Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Λίβερπουλ: Οπαδός των reds τραυμάτισε τον γκολκίπερ Αντριάν! (vid)
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Λίβερπουλ: Οπαδός των reds τραυμάτισε τον γκολκίπερ Αντριάν! (vid)

Λίβερπουλ: Η κατάρα με τους γκολκίπερ συνεχίζεται, καθώς ο Αντριάν είναι αμφίβολος για το ματς με τη Σαουθάμπτον μετά τον τραυματισμό του από οπαδό των «κόκκινων» στο Ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ

Λίβερπουλ: Χωρίς τερματοφύλακα έμεινε πάλι η Λίβερπουλ! Λίγες μέρες μετά την κατάκτηση του Ευρωπαϊκού Σούπερ Καπ ο Γιούργκεν Κλοπ είναι πιθανό να αναγκαστεί να χρησιμοποιήσει στο ματς πρωταθλήματος του Σαββάτου με τη Σαουθάμπτον τον 35χρονο Άντι Λόνεργκαν, που πέρυσι έπαιξε επτά παιχνίδια με τη Ρότσντεϊλ. Ο λόγος είναι ότι ο Αντριάν, που είχε αντικαταστήσει πριν από λίγες μέρες τον τραυματία Άλισον, χτύπησε και αυτός με εντελώς απρόσμενο τρόπο.

Ο Αντριάν κάθισε κάτω από τα δοκάρια στο Ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ με την Τσέλσι και είχε καθοριστική παρουσία με την απόκρουση που έκανε στη διαδικασία των πέναλτι, στην τελευταία εκτέλεση του Άμπραχαμ. Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα και ενώ είχαν πέσει πάνω του οι συμπαίκτες του για να πανηγυρίσουν την κατάκτηση του τροπαίου, ένας οπαδός των reds μπήκε και αυτός στον αγωνιστικό χώρο για να πανηγυρίσει. Φτάνοντας στους παίκτες της Λίβερπουλ και ενώ τον κυνηγούσαν οι σεκιούριτι, έπεσε με τάκλιν και γκρέμισε σχεδόν τους μισούς. Αυτό ήταν! Ο Αντριάν πάνω στη χαρά του δεν κατάλαβε ότι είχε χτυπήσει στον αστράγαλο.

Κλοπ: «Δεν είναι αστείο…»

«Αν δεν είναι 100% έτοιμος ο Αντριάν δεν θα παίξει. Χθες το πόδι του ήταν πρησμένο, σήμερα είναι καλύτερα» είπε στη συνέντευξη Τύπου σήμερα το μεσημέρι (16/08) ο Γιούργκεν Κλοπ, ενώ αναφερόμενος στο περιστατικό τόνισε: «Δεν είναι καθόλου αστείο. Αγαπάμε τους οπαδούς αλλά αυτά θα πρέπει να σταματήσουν. Μου αρέσει που τα γήπεδα δεν έχουν κάγκελα, αλλά όποιοι δεν μπορούν να σταματήσουν τον εαυτό τους, θα πρέπει κάποιοι άλλοι να τους σταματήσουν. Είναι τρελό που συνέβη κάτι τέτοιο…»

Ο Λόνεργκαν (φωτό) που προορίζεται για αντικαταστάτης του Αντριάν αποκτήθηκε από τη Λίβερπουλ μέσα στο καλοκαίρι και είχε περισσότερο χρόνο να προετοιμαστεί με την ομάδα. Έπαιξε μάλιστα για ένα ημίχρονο σε ένα φιλικό με τη Σεβίλλη. Ούτε αυτός πάντως είναι η καλύτερη επιλογή για την πρωταθλήτρια Ευρώπης, ακόμη και αν προοριζόταν για τρίτος τερματοφύλακας στη φετινή σεζόν. Γενικότερα, υπάρχει η ατυχία με τους τραυματισμούς στη Λίβερπουλ, αλλά σίγουρα δεν έγινε σωστά και ο προγραμματισμός μετά την αποχώρηση του Μινιολέ, που ήταν η δεύτερη επιλογή κατά την περσινή περίοδο.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις