Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Διακίνηση ναρκωτικών: Συλλήψεις, κατασχέσεις και μια “καυτή” ατζέντα στη Μύκονο
ΕΛΛΑΔΑ

Διακίνηση ναρκωτικών: Συλλήψεις, κατασχέσεις και μια “καυτή” ατζέντα στη Μύκονο

Διακίνηση ναρκωτικών: Oι συλλήψεις έγιναν με τη συνδρομή αστυνομικών της ασφάλειας Αττικής, οι οποίοι έχουν φθάσει στο νησί, που "βουλιάζει" από Έλληνες και ξένους …Κροίσους.

Διακίνηση ναρκωτικών: Έφοδος της Αστυνομίας στη Μύκονο, απέφερε συλλήψεις διακινητών κάνναβης και κοκαΐνης, κατασχέσεις ναρκωτικών ουσιών, αλλά και μια… ατζέντα, στις σελίδες της οποίας οι έμποροι των παραισθήσεων, ανέγραφαν το “πελατολόγιο”, πλούσιους Έλληνες και ξένους τουρίστες, αλλά και το είδος και την ποσότητα ναρκωτικών που είχαν παραγγείλει για τα ξέφρενα ολονύκτια πάρτι…

Του Πέτρου Καρσιώτη

Ενώ το σημειωματάριο, γραμμένο δια χειρών των τριών συλληφθέντων, γίνεται “φύλλο και φτερό” στα χέρια των αστυνομικών της Ασφάλειας, η Αστυνομία κάνει γνωστό ότι η επιχείρηση υλοποιήθηκε στη Μύκονο, στο πλαίσιο δράσεων για την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών. Συνελήφθησαν δύο ημεδαποί κι ένας αλλοδαπός, ηλικίας 26, 27 και 33 ετών.

Σε βάρος τους, σχηματίστηκε ποινική δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας για κατοχή ναρκωτικών ουσιών με σκοπό τη διακίνηση. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι συλλήψεις έγιναν με τη συνδρομή αστυνομικών της ασφάλειας Αττικής, οι οποίοι έχουν φθάσει στο κοσμοπολίτικο νησί, που “βουλιάζει” από Έλληνες και ξένους …Κροίσους, προκειμένου να βοηθήσουν στην εξιχνίαση κλοπών και ληστειών από οργανωμένες συμμορίες.

Από την έρευνα που έγινε στην κατοικία των δραστών, παρουσία δικαστικού λειτουργού, βρέθηκαν μεταξύ άλλων και κατασχέθηκαν:

Κάνναβη ακατέργαστη βάρους 1 κιλού και 17,1 γραμμαρίων

Κοκαΐνη βάρους 17 γραμμαρίων

Ζυγαριά ακριβείας

Τετράδιο με χειρόγραφες σημειώσεις

Κινητό τηλέφωνο

Το χρηματικό ποσό των 3.280 ευρώ και 140 δολαρίων Η.Π.Α.

Κι άλλο κύκλωμα διακίνησης

Μόλις πριν από λίγες ημέρες, το Λιμενικό εξάρθρωσε άλλο κύκλωμα από Αφρικανούς και Ασιάτες, οι οποίοι εξασφάλιζαν σε “γερά πορτοφόλια” κοκαΐνη.

Είχε υποβάλει αίτηση ασύλου

Αρχηγός φερόταν ένας Νιγηριανός ο οποίος έχοντας υποβάλει αίτηση ασύλου ως πρόσφυγας, με το χαρτί αυτό βρισκόταν στη Μύκονο και διηύθυνε την… επιχείρηση.

Η επιχείρηση  αυτή έγινε ξημερώματα έξω από δύο γνωστά κλαμπ του νησιού των ανέμων, στην θέση Καλαμοπόδι.

Μάρτυρες σε αγοραπωλησία έξω από κλαμπ

Οι άνδρες του Λιμενικού έπεσαν πάνω και σε αγοραπωλησία καθώς ένας νεαρός Ιταλός βγαίνοντας από ένα κλαμπ για να πάει σε άλλο πλησίασε τους υπόπτους να αγοράσει κοκαΐνη.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις