47 metres down: Η κόρη του Σταλόνε πρωταγωνιστεί σε θρίλερ με καρχαρίες

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

47 metres down: Η κόρη του Σταλόνε πρωταγωνιστεί σε θρίλερ με καρχαρίες

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

47 metres down: Μία παρέα λοιπόν, από τέσσερις εντελώς διαφορετικές μεταξύ τους νεαρές, με κοινό τους όμως χαρακτηριστικό την αγάπη τους για τον βυθό, βουτούν σε μία υποθαλάσσια πόλη.

15.08.2019 | 15:41

47 metres down: “Όχι Θεέ μου, με τίποτα”, έλεγε η κόρη του Σιλβέστερ Σταλόνε, όταν την ρώτησαν αν θέλει να γίνει ηθοποιός. Τώρα, πρωταγωνιστεί σε θρίλερ, κάνοντας μάλιστα και επικίνδυνες σκηνές χωρίς κασκαντέρ. Κάπως έτσι βέβαια δεν ξεκινούν όλα; Παρατηρώντας την ξανθιά 21χρονη Αμερικανίδα δύσκολα θα μπορούσε κανείς να καταλάβει πως είναι κόρη ενός από τους πιο διάσημους ηθοποιούς του Χόλιγουντ. Το επίθετο ωστόσο της Σιστίν, δεν αφήνει περιθώρια. Πρόκειται για μια από τις τρεις κόρες του Σιλβέστερ Σταλόνε.

«Με τίποτα. Όχι, Θεέ μου ποτέ» απαντά η Σιστίν Σταλόνε στο αμερικανικό Variety για το αν επιθυμούσε κρυφά να γίνει ηθοποιός σαν τον μπαμπά της. Ακόμη το πιστεύει, παρότι βρέθηκε ήδη στην πρεμιέρα της πρώτης της ταινίας, «47 meters down: Uncaged», στην οποία και πρωταγωνιστεί. «Πιστεύω ακόμη πως η ηθοποιία είναι κάτι που γεννιέσαι με αυτό και νομίζω πως οι καλύτεροι ηθοποιοί σήμερα, δεν χρειάζονται εκπαίδευση, του βγαίνει φυσικά» λέει. «Δεν νομίζω πως αυτό συμβαίνει με εμένα».

Το μεσαίο από τα τρία κορίτσια του Σιλβέστερ Σταλόνε με την Τζένιφερ Φλάβιν προσθέτει πως το γεγονός πως υπήρξε κόρη ενός τόσο διάσημου ηθοποιού την απωθούσε από τα φώτα της δημοσιότητας. Όταν όμως παρουσιάστηκε η ευκαιρία να βρεθεί στα γυρίσματα ενός θρίλερ, της συνέχειας του 47 meters down από το 2017, τότε εκείνη έδειξε να ενδιαφέρεται.

«Ξεκίνησα μαθήματα υποκριτικής χωρίς να θέλω να κλείσω κάποιο ρόλο, αλλά για να ξεβολέψω λίγο τον εαυτό μου, να κάνω κάτι λίγο διαφορετικό για μένα» λέει σήμερα, που έχει γυρίσει την ταινία με τον φονικό λευκό καρχαρία στον Άγιο Δομίνικο και πλάι στην Κορίν Φοξ, κόρη γνωστού ηθοποιού, του Τζέιμι Φοξ.

Η κόρη του Σταλόνε φοβάται να κολυμπήσει

«Σιχαίνομαι τον ωκεανό εξαιτίας των καρχαριών τώρα που το έζησα με έναν τρόπο, επιβεβαίωσα πως δεν θα επιστρέψω ποτέ στον ωκεανό» εξηγεί η ίδια μετά την εμπειρία με τα γυρίσματα του θρίλερ με τον λευκό καρχαρία.

Όπως λέει, παρακάλεσε την σκηνοθέτη της ταινίας να πραγματοποιήσει η ίδια τη σκηνή που πηδά από το βράχο στο νερό (δείτε το τρέιλερ παρακάτω). «Ο μπαμπά μας εκπαίδευσε σαν αγόρια όταν ήμασταν μικρές, οπότε το να μπορώ να κάνω τρελές σκηνές και να μην χρησιμοποιώ τον κασκαντέρ ήταν απολαυστικό για μένα» σημείωσε η Σιστίν Σταλόνε. Η ταινία κάνει επίσημη πρεμιέρα στις 16 Αυγούστου. Τέσσερις φίλες φεύγουν διακοπές στον εξωτικό Άγιο Δομίνικο και κάνουν κατάδυση σε ναυάγιο στα νερά της περιοχής. Ωστόσο, ένα ατύχημα θα τις εγκλωβίσει μέσα στο ναυάγιο με έναν λευκό καρχαρία να καραδοκεί…

Exit mobile version