παίκτης που λείπει από τον Ζιντάν είναι ο Πολ. Και είναι πιθανό να τον αγοράσει ο Φλορεντίνο Πέρεθ. Δεν μπορώ να εγγυηθώ ότι ο Πολ θα συνεχίσει στη Γιουνάιτεντ. Μέχρι τις 2 Σεπτεμβρίου όλα μπορούν να συμβούν. Στη Ρεάλ χρειάζονται αυτό που ο αδερφός μου μπορεί να τους δώσει αγωνιστικά».

Η μεταγραφή της χρονιάς

Την ώρα που όλοι περιμένουν να κλείσει η μεταγραφή του Νεϊμάρ στην Μπαρτσελόνα, η Ρεάλ είναι ικανή να τινάξει την μπάνκα με την απόκτηση του Πογκμπά. Ο ίδιος ο παίκτης δεν το απέκλεισε με δηλώσεις του έπειτα από το εντυπωσιακό 4-0 με την Τσέλσι στο «Όλντ Τράφορντ», όπου ήταν από τους κορυφαίους. «Ο χρόνος θα δείξει τι θα συμβεί. Το ερώτημα παραμένει για το αν θα φύγω ή θα μείνω» είπε μπροστά στις κάμερες και πρόσθεσε με αρκετή διπλωματία, που δεν του ταιριάζει και ιδιαίτερα με βάση το χαρακτήρα του: «Προς το παρόν είμαι στο Μάντσεστερ. Διασκεδάζω παίζοντας με τους συμπαίκτες και θέλω να κερδίζω κάθε παιχνίδι. Πάντα δίνω τον καλύτερό μου εαυτό. Είμαι πάντα καλά όπου κι αν παίζω ποδόσφαιρο, είναι αυτό που αγαπώ, είναι η δουλειά μου».

Οι μεταγραφές στην Αγγλία ολοκληρώθηκαν μια μέρα πριν από την έναρξη της Πρέμιερ Λιγκ. Ωστόσο, οι πωλήσεις θα συνεχιστούν μέχρι τις 2 Σεπτεμβρίου. Και μέχρι τότε ο Πογκμπά ελπίζει ότι θα έχει βγάλει από πάνω του τη φανέλα των «κόκκινων διαβόλων» για να φορέσει τη λευκή της «βασίλισσας».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις