Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Σίσσυ Χρηστίδου – Θοδωρής Μαραντίνης: Το “ευχαριστώ” και το δημόσιο “κράξιμο”
LIFESTYLE

Σίσσυ Χρηστίδου – Θοδωρής Μαραντίνης: Το “ευχαριστώ” και το δημόσιο “κράξιμο”

Σίσσυ Χρηστίδου - Θοδωρής Μαραντίνης: Η Σίσσυ Χρηστίδου και ο Θοδωρής Μαραντίνης μπορεί να έχουν ακολουθήσει ξεχωριστούς δρόμους, διατηρούν όμως άριστες σχέσεις.

Σίσσυ Χρηστίδου – Θοδωρής Μαραντίνης: Χθες ήταν μια ιδιαίτερη ημέρα για την Σίσσυ Χρηστίδου και τον Θοδωρή Μαραντίνη, καθώς ο πρωτότοκος γιος τους είχε γενέθλια. Ο Φίλιππος – Ραφαήλ συμπληρώνει 11 χρόνια ζωής και οι γονείς του λάμπουν πραγματικά από ευτυχία! Μπορεί το ζευγάρι να χώρισε πριν από μερικούς μήνες, όμως οι δυο τους διατηρούν άψογη σχέση και επικοινωνούν καθημερινά για χάρη των δύο παιδιών τους.

Η Σίσσυ Χρηστίδου, ως λάτρης του Instagram, δεν θα μπορούσε να μην μοιραστεί δημόσια τις σκέψεις της για τα γενέθλια του γιου της. Έτσι, δημοσίευσε μια φωτογραφία με την ίδια, τον Φίλιππο και τον Θοδωρή γράφοντας: «Γιατί ότι, μα ότι, μα ότι και αν γίνει… θα είσαι για πάντα εκείνος που μου χάρισε το πλάσμα αυτό… και από μόνο του είναι αρκετό για πάντα να σ’ ευχαριστώ. Να τον χαιρόμαστε!»

Σίσσυ Χρηστίδου – Instagram: Το κράξιμο και η απάντηση

Η Σίσσυ Χρηστίδου έχει ξεκινήσει τις καλοκαιρινές της διακοπές εδώ και αρκετές εβδομάδες. Αφότου, ολοκλήρωσε τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις με την εκπομπή, γέμισε τις βαλίτσες της και έφυγε. Πρώτος σταθμός ήταν η Καλαμάτα και συγκεκριμένα ένα αρκετά γνωστό και πολυτελές ξενοδοχείο, στο οποίο φήμες τη θέλουν να βρέθηκε εκεί όχι μόνη της με τα παιδιά αλλά και με τον Θοδωρή Μαραντίνη. Έπειτα, επισκέφτηκε την Πάρο, την Κρήτη και τώρα βρίσκεται στο δικό της «καταφύγιο», τη Χαλκιδική.

Τι συνέβη, όμως, στο instagram και δέθχηκε ένα κακοπροαίρετο σχόλιο;

Η Σίσσυ Χρηστίδου ανεβάζει καθημερινά φωτογραφίες της στα social media, είτε βρίσκεται σε διακοπές, είτε όχι. Η συγκεκριμένη λοιπόν φωτογραφία ήταν και η αφορμή για να λάβει το παρακάτω σχόλιο.

https://www.instagram.com/p/B1DoDK0ghgx/?utm_source=ig_embed

Σίσσυ Χρηστίδου: Η παρουσιάστρια, ανεβάζει καθημερινά φωτογραφίες στο Instagram

https://www.instagram.com/p/B1GXUsjoE_H/

https://www.instagram.com/p/B1HULYgoALq/

https://www.instagram.com/p/B1CJIO_AQ8l/

https://www.instagram.com/p/B1BnIq_AR6U/

https://www.instagram.com/p/B03wWqRAQpY/

https://www.instagram.com/p/B0tH-wSga0b/

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις