Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Ζούλας – Θρασκιά: Ο γάμος, η μπουγάτσα και ο “πόλεμος” που μόλις άρχισε
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ζούλας – Θρασκιά: Ο γάμος, η μπουγάτσα και ο “πόλεμος” που μόλις άρχισε

Ζούλας - Θρασκιά: Η Ράνια Θρασκιά πριν από πολλά χρόνια κι ενώ εργαζόταν στο κανάλι του Αμαρουσίου, γνώρισε τον γνωστό αθλητικογράφο Κωνσταντίνο Ζούλα.

Ζούλας – Θρασκιά: Μπορεί για τον πολιτικό κόσμο, ο Κωνσταντίνος Ζούλας που προορίζεται για νέος πρόεδρος της ΕΡΤ να είναι ο επικεφαλής του Γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού, ο δημοσιογράφος όμως έχει ένα αξιοσημείωτο δημοσιογραφικό παρελθόν. Γιος του επί χρόνια διευθυντή της «Καθημερινής», Στάμου Ζούλα, ο νέος πρόεδρος της ΕΡΤ μας έχει εντυπωθεί στη μνήμη από την εποχή που εκφωνούσε τα δελτία ειδήσεων του ΑΝΤ1.

Για τις κοσμικές στήλες, αυτό που ίσως δεν θυμούνται πολλοί είναι ότι υπήρξε ο πρώτος σύζυγός της Ράνιας Θρασκιά και παρόλο που ο γάμος τους δεν κράτησε, όλοι έκαναν λόγο για έναν μεγάλο έρωτα. Παντρεύτηκαν το 2003 όταν ο Κωνσταντίνος Ζούλας ήταν συντάκτης του πολιτικού τμήματος της «Καθημερινής» και του τηλεοπτικού ANT1 και η Ράνια Θρασκιά ήταν δημοσιογράφος της πρωινής ενημερωτικής εκπομπής του ίδιου καναλιού.

Όπως έγραψε τότε η «Καθημερινή», ο γάμος έγινε στη Μητρόπολη της Θεσσαλονίκης. H νύφη με μακρύ νυφικό και μια κορδέλα με λουλούδι, μόνο στολίδι στα ξανθά της μαλλιά, έφθασε με ανθοστόλιστο αυτοκίνητο, μέσα στον περίβολο, όπου είχε στηθεί ολόκληρο τηλεοπτικό συνεργείο! O πατέρας της και ο αδελφός της την παρέδωσαν στον γαμπρό, πλαισιωμένο από τους γονείς του κι εκείνος της έδωσε το μπουκέτο με τα τριαντάφυλλα.

Το γαμήλιο γλέντι έγινε σε κέντρο της Καλαμαριάς και μάλιστα όπως έγραψε η εφημερίδα αντί της πολυώροφης τούρτας, οι νεόνυμφοι έκοψαν μπουγάτσα και σέρβιραν σφηνάκια! Οι δυο τους κατά την διάρκεια της σχέσης του απέφευγαν τις κοινές εμφανίσεις και προσπαθούσαν όσο μπορούσαν να κρατήσουν την ζωή της μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας γι αυτό και οι κοινές τους φωτογραφίες είναι απειροελάχιστες.

Ζούλας – Θρασκιά: Ακούστε και το ρεπορτάζ του «Καλοκαίρι #not» 

Ζούλας – Twitter: Κι ο “πόλεμος” άρχισε…

Μετά την ανακοίνωση των ονομάτων που προτείνει η κυβέρνηση για τη διοίκηση της δημόσιας τηλεόρασης, η αξιωματική αντιπολίτευση εξαπέλυσε σφοδρή προσωπική επίθεση κατά του Κωνσταντίνου Ζούλα, ο οποίος και προορίζεται για την προεδρία της ΕΡΤ. Μάλιστα, δεν δίστασαν ακόμη να… ανακαλύψουν και λογαριασμούς στο Twitter! Ένα ψεύτικο προφίλ διοχετεύτηκε στα social media, σε μια προσπάθεια να τον παρουσιάσουν ως ακατάλληλο για τη θέση. Ακόμα και προσκείμενα στον ΣΥΡΙΖΑ μίντια έφτασαν στο σημείο να ισχυριστούν ότι ο συγκεκριμένος λογαριασμός του στο twitter ήταν «ανεσταλμένος» και πως ο Κωνσταντίνος Ζούλας αναγκάστηκε να… ανοίξει νέο, μετά την… ανακάλυψη.

Ο Κωνσταντίνος Ζούλας έδωσε τη δική του απάντηση μέσω του λογαριασμού του στο Facebook. Αναφέρθηκε για πρώτη φορά στο δύσκολο έργο που καλείται να αναλάβει στην κρατική τηλεόραση, λέγοντας ότι «γνωρίζω ότι θα είμαι εύκολος στόχος κριτικής», τονίζοντας ότι ο στόχος του είναι να συμβάλει στην ανάκτηση της αμεροληψίας της ΕΡΤ. Ξεκαθάρισε, μάλιστα, την έντονη παραφιλολογία με τον λογαριασμό του και τις επίμαχες προσβλητικές αναρτήσεις.

Ο λογαριασμός του είχε ανασταλεί εξαιτίας ενός χάκερ, χωρίς καμία δική του παρέμβαση

«Ο λογαριασμός μου @kzoulas στο twitter χακαρίστηκε προ μηνών και δεν είχα πρόσβαση σε αυτόν για αρκετές εβδομάδες, κάτι που είχα γράψει και όταν τον ανέκτησα. Στη συνέχεια και ενώ δεν είχα καμία δραστηριότητα στο twitter, ο λογαριασμός αυτός έγινε suspended προφανώς γιατί ο χάκερ στο διάστημα που δεν τον ήλεγχα, τον χρησιμοποίησε με παράνομο τρόπο που δεν γνωρίζω. Αυτό συνέβη ΠΡΙΝ από τις ευρωεκλογές και επομένως είναι fake news ότι δήθεν τον κατέβασα χθες μόνος μου, μετά την πολύ τιμητική για μένα πρόταση της κυβέρνησης να αναλάβω την θέση του προέδρου της ΕΡΤ», ανέφερε.

 Σκουρλέτης: Φθηνή προπαγάνδα από τη ΝΔ για την κατάσταση στην ΕΡΤ

Ο Πάνος Σκουρλέτης, πάντως, με την δημόσια παρέμβασή του, διαμήνυσε ότι η αξιωματική αντιπολίτευση θα συνεχίσει να κινείται σε πολωτικούς τόνους. Συγκεκριμένα, για τις αλλαγές στην ΕΡΤ, ο κ. Σκουρλέτης, αφού χαρακτήρισε «προσχηματικά» και «φθηνή προπαγάνδα» τα όσα καταλογίζει η Νέα Δημοκρατία για την κατάσταση στη δημόσια τηλεόραση επί ΣΥΡΙΖΑ, είπε πως όλη αυτή η κριτική «καταρρέει αμέσως με την τοποθέτηση στενών συνεργατών του πρωθυπουργού σε κρίσιμες θέσεις στην ηγεσία της ΕΡΤ». Είπε ακόμα πως «επιχειρείται να εγκαθιδρυθεί μια στενά νεοδημοκρατική δημόσια τηλεόραση».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις