Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / Μία Καλίφα – πορνό: Η πορνοστάρ που κυνηγούσε ο ISIS, αποκαλύπτει “πόσα χρήματα έχει βγάλει”
PLUS

Μία Καλίφα – πορνό: Η πορνοστάρ που κυνηγούσε ο ISIS, αποκαλύπτει “πόσα χρήματα έχει βγάλει”

Μία Καλίφα - πορνό: Η Μία Καλίφα εργάστηκε στην βιομηχανία του πορνό μόλις για τρεις μήνες, όμως θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα στο χώρο.

Μία Καλίφα – πορνό: Την απορία των χρηστών του Twitter προκάλεσε η πρώην πορνοστάρ Μία Καλίφα, που αποκάλυψε πως συνολικά από τις δουλειές της σε πορνοταινίες έβγαλε μόλις 12.000 δολάρια. Φυσικά, δύσκολα την πίστεψαν. «Ο κόσμος πιστεύει ότι έχω εκατομμύρια από το πορνό. Έβγαλα συνολικά 12.000 δολάρια από τη βιομηχανία και δεν είδα ούτε σεντ μετά από αυτό. Η δυσκολία του να βρεις μια φυσιολογική δουλειά μετά το πορνό ήταν… τρομακτική», έγραψε η 26χρονη.

Η Μία Καλίφα εργάστηκε στην βιομηχανία του πορνό μόλις για τρεις μήνες, όμως θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα στο χώρο. Δεν μου υποσχέθηκαν εκατομμύρια και ούτε τα περίμενα, συμπληρώνει η ίδια. Όταν το 2014 γύρισε μια σκηνή φορώντας μουσουλμανική μαντίλα, η γεννημένη στο Λίβανο Μία Καλίφα έγινε στόχος των τζιχαντιστών, που εξαπέλυσαν απειλές εναντίον της. Όταν άρχισε το Ισλαμικό Κράτος να με απειλεί, τα παράτησα, λέει τώρα εκείνη και δηλώνει πως στο θρήσκευμα είναι καθολική.

«Αμέσως μόλις δημοσιεύθηκε εκείνη η σκηνή, τα πράγματα ξέφυγαν. Είχα 400 ακολούθους στο Instagram κι έγιναν 200.000 σε τρεις μέρες και δύο εκατομμύρια έξι μήνες μετά» λέει και συμπληρώνει πως και η ίδια απορεί με το ότι πέντε χρόνια μετά το σύντομο πέρασμά της από το πορνό, συνεχίζει να είναι τόσο δημοφιλής.

Η 26χρονη σήμερα Μία Χαλίφα φιγουράρει σε όλες τις λίστες με τις πιο δημοφιλείς πορνοστάρ του πλανήτη, παρότι έχει αποσυρθεί εδώ και πέντε χρόνια.Ταλαντούχα, δεν απαρνείται το ερωτικό της παρελθόν αλλά συχνά πυκνά κάνει αναφορές σε αυτό, ενώ δεν διστάζει μέσα από τα βίντεό της να μιλάει για το σώμα και την αποδοχή του καθώς και για τη διερεύνηση της σεξουαλικότητας.

https://www.instagram.com/p/BuHaKMtFQOQ/

https://www.instagram.com/p/BwZ2yQ7Fh9T/

View this post on Instagram

It’s the Animal instinct in me

A post shared by Mia K. (@miakhalifa) on

Σήμερα ασχολείται επαγγελματικά με σχολιασμό σε μεταδόσεις αγώνων χόκεϊ, με ταξίδια και φαγητό και εν γένει αποτελεί μία από τις πιο αναγνωρίσιμες περσόνες στα social media του πλανήτη.

https://www.instagram.com/p/BuPdDSAl1bV/?utm_source=ig_embed

Πρόσφατα η νεαρή Λιβανέζα με τους εκατομμύρια πιστούς ακολούθους, ανακοίνωσε πως αρραβωνιάστηκε με τον Σουηδό chef Robert Sandberg. Ο σεφ έκρυβε το δαχτυλίδι της πρότασής του μέσα σε φαγητό που της ετοίμασε. Οι δυο τους είχαν βγει για να γιορτάσουν τη βίζα που πήρε ο Sandberg, ο οποίος ξεκίνησε από την Κοπεγχάγη δουλεύοντας για το βραβευμένο με Michelin εστιατόριο, Kong Hans Kaelder.

Βέβαια, η Khalifa έχει προλάβει να παντρευτεί το 2011 τον αγαπημένο της από το σχολείο, με τον οποίο χώρισε τρία χρόνια μετά, όταν και ξεκινούσε τη σύντομη καριέρα της στο πορνό.

https://www.instagram.com/p/Bu-TALhF5tB/?utm_source=ig_embed

https://www.instagram.com/p/BurExrgFvgJ/?utm_source=ig_embed

https://www.instagram.com/p/BukZbfDlOFo/?utm_source=ig_embed

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις