Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Άρης: Ληστές με σπρέι πήραν τις εισπράξεις του αγώνα με τη Μόλντε
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Άρης: Ληστές με σπρέι πήραν τις εισπράξεις του αγώνα με τη Μόλντε

Άρης: Θύμα ληστείας έπεσε στέλεχος της ΠΑΕ Άρης που είχε σπίτι του τις εισπράξεις των 246.000 ευρώ από τον αγώνα με τη νορβηγική ομάδα για το Γιουρόπα Λιγκ - Οι ληστές ψέκασαν τον ίδιο, τη γυναίκα του και το παιδί του

Άρης: Στο ματς με τη Μόλντε δεν χάθηκε μόνο η πρόκριση για τον Άρη. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης αποκλείστηκε στην παράταση μετά τη μεγάλη προσπάθεια που έκανε για την ανατροπή, ενώ στη συνέχεια χάθηκαν και οι εισπράξεις του παιχνιδιού. Στέλεχος της ΠΑΕ, που είναι ξάδερφος του μεγαλομετόχου Θόδωρου Καρυπίδη, μετέφερε τα χρήματα σπίτι του μαζί με κάποια έσοδα από τα διαρκείας. Το ποσό ήταν συνολικά 246.000 ευρώ.

Την ώρα που ο ίδιος, η γυναίκα του και το νεογέννητο μωρό του κοιμόντουσαν, οι ληστές μπήκαν και τους ψέκασαν για να αποσπάσουν απερίσπαστοι τα χρήματα. Όταν φυσικά αντιλήφθηκαν τι ακριβώς είχε συμβεί, ήταν αργά. Τα 246.000 ευρώ είχαν κάνει φτερά και το μόνο που έκανε το στέλεχος της ΠΑΕ Άρης ήταν να καταγγείλει το γεγονός στην αστυνομία. Πολύ άσχημη η βραδιά του Δεκαπενταύγουστου για τους «κιτρινόμαυρους» που έφτασαν πολύ κοντά στην πρόκριση στα πλέι οφ αλλά δεν τα κατάφεραν. Με βάση την εικόνα του αγώνα ήταν πολύ άδικο έτσι όπως εξελίχθηκε.

Έξαλλος ο Καρυπίδης

Ο μεγαλομέτοχος του συλλόγου Θόδωρος Καρυπίδης, που ήταν φυσικά απογοητευμένος από τον αποκλεισμό, δεν μπορούσε να πιστέψει το πώς έγινε η ληστεία των εισπράξεων λίγες ώρες αργότερα. Στον προσωπικό λογαριασμό στο Instagram έκανε μια ανάρτηση που έδειχνε αν μη τι άλλο την οργή του. Ο πρόεδρος του Άρη έγραψε χαρακτηριστικά: «Σε φάρμακα να τα πάρετε όλα. Είναι πολλά τα φάρμακα, αλλά χαλάλι σας. Και το μωρό ψεκάσατε ρε; Δεν έχετε ούτε ιερό, ούτε όσιο μέρα που ήταν. Να περιμένετε τα χειρότερα».

Για τον Άρη πάντως το πιο άσχημο είναι ότι πρέπει να συγκεντρωθεί πλέον στις εγχώριες διοργανώσεις και στο πρωτάθλημα που ξεκινάει στις 25 του μήνα με αντίπαλο τον ΟΦΗ στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Ακόμη και με πρόκριση επί της Μόλντε δεν θα μπορούσε να εξασφαλίσει τη συμμετοχή στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, καθώς θα έπρεπε μετά να αντιμετωπίσει την Παρτιζάν. Τώρα ψάχνει αντίπαλο για φιλικό που θα είναι η πρόβα τζενεράλε πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις