Φωτιά Πάτρα: Πατέρας τριών παιδιών ο 29χρονος – Κάηκε ζωντανός στο διαμέρισμα

ΕΛΛΑΔΑ

Φωτιά Πάτρα: Πατέρας τριών παιδιών ο 29χρονος – Κάηκε ζωντανός στο διαμέρισμα

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Φωτιά Πάτρα: Τη ζωή του έχασε νωρίς το πρωί της Πέμπτης ένας 29χρονος από την Πάτρα, όταν εκδηλώθηκε πυρκαγιά στο σπίτι του.

15.08.2019 | 18:21

Φωτιά Πάτρα: Σε τραγωδία ανήμερα της εορτής της Κοιμήσεως της Θεοτόκου εκτυλίχθηκε η φωτιά που ξέσπασε σήμερα νωρίς το πρωί σε ισόγειο διπλοκατοικίας επί της οδού Αγήνορος στην περιοχή των Ιτεών της Πάτρας.Όπως γράφει το patrastimes.gr από την φωτιά, η οποία εκδηλώθηκε στις 6.45 το πρωί, βρήκε τραγικό θάνατο ο 29χρονος Ελευθέριος Πανταζής. Ο άτυχος νέος άνδρας εργαζόταν σε γνωστή αλυσίδα καφέ επί της οδού Γούναρη και βρισκόταν μόνος του στο σπίτι, καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες, οι γονείς του ήταν στα Καλάβρυτα για τις ημέρες του Δεκαπενταύγουστου.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, η φωτιά εκδηλώθηκε στο μπροστινό μέρος του σπιτιού και ο άνδρας εγκλωβίστηκε σε αυτό, καθώς δεν κατάφερε να ανοίξει τα ηλεκτρικά παντζούρια. Μάλιστα, λόγω της συσσώρευσης διοξειδίου στο σπίτι, σε τρεις πυροσβέστες, οι οποίοι επιχείρησαν κατά την κατάσβεση της πυρκαγιάς, χρειάστηκε να χορηγηθεί οξυγόνο από διασώστες του ΕΚΑΒ που είχαν σπεύσει στο σημείο με ασθενοφόρο. Δυστυχώς, όταν οι πυροσβέστες έσβησαν τη φωτιά, εντόπισαν αναίσθητο τον 29χρονο άνδρα. Ο 29χρονος αφήνει πίσω του τρία μικρά παιδιά.

Η ανακοίνωση της Πυροσβεστικής

Στην ανακοίνωση της Πυροσβεστικής για το τραγικό συμβάν αναφέρονται τα εξής: «Χωρίς τις αισθήσεις του εντοπίστηκε ο Ε.Π. του Σ. 29 ετών, κατά τη διάρκεια κατάσβεσης πυρκαγιάς σε ισόγειο διπλοκατοικίας,  στην Πάτρα Αχαΐας.

Στο συμβάν, για το οποίο η Υπηρεσία μας ειδοποιήθηκε στις 06:47 σήμερα, επιχείρησαν έξι πυροσβέστες με δύο οχήματα, ενώ από την πυρκαγιά προκλήθηκαν υλικές ζημιές στην οικία.

Για το ανωτέρω περιστατικό, προανάκριση διενεργείται από το αρμόδιο ανακριτικό τμήμα».

Exit mobile version