Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Φωτιά τώρα: Στην Εύβοια ο Μαυρίδης – Τα βίντεο από την “κόλαση”
LIFESTYLE

Φωτιά τώρα: Στην Εύβοια ο Μαυρίδης – Τα βίντεο από την “κόλαση”

Φωτιά τώρα: Όταν ο Γιώργος Μαυρίδης έφτασε στο λιμάνι αντίκρισε την φωτιά και τους καπνούς και δημοσίευσε βίντεο στο Instagram.

Φωτιά τώρα: Ο Γιώργος Μαυρίδης, ο οποίος απολαμβάνει τις καλοκαιρινές του διακοπές σε σκάφος μαζί με φίλους του, βρίσκεται στην Εύβοια. Η παρέα πηγαίνει σε διάφορα ελληνικά νησιά, όπου σταματούν για μπάνιο και φαγητό. Αυτή τη φορά, ο Γιώργος Μαυρίδης με τους φίλους του, θέλησαν να κάνουν μια στάση για ανεφοδιασμό. Το κοντινότερο σημείο στο οποίο μπορούσαν να σταματήσουν, ήταν η Εύβοια. Μόλις ο γνωστός παρουσιαστής έφτασε στο λιμάνι, αντίκρισε τη φωτιά που έχει ξεσπάσει από τα ξημερώματα σε πευκοδάσος, με αποτέλεσμα να εκκενωθούν χωριά.

Μάλιστα, δημοσίευσε και μερικά βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, δείχνοντας στους διαδικτυακούς του φίλους τι επικρατεί στην περιοχή.  Η ατμόσφαιρα στο μέρος είναι αποπνικτική. Είναι χαρακτηριστικό ότι οι επίγειες δυνάμεις της Πυροσβεστικής και της Περιφέρειας Στερεάς που έχουν συγκεντρωθεί στην περιοχή δεν μπορούν να προσφέρουν πολλά, καθώς η φωτιά είναι σε δύσβατη περιοχή που δεν μπορούν να την πλησιάσουν.

Τα βίντεο που ανέβασε ο Μαυρίδης:

Φωτιά στη Θήβα: Η ανάρτηση της Κατερίνας Ζαρίφη

Παράλληλα με τη φωτιά στην Εύβοια, ανεξέλεγκτη μαίνεται η φωτιά στη Θήβα η οποία ξέσπασε τις πρώτες πρωινές ώρες από το χωριό Πρόδρομο. Χωριό που όπως λέει η Κατερίνα Ζαρίφη αποτελεί την ιδιαίτερη πατρίδα της παρουσιάστριας. Με ανάρτησή της στο Instagram, η παρουσιάστρια αναφέρθηκε στη φωτιά που καίει στη Βοιωτία. «Το χωριό μου, ο Πρόδρομος Βοιωτίας, τα Χώστια. Μαύρισε η ψυχή μου» έγραψε.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις