Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Μπέλα Θορν – πορνό: Η ηθοποιός, σκηνοθετεί την πρώτη της ταινία
LIFESTYLE

Μπέλα Θορν – πορνό: Η ηθοποιός, σκηνοθετεί την πρώτη της ταινία

Μπέλα Θορν - πορνό: Η ταινία της Θορν, που αυτοπροσδιορίζεται ως πανσεξουαλική, πρόκειται να κάνει πρεμιέρα τον Σεπτέμβριο στο Φεστιβάλ του Όλντενμπουργκ στην Γερμανία.

Μπέλα Θορν – πορνό: Μπορεί να ξεκίνησε την καριέρα της ως ηθοποιός σε ταινίες και σειρές της, ωστόσο η Μπέλα Θορν πλέον δηλώνει σκηνοθέτης σε ταινία πορνό. Η Μπέλα Θορν που ξεκίνησε από μοντέλο, έγινε ηθοποιός και τραγουδίστρια, στην συνέχεια συγγραφέας, ανακοίνωσε την Τρίτη πως θα κάνει το σκηνοθετικό της ντεμπούτο – στο Pornhub. «Η αρχική μου ιδέα ήταν να δημιουργήσω ένα χριστουγεννιάτικο θρίλερ» λέει η 21χρονη Μπέλα Θορν, που πρόσφατα ανακοίνωσε πως είναι πανσεξουαλική, σε ένα νέο διαφημιστικό βίντεο, «αλλά τελικά, έκανα μια όμορφη, αιθέρια ταινία». Ή όπως θα έλεγε κανείς απλά, μια ταινία πορνό.

Το φιλμ της με τον τίτλο «Αυτή & Αυτός» διερευνά «την σχέση μεταξύ ενός άνδρα και μιας γυναίκας στην μάχη για την κυριαρχία» λέει η Μπέλα Θορν προσθέτοντας πως θέλησε να δείξει πώς οι πρωταγωνιστές της ταινίας της, οι πορνοστάρ Αμπέλα Ντέιντζερ και ο Σμολ Χαντς, θα μπορούσαν να αλλάξουν ρόλους μεταξύ του κυρίαρχου και του υποταγμένου.

Θυμίζει… Ρωμαίο και Ιουλιέτα

«Το Her & Him είναι μια μοντέρνα, σεξουαλική ταινία που θυμίζει Ρωμαίο και Ιουλιέτα, μεταξύ δύο ερωτευμένων που νιώθουν μια έντονη σεξουαλική επιθυμία ο ένας για τον άλλον» αναφέρει ο αντιπρόεδρος του Pornhub, Κόρεϊ Πράις, επαινώντας την «δημιουργικότητα και την φαντασία» που έβαλε η Μπέλα Θορν στην καλλιτεχνική κίνηση του σώματος.

Με πραγματικό σεξ στα γυρίσματα

«Η διαδικασία των γυρισμάτων ήταν αρκετά ενδιαφέρουσα γιατί είχαμε πραγματικό σεξ σε αυτά κάτι που δεν είχα τραβήξει ποτέ» λέει η ηθοποιός – νυν σκηνοθέτης. «Είναι ένα πολύ διασκεδαστικό περιβάλλον».

Στο τρέιλερ, ο Χαντς διαβάζει μια αναζήτηση στο Google από το τηλέφωνο της φίλης του για το «πώς να σκοτώσεις τον σύντροφό σου και να την γλιτώσεις», με τον πρωταγωνιστή να παρακολουθεί έντρομος την σύντροφό του να ετοιμάζεται να τον σκοτώσει.

Η σχέση ενός άνδρα και μιας γυναίκας στην μάχη για την κυριαρχία

Η ταινία της Μπέλα Θορν θα κυκλοφορήσει τον επόμενο μήνα στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου The Oldenburg, που θα διεξαχθεί στη Γερμανία από τις 11 έως τις 15 Σεπτεμβρίου και στην συνέχεια θα είναι διαθέσιμη στους συνδρομητές του Pornhub.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις